Αυτό που θέλω να πω πολύ απλά, είναι ότι γελάω απίστευτα με κάτι σούργελα σαν εσένα, που νομίζουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ενώ στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουν ΤΙΠΟΤΑ απολύτως και αμολάνε την παπάρα τους στον παράδεισο του Internet όπου πλέον έχουν λόγο όλοι για όλα.
Το αν πέταξα εγώ μαλακία για την πληροφόρηση που παίρνω από επίσημες και θεσμικές πηγές ή αν πέταξες την μαλακία σου εσύ για την πληροφόρηση που μας λες την οποία έβγαλες από το φτωχό σου μυαλουδάκι, το αφήνω έτσι. Απλά να σε ενημερώσω ότι αυτά τα πράγματα για τα οποία μιλάμε αυτή την στιγμή είναι μέρος της δουλειάς μου. Και στην δουλειά μου τα πάω πάρα πολύ καλά. Εσύ τι δουλειά κάνεις? Τι σχέση έχεις με όλα αυτά για τα οποία έχεις άποψη και μάλιστα που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης? Για πες, περιμένω μπας και μου πει κανένας άλλος (πέραν 5-6 ατόμων εδώ μέσα) τι δουλειά κάνει. Ειδάλλως, το επιχείρημα "όλοι τα παίρνουν, όλοι τα μαγειρεύουν" επιβεβαιώνει το γεγονός ότι είσαι σούργελο
Τέλος, να σου πω ότι δεν είμαι επώνυμος, δεν μίλησα για επώνυμους ή ανώνυμους. Μίλησα για πουθενάδες