Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.640
- Πόντοι
- 3.656
ναι σιγάΌπως και στο λαγκαβούλιν , δεν πίνεις μισό μπουκάλι με τίποτε.
ναι σιγάΌπως και στο λαγκαβούλιν , δεν πίνεις μισό μπουκάλι με τίποτε.
είμαστε σε αναμονή Μαντσίναρου Ιωαννίδη ,θα τα πούμε μετά
Κάτι που είδα για ρούχα κ ιντερνετικές αγορές
καλό μαγαζί ,καλές τιμούλες, έχει τα πάντα όλα , φαστρακ παραλαβή ,Αγγλία
https://gr.sportsdirect.com/mens/clothing/jackets-and-coats
Πού τα βρίσκεις αυτά ρε τύπε; Νόμιζα ήταν μάρκα αγροτικού.
Τι βλέπεις να γίνεται εσύ ρε τύπε; Κυβέρνηση πασοκ;
ρε μαλακα εχουμε πιει πετρελαια στην Τραστ και στο Ενσταση που το βατ ειναι σαν νεκταρΕδω ειμαστε...
Μολις το πινω παω Αιγινα με τα ποδια...
τύπε αυτό το βάζεις και στο μηχανάκι και πας αίγιναΕδω ειμαστε...
Μολις το πινω παω Αιγινα με τα ποδια...
Δεν έχει ανταγωνιστή. Δεν υπάρχει κανένα κόμμα με έτοιμη ατζέντα να εμπνέει εμπιστοσύνη.
Έχει πάρει φόρα και τολμά να κάνει κινήσεις που δεν έκανε κανένας ποτέ. Αυτό έχει κερδίσει ακόμη και αντιπάλους του.
Μη ξεχνάς την αριστερά που δεν ψηφίζει μεν, αλλά τον στηρίζει με αυτή την αποχή γτ ως συνήθως ψοφάνε για πόνο και να χουν ένα λόγο παραπάνω να κλαίγονται. Γτ και εξουσία να τους δώσεις θα τους φταέι ότι τα παράθυρα είναι τετράγωνα και επίσης σχεδόν καλούπι τετραγώνου έχει και ο μαίανδρος που είανι φασιστικό σύμβολο και πού να κυβερνήσουμε έχουμε τόσο δρόμο μπροστά μας.
Επίσης οι πιο μεγάλοι αριστεροί όλως τυχαίως βολεύονται από τις πολιτικές του κούλη, γτ όπως όλοι ξέρουμε όταν μιλάμε για λεφτά και δουλειές οι ιδεολογίες μένουν έξω πριν περάσεις την πόρτα. Το τι δηλώνει ο καθένας στους διαδρόμους των εταιριών και των οργανισμών, σε σχέση με τα τσιμπούκια στους από πάνω με δεξιές πρακτικές δεν είναι και τόσο μακριά ειδικά στην Ελλάδα.
Μεγάλη μαλακία που φέρνουν τον Ερντογάν εν μέσω πολέμου στη Μέση Ανατολή και δηλώσεών του. Μια προβοκάτσια να γίνει (βλ. Μοσάντ, ΡΚΚ) θα μας μπλέξει ο μαλάκας ο Μητσοτάκης.
Δεν θα βρίσκεις σύντροφό Ζαν...θα έχουν πάει όλοι στο ΠΑΣΟΚ και στο ΚΚΕ.Δεν με ενδιαφέρει αργυρε.
Γουστάρω ο κουλης να γαμησει,θα έρχομαι απο τη τσεχια και θα γελαω
Εγώ Έλεν Σαιντ ξέρω και εμπιστεύομαι...Τι είναι το πορτ ελεν;
Α μισείς κι εσύ το ιατρό και δικηγόρο της γειτονιάς ;;;Ήμουν στις φοιτητικές εστίες για λίγο καιρό και οι μισοί είχαν δικό τους αμάξι 2000 κιβυκά; Με μηχανικούς, γιατρούς, δικηγόρους με τόνους λεφτά και πιάναν τη θέση ενός φτωχού επδ δηλώναν ψύχουλα; Έλεος κάπου.
Γουστάρω τύπε.
Να ζήσουμε μέρες 1922 .... 1923 .... 1973 ..... 1897 ..... 1935 .... 1936 ....
Τζέρτζελο . Μανούρα.
Δυστυχως αυτο εισαι ακριβως.Αγαθος και μαλακακος λεει ο μπεκρης.
Ρε ζειτε με αυταπατες εδω μεσα μερικοι
Να προσεχεις γιατι ανηκεις σε ειδος προς αφανισμο !!!!!!Το ειπα και στην αρχη,ο βανταμ δεν αλλάζει.
Βανταμ ημουν βανταμ ειμαι.
Αληθινος αγωνιστης συριζαιος
τον συμπαθουμε ομως τον ατιμοΔυστυχως αυτο εισαι ακριβως.
Το τραγικο ειναι οτι δεν θα το συνειδητοποιησεις ποτέ
Καμία σχέση. Απλά να μη γίνεται κι αυτό το χάλι. Γτ να είμαστε στα άκρα;
Είναι τύποι με 20 διαμερίσματα και οικόπεδα και παίρνουν επιδόματα.
Είναι παιδιά φραγκάτων με χιλιάρικα χαρτζιλίκι το μήνα που έχουν δωμάτιο στην εστία.
Φταίω εγώ να τον χαρακώσω τον τυπά και να του πάρω το ρολόι και τα χρυσαφικά που μου το παίζει και μούρη επδ γαμάει βλαχοπούλες;
Θα σε γάμησει ο δρόμος και το χωριάτικο ξύλο βουρυρομπεμπέ.
Δεν πληρώνουν τα καθίκια, τα λεφτά πρέπει να βγουν, επωμίζονται το καπέλο τα τρόφιμα, τα τσιγάρα και ότι άλλο πράγμα, που καταναλώνει όλος ο λαός.
Που τον μαζεψε το αλεπουδων πακετο για Ελλαδα με χειροπεδες?Τσεχια θα πας οπως πηγες Αμερικη;
Οχι δεν ειναι απαραιτητο αυτο με την αναπαραγωγη!!!Να προσεχεις γιατι ανηκεις σε ειδος προς αφανισμο !!!!!!
Λιγοι μεινατε
Να αναπαραχθεις μην χαθει η ρατσα
μάλλον τους είπε ότι είναι πολίτης του κόσμου και δεν έχει χώρα έρχεται από το πουθενά και τον δέσανε στο αεροδρόμιοΠου τον μαζεψε το αλεπουδων πακετο για Ελλαδα με χειροπεδες?
Ρε σας ξεφτιλιζω σας βριζω και με συμπαθειται?τι βιτσιοζοι είσαστε.τον συμπαθουμε ομως τον ατιμο