Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.478
- Πόντοι
- 3.656
Ρε σας ξεφτιλιζω σας βριζω και με συμπαθειται?τι βιτσιοζοι είσαστε.
Λοιπον αθηναιε δωσε μου μια απο της δυο γκομενες που λες πως εχεις να πηδησω
Ρε σας ξεφτιλιζω σας βριζω και με συμπαθειται?τι βιτσιοζοι είσαστε.
Καλως τον κυριο φαντασιανΠου τον μαζεψε το αλεπουδων πακετο για Ελλαδα με χειροπεδες?
δεν γινεται εισαι λιγο λειψος οι γυναικες μου θελουν εξυπνους και ΔΕΞΙΟΥΣΡε σας ξεφτιλιζω σας βριζω και με συμπαθειται?τι βιτσιοζοι είσαστε.
Κουβέντα κάνουμε τύπε γτ βάζεις μέσα κατάρες;
Έχω μία γνώμη με τα λίγα που ξέρω. Δεν είναι και νόμος στο Σύνταγμα. Συγγνώμη.
Μέσα στις μαλακίες που λέω ίσως όμως κρύβεται και μια μικρή αλήθεια. Κι άλλη μία στα δικά σου λεγόμενα.
ρε μαλακα ακομα να καταλαβει δεν υπαρχει λεμε ο τυπος
Καλα φερε να τη πηδησει ανελεητα ενας αριστερος και θα αλλαξει γνωμηδεν γινεται εισαι λιγο λειψος οι γυναικες μου θελουν εξυπνους και ΔΕΞΙΟΥΣ
Μπρινιόλι είναι φίλος Καραμάναρουφιλε το ξερω χρονια το μαγαζι γαμαει....
σημερα θα στεναχωρηθει Καραμαναρος
Αυτα ολα βγαινουν απο το ιδιο καλουπι και δεν κοβουν ουτε με βαλε...κι ο αλλος ο σκατοψυχος τα ιδια και χειροτεραρε μαλακα ακομα να καταλαβει δεν υπαρχει λεμε ο τυπος
το επνιξε σαν το κουνελι ο κοζανοστρας ρε πουστη μουΜπρινιόλι είναι φίλος Καραμάναρου
εχω κλάψει ειλικρινα σου μιλαω....Αυτα ολα βγαινουν απο το ιδιο καλουπι και δεν κοβουν ουτε με βαλε...κι ο αλλος ο σκατοψυχος τα ιδια και χειροτερα
Τι χασκογελας ρε χαζοβιοληρε μαλακα ακομα να καταλαβει δεν υπαρχει λεμε ο τυπος
ρε μαλακα σοβαρα εισαι ΤΟΣΟ χαζοβιολης η τον παριστανεις;με ενα ναι η ενα ισως απαντησεΤι χασκογελας ρε χαζοβιολη
Μ'αρεσει που περασε και απο το νημα ο μαλακαρος και χαμπαρι δεν πηρε...ρε τι χαιβανι μας στερει ο αντι!!!το επνιξε σαν το κουνελι ο κοζανοστρας ρε πουστη μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχω κλάψει ειλικρινα σου μιλαω....
Ρε σου ειπα δεν με ενδιαφέρειρε μαλακα σοβαρα εισαι ΤΟΣΟ χαζοβιολης η τον παριστανεις;με ενα ναι η ενα ισως απαντησε
Ρε σου ειπα δεν με ενδιαφέρει
Εγω δεν αλλαζω
δινεις ζωη ρε μαλακα!!!!!!!Ρε σου ειπα δεν με ενδιαφέρει
Εγω δεν αλλαζω
Λοιπον παμε π.μ να γινει ντηλΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ
Σε ξεφτιλισε τύπε. Εσυ εισαι αυτος που δεν καταλαβαινειρε μαλακα ακομα να καταλαβει δεν υπαρχει λεμε ο τυπος
ναι ελα στειλε και μια με προσωπο σου να σε δειξω με καμαρι στον ντουνια εεεεεε στις γυναικες μουΛοιπον παμε π.μ να γινει ντηλ
εεε συντροφε θυμισε μου κατιΚαλως τον κυριο φαντασιαν
το δεύτερο που πνίγει , λες να το γύρισε στα ξινά ο Αλμπέρτο ?το επνιξε σαν το κουνελι ο κοζανοστρας ρε πουστη μου