stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Ελα ντε
Ειδες όμως που ποσταρες με ευκολία τα χρεη των άλλων...
Ελα ντε
Tυπε εδω εχει πει 1435678 χιλιαδες ψέμματα περίμενες απ αυτο το χυμειο να κρατησει πρωτοκολο?Μολις ειδα τον Τσιπρα στη συναντηση με τον Παυλοπουλο.
Ποση κουραση και αγχος εχει, που ξεχαστηκε και μιλησε στον Παυλοπουλο ον καμερα στον ενικο????????
Τα χρεη της ΕΡΤ που είναι?
Η Αυγή?
Ο Ριζοσπάστης?
Η Τυποεκδοτική του ΚΚΕ?
Η Αυριανή του Κουρή?
Η Χώρα του Τραγκα?
Μήπως λείπουν καποια ΜΜΕ τυχαία?
Πεστα ρε τυπεΞερεις ομως τι ειναι στην πραγματικοτητα? Και ανεξαρτητα απο πασοκ- νδ που εκαναν οτι εκαναν. Ενα ματσο καιροσκοποι πρακτορισκοι, ρουφιανοι και χαδιεφες ειναι που απλα λιγουρευτηκαν εξουσια και καρεκλα. Και θα κανουν οτι μπορουν για να την εχουν. Με ραδιουργιες και στεγνα ψεμματα. Ειναι και αυτοι λακεδες συμφεροντων και μαλιστα χειροτερων και πιο στυγνων. Σαββατο κοντογιορτη, θα το διαπιστωσεις μονος σου γιατι το μυαλο και η κριση σου περισσεύει.
Στα αρχιδια μου αν μας βγαλουν απο Ε.Ε. η ευρωζωνη κλπ. Δεν ειν αυτο το θεμα. Το θεμα ειναι οτι το κανουν ολο αυτο παρασκηνιακα, υπουλα, με προβοκατσιες, πραξικοπηματικες ενεργειες και πουστιες. Και αν νομιζεις οτι ανηκουν σε διαφορετικα συμφεροντα, απο οτι οι ηγεσιες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, γελιεσαι. Τα ιδια συμφεροντα υπακουν ολοι στην Ελλαδα.
Θα προτιμουσα χιλιες φορες να ρχοταν ενα ΚΚΕ και να λεγε " ελατε εδω, μου δοσατε εξουσια, ξερετε , δε γουσταρω ευρωπη και νατο κλπ, την πουλευουμε και απο δω και περα προχωραμε ετσι και ετσι". Ξεκαθαρο σε ολα απο την αρχη. Να ξερουμε τι γινεται. Παρα αυτο το πραγμα που σερνεται τωρα καιρο και βρωμαει και ζεχνει απο οπου και να το πιασεις.
Θα προτιμουσα χιλιες φορες
Νομικά δεν γίνεται, ότι το είπε ένας άσχετο εδώ και μου πόσταρε μια παράγραφο δεν μου λέει τίποτα.
Ο Πρόντι λεει δεν γίνεται, δεκάδες πολιτικοί και νομικοι σου λενε δεν γίνεται
Αλλά το έχετε συνήθεια εδώ να λέτε ηλίθιους όσους δεν συμφωνούν μαζι σας δεν λένε αυτό που σας βολευει λες και αν ήσασταν πετυχημένοι εδώ μέσα θα κοπροσκυλιάζατε (το ίδιο ισχυει και για εμένα φυσικα)
Και φυσικά εννοώ το άμεσο δηλ κυριακη συμφωνείτε η φευγετε
Αν και εγώ το προτιμώ
Πες μας εσύ που ξέρεις για τα χρέη του Ριζοσπάστη και της Αυγής...
Αν δεν ξέρεις, ίσως και να μη χρωστάνε οπότε καλύτερα να μη μιλάς.
Η τυποεκδοτική έκλεισε. Ας κάνει το ίδιο και το MEGA. Δίκαια πράγματα...
Δες τους ισολογισμούς, αν μπορείς να τους διαβάσεις.
Η τυποεκδοτική εκλεισε και πλήρωσε τα χρέη της? Μήπως έκανε και απολύσεις? Το ΠΑΜΕ ήταν εκεί χανε?
Εγω πάντως Ντόρα βλέπω, και τη ΝΔ να καταληγει ΠΑΣΟΚ...
παιζει χειροτερο σεναριο, να σε πεταξουν απο την Ευρωπαικη Ενωση, οχι απλα απο το κοινο νομισμα. Γιαυτο και Συνοδος Κορυφης των 28 (οχι των 19) την Κυριακη.
http://[URL unfurl="true"]www.ellinofreneiafm.gr/photos/728x483/gioynker%20oxi.jpg[/img[/URL]]
ΟΧΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ :headbang3: :headbang3:
[/quote]
κατσε να δεις τη πουτσα θα φας απο τον ιδιοκτητα καζινων που ξεπλενει χρημα στις τραπεζες του
Λουξεμβουργου ;)
νομιζεις αστιευονται αυτοι οι τυποι :cool:
[size=30pt]"Είμαι υπερήφανος για εσένα!!!"[/size]
[move][/move[/URL]]
Φιλε μου, εσυ που εισαι οκ ατομο και ξερεις τι σου γινεται. Λογικα αυτα που γραφεις. Αλλα, α για τους τωρινους στην εξουσια μακαρι να ταν αυτο που λες. Ξερεις ομως τι ειναι στην πραγματικοτητα? Και ανεξαρτητα απο πασοκ- νδ που εκαναν οτι εκαναν. Ενα ματσο καιροσκοποι πρακτορισκοι, ρουφιανοι και χαδιεφες ειναι που απλα λιγουρευτηκαν εξουσια και καρεκλα. Και θα κανουν οτι μπορουν για να την εχουν. Με ραδιουργιες και στεγνα ψεμματα. Ειναι και αυτοι λακεδες συμφεροντων και μαλιστα χειροτερων και πιο στυγνων. Σαββατο κοντογιορτη, θα το διαπιστωσεις μονος σου γιατι το μυαλο και η κριση σου περισσεύει.
Στα αρχιδια μου αν μας βγαλουν απο Ε.Ε. η ευρωζωνη κλπ. Δεν ειν αυτο το θεμα. Το θεμα ειναι οτι το κανουν ολο αυτο παρασκηνιακα, υπουλα, με προβοκατσιες, πραξικοπηματικες ενεργειες και πουστιες. Και αν νομιζεις οτι ανηκουν σε διαφορετικα συμφεροντα, απο οτι οι ηγεσιες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, γελιεσαι. Τα ιδια συμφεροντα υπακουν ολοι στην Ελλαδα.
Θα προτιμουσα χιλιες φορες να ρχοταν ενα ΚΚΕ και να λεγε " ελατε εδω, μου δοσατε εξουσια, ξερετε , δε γουσταρω ευρωπη και νατο κλπ, την πουλευουμε και απο δω και περα προχωραμε ετσι και ετσι". Ξεκαθαρο σε ολα απο την αρχη. Να ξερουμε τι γινεται. Παρα αυτο το πραγμα που σερνεται τωρα καιρο και βρωμαει και ζεχνει απο οπου και να το πιασεις.
Θα προτιμουσα χιλιες φορες
Ρε φιλε με το συμπαθειο, επειδη εισαι νορμαλ και οχι καθυστερημενος. Ασε τον ανθρωπο να πει 5 πραγματα που ξερει ( αυτος και αλλοι 2-3 βαρια εδω μεσα ), γιατι εχουμε πηξει στη σαχλαμαρα απο μερικους εγκεφαλικα νεκρους. Και αλλαξε λιγο το στυλακι, ασε αυτο το χαζοειρωνικο και μιλα κανονικα γιατι το χεις. Δες το σα προτροπη
Σημερα ειναι να βγαλει και καποια αποφαση η ΕΚΤ για ρευστοτητα?
όχι ρε φιλέ.έκανε τέτοιο έγκλημα;Μολις ειδα τον Τσιπρα στη συναντηση με τον Παυλοπουλο.
Ποση κουραση και αγχος εχει, που ξεχαστηκε και μιλησε στον Παυλοπουλο ον καμερα στον ενικο????????
Θα ψάχνω εγώ ισολογισμούς επειδή εσύ πέταξες μια μαλακία;
Δικός σου είναι ο ισχυρισμός ότι ο Ριζοσπάστης χρωστάει, εσύ να τον υποστηρίξεις.
Η τυποεκδοτική χρεοκόπησε και έκλεισε.
Το ερώτημα είναι γιατί δε γίνεται το ίδιο και με το MEGA.
Το τί έκανε πριν κλείσει και αν το ΠΑΜΕ ήταν υπέρ ή κατά των απολύσεων, δε με ενδιαφέρει. Πήγαινε ρώτα τους. Δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Γνωριζεις ρε κουτε τι σημαινει η εκφραση η απλα την τσαμπουνας....????Μήπως προτειμας το "ραντεβου στα γουναράδικα" τυπε?
Τύπε χεστηκα,εγω θέλω να μου χαρισουν τη μεζονετα και τα 158 καταναλωτικα που χρωστάω και δε πά νατραγουδάει ο Χοτζας απ την ακρόπολη,εχω εμπιστοσυνη στον αναπηρο παχυσαρκο Φιλη