alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Ποιος ειναι ο σκατοψυχος?Αυτα ολα βγαινουν απο το ιδιο καλουπι και δεν κοβουν ουτε με βαλε...κι ο αλλος ο σκατοψυχος τα ιδια και χειροτερα
Ποιος ειναι ο σκατοψυχος?Αυτα ολα βγαινουν απο το ιδιο καλουπι και δεν κοβουν ουτε με βαλε...κι ο αλλος ο σκατοψυχος τα ιδια και χειροτερα
ειναι λιγο ντεφορμε ο κοζανοστραςτο δεύτερο που πνίγει , λες να το γύρισε στα ξινά ο Αλμπέρτο ?
ενας που μοιραζει καταρες και ψοφους σε παιδακια...απο χωριο ειναι,μπορει να μην τον ξερεις...ή να τον εχεις ιγκνορ..Ποιος ειναι ο σκατοψυχος?
Υποπτευομαι ποιον εννοεις. Καλυτερα που δεν βλεπω τι γραφει. Εχω δυσανεξια στην τοσο σκατοψυχη σαχλαμαρα δυστυχισμενων ανθρωπων.ενας που μοιραζει καταρες και ψοφους σε παιδακια...απο χωριο ειναι,μπορει να μην τον ξερεις...ή να τον εχεις ιγκνορ..
δινεις ζωη ρε μαλακα!!!!!!!
Ποια νοητική στερηση ρε χατζιαβατη?εγω ειπα κατι στον αγαπητικο και τα χαζα γελάνε.Σε ξεφτιλισε τύπε. Εσυ εισαι αυτος που δεν καταλαβαινει
Δυστυχως αρχιζω να υποπτευομαι οτι πρεπει να παιζει καποιου ειδους ελαφρα νοητικη καθυστερηση στο φιλο μας.
Ναι τον μπλοκαρες γτ σου παει το σκατο στη καλτσαΥποπτευομαι ποιον εννοεις. Καλυτερα που δεν βλεπω τι γραφει. Εχω δυσανεξια στην τοσο σκατοψυχη σαχλαμαρα δυστυχισμενων ανθρωπων.
καταλαβαίνω τι λες , αλλά η σπορ ένδυση είναι η μόνη ενδεδειγμένη για να χτυπάς γκομενάκια κάθε είδουςΤύπε, αυτή είναι ένδυση για δικηγόρους που θα ακολουθήσουν την υπουργική συμβουλή να γίνουν ντελιβεράδες ;
ή για λεφτάδες κοτεράτους σώγαμπρους με σκουτεράκια ;
Να λες παλι καλα που δεν εχει ανεβασει ο στεκας κανα "ο ηλιθιος 2023" γιατι πας καρφι για χρυσοΠοια νοητική στερηση ρε χατζιαβατη?εγω ειπα κατι στον αγαπητικο και τα χαζα γελάνε.
Τι ξεφτιλα που τη βλεπεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι τον μπλοκαρες γτ σου παει το σκατο στη καλτσα
μποτακια pepe,παπουτσια tommy,πουκαμισιες lee κλπκαταλαβαίνω τι λες , αλλά η σπορ ένδυση είναι η μόνη ενδεδειγμένη για να χτυπάς γκομενάκια κάθε είδους
Χειμώνα θα πρόσθετα και τα δερμάτινα μπουφάν
Ευτυχισμένος ξεδοντιάρτης με σαξό , τρώει τυρόπιτες λουκάρεως και πάει διακοπές 2.5 μήνεςδυστυχισμενων ανθρωπων.
Δωστου τη μικρη την γυναικα σου.ρε μαλακα ακομα να καταλαβει δεν υπαρχει λεμε ο τυπος
Ποιός θέλει κάθε είδους ;καταλαβαίνω τι λες , αλλά η σπορ ένδυση είναι η μόνη ενδεδειγμένη για να χτυπάς γκομενάκια κάθε είδους
βρε και μένα οι ψηλές κ λεπτές μ' αρέσουν ... τα άλλα δε λένε απολύτως τίποτα....Ποιός θέλει κάθε είδους ;
Εγώ ενός είδους θέλω.
Καλομαθημένες, ακριβοντυμένες, ψηλές, λεπτές , ξεκούραστες, που πίνουν , σνομπ .
Αν πιείς 2-3 μπουκάλια κρασί με μία τέτοια στη ... μπανιέρα ..... τα ξαναλέμε ... την μεθεπόμενη .......
Ορίζουμε αλλιώς τις καλομαθημένες ... άλλες εννοείς άλλες εννοώ ........ειδικά οι καλομαθημένες είναι καλομαθημένες επειδή νιώθουν παρθένες ,επειδή έχουν το πάνω χέρι
δε ξέρω αν με εννοείς
ΝαιΤην amg πούλησες? (Απλή περιέργεια)
Βγαλεε τώρα φωτογραφια το πορσικο και γραψε σε ενα χαρτάκι βανταμ εισαι μαλακας.
Μεσα σε 3 ωρες περιμένω
Ρε ντιρλα ο χρονος μετατει αντιστροφα για το προμοτορα και έρχεται ενα νεο ξεφτιλικι.
Τωρα θα τρέχει να βρει τη πορσε του φιλου του μπας και με αποστομωσει εδω μεσα
μάλλον μιλάς για χαρακτήρες που ναί παίζουν ρόλο όπως έχει σημασία το πολιτισμικό περιβάλλον στην διαμόρφωση χαρακτήραΟρίζουμε αλλιώς τις καλομαθημένες ... άλλες εννοείς άλλες εννοώ ........
Αυτές που αναφέρομαι εγώ, ουδεμία σχέση με ... παρθένες .