alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Να αφησεις τον Χριστο στην ησυχια του...γαμω το Χριστο τους τα μουνοπανα ξεκωλιαρηδες τριπλοφιστωμενοι
Και το attentionwhorιλίκι εχει τα ορια του...
Να αφησεις τον Χριστο στην ησυχια του...γαμω το Χριστο τους τα μουνοπανα ξεκωλιαρηδες τριπλοφιστωμενοι
Ολοι αυτοι ειναι πρακτορες των τοκογλυφων τύπεΜια ματιά στην Αυγή & βλέπεις πόση παραπληροφόρηση κάνουν οι Financial Times & το Bloomberg & το Spiegel & η Bild & η Süddeutsche Zeitung......
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!αυτο κραταω ....θες μηπως να οσυ βαλω τα ζαππεια για να μας πεις εσυ τι συνεχιζεις να στηριζεις? αντε απο δω ρε ξεφτιλες προδοτες, πουλησατε τη χωρα, κατσε να αρχισουν να παραγουν αποτελεσματα οι επιτροπες και να δουμε ποσοι θα τρεξουν να φυγουν απο τη χωρα και ποσοι θα μπουνε μεσα ισοβια για το κακο που μας προκαλεσαμ
Τα λεφτα θα πρεπει να βρεθουν απο τους διαπλεκομενους ειτε πολιτικους ειτε επιχειρηματιες που καταχραστικαν τα παντα!!!!Θα παραξουν και λεφτα οι επιτροπες?
Γιατι αυτο μας λειπει.
Σωστα, βρηκαμε το αλλοθι για να μην αλλαξουμε τιποτα στις νοοτροπιες μας σαν Ελληνες.Τα λεφτα θα πρεπει να βρεθουν απο τους διαπλεκομενους ειτε πολιτικους ειτε επιχειρηματιες που καταχραστικαν τα παντα!!!!
Αυτοι βρισκονται πρωτιστος στο ΠΑΣΟΚ και εν συνεχεια στην ΝΔ...
επιτροπες δεν υπαρχουν την σημερον,τουλαχιστον μεχρι τωρα καμια επιτροπη για οποιοδηποτε θεμα δεν εχει αποδοση....
παλαιοτερα υπηρχαν και λεγοταν 17Ν πχ!!!
τυπε μου δεν προκειται η μερκελ να μας πεταξει απο το ευρω.φαααααπππππ και από Γαλλία.
A Evans-Pritchard @AmbroseEP 2h2 hours ago
France's Sapin just now at the IMF. Really annoyed with Greeks. "Rien n'a changé. La patience n'est pas éternelle"
A Evans-Pritchard @AmbroseEP 1h1 hour ago
Bank of France Gov said at same briefing: Greek ELA liquidity "not forever". France's was Syriza friendly big brother. Not any longer
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!αυτο κραταω ....
Τα λεφτα θα πρεπει να βρεθουν απο τους διαπλεκομενους ειτε πολιτικους ειτε επιχειρηματιες που καταχραστικαν τα παντα!!!!
Αυτοι βρισκονται πρωτιστος στο ΠΑΣΟΚ και εν συνεχεια στην ΝΔ...
Θα παραξουν και λεφτα οι επιτροπες?
Γιατι αυτο μας λειπει.
Αυτους που στηριζεις εσυ με τοσο παθος διμοσιογραφικο ,εγω τους ψηφισα και τους ξαναψηφισα,και τους ξαναξαναψηφισα καποτε ,και ενω εγω δεν ανηκω σε αυτους που τα φαγαμε ολοι μαζι ,και της υποχρεωσεις μου πληρωνα,και ποιο θα ειναι το αποτελεσμα μετα απο τοσες ευκαιριες που τους εδωσε ο λαος γενικοτερα με την ψηφο τους ....να παζαρευουνε την σημερον μισθους και συνταξεις στης βρυξελες με τους δανειστεςαυτα ειναι θεωριες και γενικολογα μαστορα
Για τον Αξιαρλιαν λυπαμε και εχεις δικιο, και ενοειται οτι μπορει να ηταν και δικο μου παιδι ,και ενοειται οτι δεν ειναι η τρομοκρατιαΟ Αξαρλιάν μαλλον θα ειχε φάει πολλά και δικαιως καταδικασθηκε σε θανατο
Όταν λες Αρχηγός;
Σενάρια για νέο φόρο... πολυτελών διακοπών
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 18 Απριλίου 2015, 22:28
Στο τραπέζι των συζητήσεων της Αθήνας με τους εταίρους της έχει πέσει η πιθανότητα -σύμφωνα με το MEGA- επιβολής ενός νέου φόρου ειδικά σε εκείνους που πηγαίνουν σε πολύ ακριβά νησιά και διαμένουν σε πανάκριβα καταλύματα.
Αυτό δεδομένης της πρόθεσης της κυβέρνησης να μην αυξηθεί το ΦΠΑ και της νομικής δυσκολίας να εξαιρεθούν από το καθεστώς έκπτωσης κάποια νησιά.
Κατ' αυτό τον τρόπο επιδιώκει η κυβέρνηση να ξεπεράσει τον σκόπελο του αιτήματος των δανειστών για αύξηση του ΦΠΑ ή για εξίσωσή του με όλα τα νησιά. Βεβαίως, το μέτρο του φόρου σε ακριβές διακοπές έχει εμφανείς δυσκολίες στην εφαρμογή του ενώ θα πρέπει να ξεκαθαριστεί από πιο όριο και πάνω θα θεωρούνται πολυτελείς οι διακοπές. Υπάρχει βεβαίως και ο φόβος της φοροδιαφυγής, να δηλώνονται δηλαδή λιγότερα έξοδα από τα πραγματικά.
Σε κάθε περίπτωση η συζήτηση που έγινε το Σάββατο στο Παρίσι χαρακτηρίζεται από την Αθήνα αναλυτική και παραγωγική και επικεντρώθηκε στα δημοσιονομικά και στα μακροοικονομικά.
Έτσι φίλε,σκεπτόμενους πολίτες θέλουμε.Αυτό δεν καταλαβαίνουν Πασόκ-ΝΔ.40 χρόνια κάνατε κουμάντο αυτοδύναμοι,είχατε 100 ευκαιρίες να κάνετε το σωστό και αφού διαλύσατε τη χώρα,ενωθήκατε εις σάρκαν μίαν.Κάντε στην άκρη,υπάρχουν και άλλα κόμματα που τόσα χρόνια φυτοζωούσαν.Έτσι γίνεται η αλλαγή.Αυτους που στηριζεις εσυ με τοσο παθος διμοσιογραφικο ,εγω τους ψηφισα και τους ξαναψηφισα,και τους ξαναξαναψηφισα καποτε ,και ενω εγω δεν ανηκω σε αυτους που τα φαγαμε ολοι μαζι ,και της υποχρεωσεις μου πληρωνα,και ποιο θα ειναι το αποτελεσμα μετα απο τοσες ευκαιριες που τους εδωσε ο λαος γενικοτερα με την ψηφο τους ....να παζαρευουνε την σημερον μισθους και συνταξεις στης βρυξελες με τους δανειστες
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ senior jhonny64 ειναι που κρινουμε στο τελος....και για αυτους που στηριζεις ειναι για τα μπαζα ΑΝΙΚΑΝΟΙ !!!και το αποδειξαν
Απαντησε ηδη ο Μεμος τύπε, οτι ολα αυτα ειναι ψεματα του reuters και τα λεφτα ερχονται