Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.500
- Πόντοι
- 8.846
@Gianis klavdios
κιότεψε πάλι...
κιότεψε πάλι...
Που κιοτεψα ρε σπορε.@Gianis klavdios
κιότεψε πάλι...
για να δω...θα πω kayenne !!!Που κιοτεψα ρε σπορε.
Λεγε ποια πορσε ταχα εχεις?
Αιντε ρε απο εδω ουτε να το γραψεις δεν ξερεις σπορε.για να δω...θα πω kayenne !!!
Αιντε ρε απο εδω ουτε να το γραψεις δεν ξερεις σπορε.
Α ρε σπορε λυπάμαι να σε παρω στο αγριο,καγιεν σπορε εχω οδηγησει δοκιμαστικά οταν ειχα παει βουλγαρια,τη πηγαινα γαμιωντας αφου αυτος που την ειχε ειχε κατουρηθει πανω του μου ελεγε να πηγαίνω σιγα και εγω να τρεχω χολιγουντιαννα και ελεγε ο ελληνας ειναι τρελός
για λέγε πως γράφεται...
χάθηκες πάλι....Που κιοτεψα ρε σπορε.
Λεγε ποια πορσε ταχα εχεις?
Φίλε ευχαριστώ που μου δανεισες την Πόρσε σου χθές
για λέγε πως γράφεται...
ωωωωωω, να τέτοια κάνεις κι ιδρώνουν τα κορίτσια δίπλα σουΑ ρε σπορε λυπάμαι να σε παρω στο αγριο,καγιεν σπορε εχω οδηγησει δοκιμαστικά οταν ειχα παει βουλγαρια,τη πηγαινα γαμιωντας αφου αυτος που την ειχε ειχε κατουρηθει πανω του μου ελεγε να πηγαίνω σιγα και εγω να τρεχω χολιγουντιαννα και ελεγε ο ελληνας ειναι τρελός
όποτε θες. μονο ο ζανούλης μη ζητησει και την στουκάρει πουθενά...Φίλε ευχαριστώ που μου δανεισες την Πόρσε σου χθές
Τη 3λιτρη ρε σπορεωωωωωω, να τέτοια κάνεις κι ιδρώνουν τα κορίτσια δίπλα σου
τι εννοείς δοκιμαστικά?
ποια KAYENNE?
Α ρε σπορε λυπάμαι να σε παρω στο αγριο,καγιεν σπορε εχω οδηγησει δοκιμαστικά οταν ειχα παει βουλγαρια,τη πηγαινα γαμιωντας αφου αυτος που την ειχε ειχε κατουρηθει πανω του μου ελεγε να πηγαίνω σιγα και εγω να τρεχω χολιγουντιαννα και ελεγε ο ελληνας ειναι τρελός
Cayenne ρε τύπε. Με "C"τι εννοείς δοκιμαστικά?
ποια KAYENNE?
Ελα μωρε δικηγορε και εσυ με το σαξο ξερεις πως γραφεται,ο αλλος που την εχει ταχα μου δεν ξερειCayenne ρε τύπε. Με "C"
αν είχε μια ηλικία ο ζανούλης θα έλεγε "οσοι το φορούν ξέρουν και να το προφέρουν".Cayenne ρε τύπε. Με "C"
πάλι αποφεύγεις τις ερωτήσεις μου...Ελα μωρε δικηγορε και εσυ με το σαξο ξερεις πως γραφεται,ο αλλος που την εχει ταχα μου δεν ξερει
Εχω κανει ταξιδι αθηνα πατρα σε 1 ωρα και 5 λεπτα απο διοδια ελευσινας διοδια ριου συνολικά 170 χιλιομετραχολιγουντιανά όπως τρανσπόρτερ ή cars?
Τωρα πεταξε το πουλακι για φωτο.αν είχε μια ηλικία ο ζανούλης θα έλεγε "οσοι το φορούν ξέρουν και να το προφέρουν".
τι θυμήθηκα τώρα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πάλι αποφεύγεις τις ερωτήσεις μου...
θες να φας φωτό πάλι κατάμουτρα
αυτά κάνεις και τρελαίνεις κόσμο !!Εχω κανει ταξιδι αθηνα πατρα σε 1 ωρα και 5 λεπτα απο διοδια ελευσινας διοδια ριου συνολικά 170 χιλιομετρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αφού ρε πέταξε το πουλάκι σου...Τωρα πεταξε το πουλακι για φωτο.
Βαλτην να γελασουμε
Οχι ρε απο το καινούργιοαυτά κάνεις και τρελαίνεις κόσμο !!
με τον παλιό δρόμο υποθέτω...
αφού ρε πέταξε το πουλάκι σου...
ανφας ή προφιλ τη θες?
με τη μπέμπα τη "γρήγορη"?Οχι ρε απο το καινούργιο
δε βλέπεις τι γραφω κιόλας...Δεν θέλουμε φωτο το πουλι σου ρε το εβαλες μια φορα οχι αλλη γιατι αισθανόμαστε ολοι μεγιστανες
Ναι ρε μαλακα 259 αλογατα γανει και δερνει.με τη μπέμπα τη "γρήγορη"?
δε βλέπεις τι γραφω κιόλας...
ή αποφεύγεις όπως πάντα.
ΡΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ