RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.077
- Πόντοι
- 3.556
αποδείξεις λιανικής το μήνα δεν κόβω.....όλα τιμολόγια είναι έχω αποθήκες iso παπάρια
εμπόριο η’ μεταφορες τύπε;
αποδείξεις λιανικής το μήνα δεν κόβω.....όλα τιμολόγια είναι έχω αποθήκες iso παπάρια
Αν μπαίναμε και λίστα πέτσα θα ήμασταν πιο ευχαριστημένοι εντάξειΔε νομίζω να έχετε παράπονο, παίζει να έχετε τα μεγαλύτερα άλματα αύξησης τζίρου την τελευταία 5ετια από καταβολής του Ελληνικού κράτους.
μεταφορές και εμπόριο επί τόπουεμπόριο η’ μεταφορες τύπε;
ειναι μποντιντ τύπε; εκανες και 42ρια με τσαηνα ταουν;μεταφορές και εμπόριο επί τόπου
δεν αντελήφθηνειναι μποντιντ τύπε; εκανες και 42ρια με τσαηνα ταουν;
Eγω σε πιστεύω ότι ετοιμάζεσαι για έξω..άλλοι όμως δεν σε πιστεύουν.Ναι ρε αργυρε μασχαλογλυφτη σ αυτη τη ψυχολογια θελω να μπω τωρα ακουω της γερακινας γιος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Του εδωσα 3ωρο η μια ωρα εφυγε ηδη
Θα βάλεις κανά σμαρτ γουος μωρή ξεχειλωμένη ;Δε ξερω αληθεια ποιος ειναι τελικα πιο ηλιθιος απο αυτους...Ετουτος ομως ειναι ολοχαζος..Δε κρυβεται λεει το χρημα..Ε αμα ζεις σε ημιοροφο και εχεις για λογιστηριο την εβγα της γειτονιας πως να κρυψεις χρημα!!τι μαλακας ειναι αυτος ρε..
Σε αλλο ποστ ελεγε κατι χαζομαρες οτι ελ.επ. ειναι 500 χιλιαδες και εχει ο καθενας 2-3 ψηφους και οτι θα χασει λεει ο κουλης 1.750.000 ψηφους..Απο 2.100.000 θα χασει 1.750.000!!!
Τι υπερτατος χαζος!!!!
ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ (δικό σας)
Δεν με ενδιαφέρει αργυρε.Eγω σε πιστεύω ότι ετοιμάζεσαι για έξω..άλλοι όμως δεν σε πιστεύουν.
Εντυπωσίασέ με τύπε. Πως αγοράζω από σένα , όταν ψωνίζω από αμαζον .de με σιπμεντ αμαζονΝα ξέρεις ότι αγοράζεις και απο εμένα αλλά δε το ξέρεις
Τύπε...αν πέσεις έξω σε αυτό , κερνάς ένα πορτ έλεν ; Κάνει 3.5 χιλιάρικα.Κουλιστάν μέχρι το 2040 προβλέπεται. Αν και κάτι είπε και η αλλαγή δημάρχου στον δήμο Αθηναίων. Αλλά και πάλι χωρίς στιβαρές προσωπικότητες και δυνατό ηγέτη το πασοκ δεν μπορεί να πάει πολύ μακριά. Οπότε σε όποιον αρέσει το καθεστώς. Γτ δε νομίζω να αλλάξει για τα επόμενα 15 χρόνια τουλάχιστον.
Τι είναι το πορτ ελεν;
Playstation δεν έχει σήμερα τελικά? Τι θα παίξετε? Call of duty?Δεν με ενδιαφέρει αργυρε.
Γουστάρω ο κουλης να γαμησει,θα έρχομαι απο τη τσεχια και θα γελαω
είμαι ο κούριερ που στο φέρνει με το τράνσιτΕντυπωσίασέ με τύπε. Πως αγοράζω από σένα , όταν ψωνίζω από αμαζον .de με σιπμεντ αμαζον
και σεηλςμαν αμαζον !
δεν υπάρχει ταβάνι σε αυτά είναι χομπίστικαΠού το βρήκες αυτό; Υπάρχουν τόσο ακριβά ποτά;
Και ποιος τρελός πίνει κάτι τέτοιο. Μισό μπουκάλι κατεβαίνει σε ένα βράδυ χαλαρά και πάει καπάκι στη χέστρα.
Και το πιο σημαντικό; Τι στα κομμάτια έχει και κάνει τόσο;
είμαστε σε αναμονή Μαντσίναρου Ιωαννίδη ,θα τα πούμε μετά
Παίζω ρε μπατμανPlaystation δεν έχει σήμερα τελικά? Τι θα παίξετε? Call of duty?
φιλε το ξερω χρονια το μαγαζι γαμαει....είμαστε σε αναμονή Μαντσίναρου Ιωαννίδη ,θα τα πούμε μετά
Κάτι που είδα για ρούχα κ ιντερνετικές αγορές
καλό μαγαζί ,καλές τιμούλες, έχει τα πάντα όλα , φαστρακ παραλαβή ,Αγγλία
https://gr.sportsdirect.com/mens/clothing/jackets-and-coats
τύπαρα λακη να κανω εγω την αρχη γιατι οι αλλοι οι τυποι ειναι μονο λαδι και τηγανιτα τιποτα;Τυπέρα ... πριντ σκρην = ΞΕΦΤΙΛΑΣ. Μόνο ο στέκας τα κάνει αυτά.
Επειδή είναι κυριακή αφού .... για να θέσω το μουντ ...
μερικές καρτούλες εγγυήσεων ... θα έκαναν δουλίτσα .....
Δίπλα σε οθόνες κτλ .
Στο τσακίρ .... βάζουμε και κανά ... σακάκι που κάνει 3 χιλιάρικα .... κανά παλτό των 5.5 κτλ .........
Classic Coat Black Cashmere Cloth | DIOR
The single-breasted coat is crafted in black cashmere. Understated and timeless, it has a mid-length cut with notched lapels and a rear vent. The style has an elegant silhouette and is a wardrobe classic.www.dior.com
Για όσους δεν είναι πλεμπαίοι με σκουταράκια λέω αφού !
Τυπάρα .... ο αθηναίος .... θυμάται τις εποχές προ κρίσης που έπινε λαγκαβούλιν ... με νοστλγία.Πού το βρήκες αυτό; Υπάρχουν τόσο ακριβά ποτά;
Και ποιος τρελός πίνει κάτι τέτοιο. Μισό μπουκάλι κατεβαίνει σε ένα βράδυ χαλαρά και πάει καπάκι στη χέστρα.
Και το πιο σημαντικό; Τι στα κομμάτια έχει και κάνει τόσο;