tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
ποιος λεει οτι εγινε κατι?
δύο μάρτυρες
ρε σεις ειλικρινα σαββατο βραδυ ασχολειστε με τον ριχνετε λασπη στο συριζα
καμια γκομενιτσα δεν εχετε να πατε καμια βολτα που χει εναν υπεροχο καιρο και μια υπεροχη βραδια να πιειτε καμια μπυρα να περπατησετε να κανετε και λιγο σεξ ετσι για αλλαγη
Δεν έχω λεφτά για καπότες τύπε :S Πρώτη φορά αριστερά :Sρε σεις ειλικρινα σαββατο βραδυ ασχολειστε με τον ριχνετε λασπη στο συριζα
καμια γκομενιτσα δεν εχετε να πατε καμια βολτα που χει εναν υπεροχο καιρο και μια υπεροχη βραδια να πιειτε καμια μπυρα να περπατησετε να κανετε και λιγο σεξ ετσι για αλλαγη
ρε μαστορα, τι μου βαζεις πηγουλα την εφημεριδα? καλυτερα βαλε τον τσωνυ, το ιδιο αξιοπιστοι ειναι και τα ιδια αφεντικα εχουνΚι αλλο αρθρο "προπαγανδας" κατα της.....λαμπρης![]()
κυβερνησης του 15μελους. Απο Γαλλια μερια αυτη τη φορα......
Τελειωνει ο Απριλιος και αυτοι ακομα νομιζουν οτι βρεχει.
ρε μαστορα, τι μου βαζεις πηγουλα την εφημεριδα? καλυτερα βαλε τον τσωνυ, το ιδιο αξιοπιστοι ειναι και τα ιδια αφεντικα εχουν
ναι το τραβηξανε και σε βιτνεο2 κοπελες, ενας ιδιοκτητης πρατηριου και ο υπαλληλος του.
ναι το τραβηξανε και σε βιτνεο![]()
και όμως το άρθρο γράφτηκε και λέει ακριβώς αυτά που λέει και το μπλόγκ... ιδού..
παίκτη μου κρατάμε τα λεφτά μας γιατί θα μας ζητήσει σε λίγο ο Τσίπρας να πληρώσουμε την δωρεάν σίτιση...
Δεν έχω λεφτά για καπότες τύπε :S Πρώτη φορά αριστερά :S
Και που να τα βρω ρε μηνάρα;στα σουπερμαρκετ οι 12 καποτες εχουν 6€
ο τραννυς ειναι οταν του εκοψαν το επιδομα ανεργιας στην ελλαδα και πηγε με δανεικα στο σεφφιλντ να πλενει ταψια σε κεμπαμτζιδικο τουρκου αφεντικου και να μας το παιζει μπρουκλης![]()
![]()
εγω τρολλαρω ρε τυπε ή εσεις που προσπαθειτε να αποδειξετε τι? ενα αρθρο του συντακτη της φιλοτραπεζικης φιλοευρωπαικης lemonde που ξερνα προσωπικη χολη, τι να κανω τωρα να βαλω το σκυλο μου μα κλαιει ή να αρχισω να βαζω αρθρα του κουρη υπερ του Τσιπρα?? Ειλικρινα εχετε χασει τη μπαλα στην προσπαθεια σας να βρειτε απο το πουθενα οτιδηποτε για να πεταξετε λασπη στην κυβερνηση...εχω αρχισει να σας λυπαμαιΕνταξει, εσεις εχετε περισσοτερη εμπειρια, ο τυπος μας τρολλαρει, δεν παιζει..... να μας βαζει να ψαχνουμε στα γαλλικα και το αυθεντικο link γιατι δεν του κανουν τα site που ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ μια ειδηση. Εκτος απο το left.gr και το ertopen οοοοοοολοι οι αλλοι ειμαστε βαλτοι....
με 100.000€ που παιρνεις το χρονο δεν μπορεις να δωσεις 3€ να πιεις αποψε μια μπυρα με καμια γκομενιτσα ρε συ πιο μμιζερια πεθαινεις