Έχεις δίκιο. Δε με ενδιαφέρουν οι γνώμες γενικά. Οι γνώμες συγκεκριμένων με ενδιαφέρουν. Πάμε παρακάτω
Οκ, το σέβομαι. Εχεις άποψη πρώτο χέρι, από στατιστικό δείγμα του κοινωνικού σου περίγυρου. Δε λέω οτι μπορεί να μην είναι αντιπροσωπευτικό, θα έλεγα οτι δίνει κάποιο στίγμα.
Κακώς δεν απολύθηκε. ΟΛΑ τα ψέκια έπρεπε να έχουν ΑΠΟΛΥΘΕΙ. Κανένα έλεος στους ψεκασμένους, κανένα απολύτως.
Νομίζω οτι υπήρξαν παρεμβάσεις. Εσυ τι ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ παρεμβάσεις περίμενες; Επίσης, δώσε και μια λίστα κρατών που έκαναν παρόμοιες παρεμβάσεις
Δε νομίζω οτι σε καταλαβαίνω. Αν κάποιος δε μπορεί να ανταποκριθεί ας το κλείσει, κάτι άλλο με ξεπερνά (και δε με ενδιαφέρει κιόλας)
Α οκ βλέπω παντου συνδικάλες. Πως γινεται και έχεις άποψη για τα "παράπονα" των υπαλλήλων του παιδείας/ καθηγητες;
Για μένα ενα βασικό πρόβλημα είναι αυτό που εσυ ΔΕΝ αναφέρεις - το εθνικό. Η τουρκία και ο επερχόμενος πόλεμος
Ενα άλλο βασικό πρόβλημα είναι η έλλειψη παιδείας.
Δεν εχω ιδέα αν είναι ευχαριστημένος "ο κόσμος". Η άποψη που έχω απο τον κοινωνικό μου περίγυρο είναι οτι η ΝΔ έχει χάσει αξιοπιστία, χωρις να έχει γίνει ακόμα συριζα
1) Εγώ δεν είπα γιατί απομακρύνθηκαν...εγώ ρώτησα αν έχουν καλυφθεί οι θέσεις τους από άλλους εμβολιασμένους. Αυτό δεν είναι σημαντικό?
2) Εγώ ρεαλιστικά περιμένω να αυξηθεί ο κατώτατος ΚΑΘΑΡΟΣ μισθός και πιστεύω ότι αυτό μπορεί να γίνει αν μειωθούν οι ασφαλιστικές εισφορές. Δε έχω καμία λίστα κρατών και δεν έχει νόημα γιατί άλλο το μέσο εισόδημα στη Γερμανία και άλλο στην Ελλάδα. Επίσης δεν ψηφίζω ούτε πληρώνω φόρους σε άλλες χώρες.
3) Δεν μιλάω μόνο για τις επιχειρήσεις αλλά κυρίως για τα νοικοκυριά. Αν δεν μπορείς εσύ να ανταποκριθείς τι θα κάνεις? Θα κλείσεις το σπίτι σου και θα ζεις σε χαρκόκουτο? Επίσης αν κλείσει ο διπλανός σου να αρχίσεις να φοβάσαι..γιατί εκτός και αν είσαι ο Σκλαβενίτης αργά ή γρήγορα θα κλείσεις και εσύ.
4) Εσύ δεν τα ξέρεις τα παράπονα? Δεν παρακολουθείς ειδήσεις? Τι ερώτηση είναι αυτή.
Φυσικά και το Εθνικό είναι τεράστιο θέμα...και φυσικά και -όχι μόνο η Ελλάδα αλλά και όλος ο δυτικός κόσμος- είναι στα πρόθυρα πολέμου. Αλλά τι να κάνουμε για αυτό? Η Ελλάδα θα ορίσει την παγκόσμια γεωπολιτική πορεία? Στα Εθνικά μπορώ να πω ότι η νδ έχει τηρήσει ικανοποιητική στάση έναντι του συριζα που θα είχε κατεβάσει τα βρακιά ήδη.
Τέλος η έλλειψη παιδείας στην Ελλάδα ήταν πάντα το μεγαλύτερο πρόβλημα της. Καμία κυβέρνηση ποτέ δεν θέλησε να το αλλάξει αυτό...γιατί όσο πιο αμόρφωτος λαός τόσο ευκολότερο να τον κάνεις ότι θες. Τρίβει τα χέρια της η κυβέρνηση όταν εμείς χωριζόμαστε σε δεξιούς και αριστερούς για να παίξουμε ''ξύλο''.