maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Για τον Αξιαρλιαν λυπαμε και εχεις δικιο, και ενοειται οτι μπορει να ηταν και δικο μου παιδι ,και ενοειται οτι δεν ειναι η τρομοκρατια
η λυση στα προβληματα ,δεν ειναι τροπος αυτος για να ρυμισεις τον ανθρωπινο νου των ανθρωπων...<βλεπε τζιχαντιστες,ταλιμπαν,παλαιστινη>
Υπαρχει ενα αλλα ομως δεν ηρθαν σε εσενα και εμενα πηγαν και χτυπησαν συγκεκριμενα προσωπα... γιατι αραγε???
Άλλο εννοεί ρε τύπε,ότι ο μέσος άνθρωπος δεν ένιωθε να κινδυνεύει από τον Κουφοντίνα και τη 17Ν.To χειροτερο αποτελεσμα της τρομοκρατικης δρασης δεν ειναι ο θανατος του θυματος.
Ειναι ακριβως αυτο που υπονοεις.
Οτι αφου τον εβαλαν στοχο, "κατι θα εκανε".
Αυτη η κατασυκοφαντηση του θυματος, προκειμενου να δικαιολογηθει η δραση ακραιων στοιχειων (ένα ιδιοτυπο "συνδρομο Στοκχολμης") ειναι χυδαιοτητα.
Αλλος αστικός μύθος.Άλλο εννοεί ρε τύπε,ότι ο μέσος άνθρωπος δεν ένιωθε να κινδυνεύει από τον Κουφοντίνα και τη 17Ν.
ο οδηγός του Μομφεράτου μέσος άνθρωπος;Αλλος αστικός μύθος.
Γιατι δεν κινδυνευεις απο καποιους που βαζουν βομβες, εκτοξευουν ρουκετες μεσα στην πολη, ή κανουν ληστειες σε τραπεζες όπου μπορει να βρισκεσαι?
Και γιατι ενας απλος αστυνομικος, ή ο οδηγος του Μομφερατου, δεν ηταν "μεσοι ανθρωποι"?
εγω παιζω μονο στανταρακια ρεντμαν φτο για να κερδιζω πολλα ευρωΤύπε δίνεις και εσύ στανταράκια![]()
![]()
τύπε αφήστε τη μαλακια και ετοιμαστείτε να ζήσετε κομμουνιστικά.για να δουμε απο τους γνωστους καταστροφολογους οικονομολογους ποτε θα πτωχευσουμε?????? το επομενο σεναριο λεει για τις 1 μαγια να φανταστω????
ο Σοϊμπλε τωρα την πεφτει και στη Γαλλια...για να δουμε απο τους γνωστους καταστροφολογους οικονομολογους ποτε θα πτωχευσουμε?????? το επομενο σεναριο λεει για τις 1 μαγια να φανταστω????
Το καλοκαίρι που ο κοσμάκης θα κάνει τα μπάνια του λαού τύπε...Αύγουστο υπολόγιζε..τότε γίνονται όλα ;)για να δουμε απο τους γνωστους καταστροφολογους οικονομολογους ποτε θα πτωχευσουμε?????? το επομενο σεναριο λεει για τις 1 μαγια να φανταστω????
εχετε όλοι απο μια ημερομηνία βλέπω.Το καλοκαίρι που ο κοσμάκης θα κάνει τα μπάνια του λαού τύπε...Αύγουστο υπολόγιζε..τότε γίνονται όλα ;)
εσυ στην τσυπρον ποσο κουμουνιστικα ζεις δλδ?εχετε όλοι απο μια ημερομηνία βλέπω.
εγώ θέλω να με ενημερώσετε με ακρίβεια λεπτού.
τύπε αφήστε τη μαλακια και ετοιμαστείτε να ζήσετε κομμουνιστικά.
Είναι πολύ πιο κοντά απο όσο φαντάζεστε. Και μετά την απομάκρυνση απο το ταμείο οδέν λάθος αναγνωρίζεται.
περαν της μαλακίας που έχετε κτυπήσει κόκκινο οι κύπριοι κομμουνιστές ζουν σαν μπορύκληδες.εσυ στην τσυπρον ποσο κουμουνιστικα ζεις δλδ?