1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ολοι και ολα καλώς.Που εισαι εσυ ρε τυπε??? Ο πλεζουρας τι κανει?
ολοι και ολα καλώς.Που εισαι εσυ ρε τυπε??? Ο πλεζουρας τι κανει?
ολοι και ολα καλώς.
ο Σοϊμπλε τωρα την πεφτει και στη Γαλλια... πεθαινω να δω τραννυ να τα χωνει σε τεμπεληδες Γαλλους ΔΥ και αριστερο κρατος
χαιρομαι
για να δουμε απο τους γνωστους καταστροφολογους οικονομολογους ποτε θα πτωχευσουμε?????? το επομενο σεναριο λεει για τις 1 μαγια να φανταστω????
Tι ηταν ο οδηγος του Μομφερατου ρε απιθανε?ο οδηγός του Μομφεράτου μέσος άνθρωπος;
ααααααχχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα. Τύπε είσαι σε άλλη κατηγορία. Ξεπερνάς και τον Αδωνι πλέον......
Το καλοκαίρι που ο κοσμάκης θα κάνει τα μπάνια του λαού τύπε...Αύγουστο υπολόγιζε..τότε γίνονται όλα ;)
Τυπε, αν ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ οτι οι αλλοι πεφτουν εξω στην ημερομηνια της χρεοκοπιας, συνεχιζετε να αποδεικνυετε ποσο στην κοσμαρα σας ειστε. Πληροφοριακα ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ εδω και καιρο, το τελευταιο εργο ειναι ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ και τα "διαθεσιμα", ξερεις αυτα που καταπινουν τωρα τα σαινια του υπουργειου οικονομικων.
Αρα πρεπει να γινουμε παραδεισος με ανεργια 80% και μισθους των 100 ευρω?ενω τωρα ζουμε στον παραδεισο με ανεργια 30% μισθους των 300€ και απληρωτους εργαζομενους μια χαρα
Αρα πρεπει να γινουμε παραδεισος με ανεργια 80% και μισθους των 100 ευρω?
Αυτο μας λες?
Να ψοφησει η κατσικα του γειτονα?
Οχι. Εγω πιστευω οτι τελικα θα την κανει την κωλοτουμπα ο Συριζα. Ειναι κολοσσιαια η ευθυνη να σκασει μια χωρα στα χερια σου. Κανενας δεν την παιρνει. Οσο ιδεοληπτικος κι αν ειναι.καταστροφολαγνος και συ????
αμα υπογραψει μνημονιο εσυ θα γινεις συριζαιος δλδ?Οχι. Εγω πιστευω οτι τελικα θα την κανει την κωλοτουμπα ο Συριζα. Ειναι κολοσσιαια η ευθυνη να σκασει μια χωρα στα χερια σου. Κανενας δεν την παιρνει. Οσο ιδεοληπτικος κι αν ειναι.
Εγω ειμαι μνημονιακος δεξιος, εχω πολιτικη στεγη.αμα υπογραψει μνημονιο εσυ θα γινεις συριζαιος δλδ?
ενω τωρα ζουμε στον παραδεισο με ανεργια 30% μισθους των 300€ και απληρωτους εργαζομενους μια χαρα
Εγω ειμαι μνημονιακος δεξιος, εχω πολιτικη στεγη.
Γιατι να παω στους "οψιμους"?
να μην πας, να φυγεις να πας αλλου....μνημονιο και παραδοση ανευ ορων στην συμμορια των κλεφτων τραπεζιτων ξεχαστε τη!Εγω ειμαι μνημονιακος δεξιος, εχω πολιτικη στεγη.
Γιατι να παω στους "οψιμους"?
ειναι η πολιτικη μεταφαση του αμπαλος πιρφοροςτι εισαι????
Οχι. Εγω πιστευω οτι τελικα θα την κανει την κωλοτουμπα ο Συριζα. Ειναι κολοσσιαια η ευθυνη να σκασει μια χωρα στα χερια σου. Κανενας δεν την παιρνει. Οσο ιδεοληπτικος κι αν ειναι.
αμα υπογραψει μνημονιο εσυ θα γινεις συριζαιος δλδ?
Να σου πω, αυτη τη στιγμη, εγω, εσυ και χιλιαδες ακομη, εχουμε φαει το πρωινο μας, πινουμε το καφεδακι μας και καβλαντιζουμε στο μπου, αλλοι στο φατσοβιβλιο και γενικα στο net. Και μετα καφεδακι εξω, καμια μπαλιτσα και εχει ο Θεος απο αυριο.
ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ.