Δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο. Σοβαρότερα θέματα σε σχέση με τι;
Χαζομάρες. Ισα ισα δεν έκανε αρκετά.
Πιθανόν αναφέρεσαι σε κακή διαχείριση. Δεν είδα διαφορά σε σχέση με το συριζα ή το πασοκ. Εχεις να δώσεις παραδείγματα επι του αντιθέτου;
Δε φταίει η ΝΔ, μη γράφουμε υπερβολές
Βάλε αν θες μια λίστα με αυτές τις ομάδες, δηλώνω άγνοια
υπερβολές.
Προσωπικά με ενδιαφέρει απλά και μόνο επιστημονικά το (α) ποιος θα διαχειριστεί τα της προπαγάνδας και (β) τι αποτέλεσμα θα έχει. Δεδομένου οτι ο/η/το συριζα είναι μια συλλογή αποτυχημένων μέτριων, συμπεριλαμβάνομένου φυσικά του ίδιου του τσίπρα, τα α και β έχουν αυξημένο ενδιαφέρον
Τυπε σαουλ αν κατα λάθος νόμισες οτι στηρίζω συριζα μάλλον με παρεξήγησες.
Σοβαρότερα θέματα σε σχέση με το έγινε πριν 15 χρόνια. Θέματα που μας καίνε τώρα στο σήμερα.
Τι παραπάνω έπρεπε να κάνει δηλαδή? Να κατεβάζει τα ματ και στις παιδικές χαρές? Μέχρι να γίνει το μπάχαλο στη Ν Σμύρνη οι μπάτσοι έβγαιναν παγανιά για κόβιντ λες και πήγαιναν να συλλάβουν τον Πάσαρη. Νομίζεις ότι τα ούγκανα των ματ ξεχωρίζουν οικογέννεια από εγκληματία?
Εννοείται ότι αναφέρομαι σε κακή διαχείριση. Και τι είναι αυτό επιχείρημα ότι επειδή ο συριζα και το πασοκ ήταν για τον πούτσο δεν φταίει σε κάτι η σημερινή κυβέρνηση? Ο συριζα δεν έχασε εν μέρη τις εκλογές για το μάτι? Τι νομίζεις ότι θα ξεχάσει πχ ή μισή Ελλάδα ότι παρακάλαγαν για πυροσβέστες και τους έστελναν περιπολικά να τους βγάλει από τα σπίτια τους? ή τον χαρδαλιά να παίζει θέατρο με δάκρυα μπροστα στις κάμερες?
Δεν φταίει η κυβέρνηση για τις αυξήσεις αλλά φταίει για την διαχείριση της κατάστασης της αγοραστικής δύναμης του μέσου καταναλωτή. Αλλιώς γιατί να έχουμε κράτος? Να μας κυβερνάει απευθείας ο πετρελαιάς από την χώρα του. Βασικά κάτι τέτοιο συμβαίνει και τώρα.
Λίστα : Υγειονομικοί, Πυρόπληκτοι, Αρνητές εμβολίων (μαλάκες..αλλά και αυτοί ψηφίζουν τι να κάνουμε?), εκπαιδευτικοί Αυτά μου έρχονται πρόχειρα.
Υπερβολές δεν είναι...εσύ νομίζεις ότι ο απλός μέσος πολίτης που έχει τραβήξει τα παραπάνω που έγραψα...όταν πάει να ψηφίσει θα ξεχάσει όλα αυτά και θα σκεφτεί πόσο σκατά είναι και ο συριζα? Νομίζεις ότι τζάμπα βγήκαν πάλι στην επιφάνεια οι πασόκοι από τον τάφο τους?
Γιατί σου έδωσα την εντύπωση ότι εγώ υποστηρίζω το βρομοσύριζα? Δηλαδή όποιος δεν είναι νουδού είναι αυτόματα συριζα? Δεν υπάρχουν άλλες απόψεις?
Σημείωση : Εγώ προσωπικά όπως δεν θα συγχωρήσω ποτέ στο συριζα ότι έκλεισε τις Τραπεζες και έπαιξε στοίχημα με την επιβίωση μας έτσι δε θα συγχωρήσω ποτέ την νδ που εν μέσω πανδημίας και εθνικής κρίσης έκανε το χατίρι των ιδιωτικών κλινικών και εκσεμένα ΔΕΝ στηριξε το ΕΣΥ αλλά δεν ξέχασε να βγάλει το μεροκάματο του κάθε μπόβαρυ και των σκατοκάναλων για να εξαγοράσει την στήριξη τους. Και το αποτέλεσμα ήταν να ψοφάει ο κόσμος χωρίς μεθ και οι φυλλάδες να βγάζουν άρθρα πως έσταξαν όλες οι γκόμενες όταν ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε για μπάνιο στην παραλία. Σκοταδισμός.