Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.414
- Πόντοι
- 2.786
Εξορία στην Σιβηρία θες να πεις. Που τους αρέσει κιολαςΕκτός νόμου το ΚΚΕ ΤΩΡΑ
Εξορία στην Σιβηρία θες να πεις. Που τους αρέσει κιολαςΕκτός νόμου το ΚΚΕ ΤΩΡΑ
ΧθεςΕκτός νόμου το ΚΚΕ ΤΩΡΑ
ΕΑΤ ΕΣΑ στων κκεδων τά σουφριαΕξορία στην Σιβηρία θες να πεις. Που τους αρέσει κιολας
FIST fuck και να τραβήξεις όλο το κωλαντερο εξω!!!ΕΑΤ ΕΣΑ στων κκεδων τά σουφρια
Συνήθισε το.
Κοψε την πρωινη για να μην βλεπεις οραματα φαντασιοπληκτε. Εσενα σε φτυνουν σχεδον ολοι εδω μεσα αλλα εσυ νομιζεις οτι βρεχει. Αν εχεις τ' @@ σε παω ενα στοιχηματακι με μια χηνα να τα βαλουμε κατω να δουμε τι διπλωματα εχει ο καθενας, nothing else
Kαλά καλα…. Μονο κάτι άχρηστα μαλακιστηρια σαν κι εσενα πανε 5ετιας. Λες και δεν σας ξέρουμε ρε πουθεναδες!Κοψε την πρωινη για να μην βλεπεις οραματα φαντασιοπληκτε. Εσενα σε φτυνουν σχεδον ολοι εδω μεσα αλλα εσυ νομιζεις οτο βρεχει. Αν εχεις τ' @@ σε παω ενα στοιχηματακι με μια χηνα να τα βαλουμε κατω να δουμε τι εχει ο καθενας
Βρε μαλαξ αφου ακομη δεν εμαθες τι σημαινει εφεδρος αξιωματικος υγειονομικου.Μονος σου πλαθεις ιστοριες. Τι να συζητησουμε..Kαλά καλα…. Μονο
A, εισαι και υγειονομικός! Και μας λες ενα σωρό πουτσες για το εμβόλιο!Βρε μαλαξ αφου ακομη δεν εμαθες τι σημαινει εφεδρος αξιωματικος υγειονομικου. Τι να συζητησουμε..
Δεν ειμαι κατα των εμβολιων το εχω ξαναπει. Απλα για το συγκεκριμενο θελω να περιμενω λιγο.Τωρα πιες το τσαι σου πριν κρυωσει γιατι μεχρι εκει εισαι, ενα ενα
Στ’ αρχιδια μαςΔεν ειμαι κατα των εμβολιων το εχω ξαναπει. Απλα για το συγκεκριμενο θελω να οεριμενω λιγο.
Εσυ το γαλατάκι σου μούλε στραβάδιΚαλα πιες το τσσι σου τωρα γιατι μεχρι εκει εισαι
Μακάρι να το κάνουν. Άρα θα έχουμε πάτημαΑφαιρούν το "Βόρεια" απ το "Μακεδονία" | ΤΟ ΒΗΜΑ
Νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι στη Βόρεια Μακεδονία αρνούνται να υπογράψουν τις πανηγυρικές δηλώσεις με το συνταγματικό όνομα της χώρας. Την ανησυχία του εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών για «τη διεθνή φήμη του κράτους» και καλεί για την τήρηση όσων ορίζονται από τη Συμφωνία των Πρεσπών.www.tovima.gr
Εσυ το γαλατάκι σου
Δεν μπορώ να καταλάβω ρε γαμωτο πως κάνουν τα άλλα εμβόλια ακόμα και στα παιδιά τους πολλοί και το εμβόλιο για τον κοβιντ όχι....με ξεπερνάει αυτόΤο αντιλυσσικό το'χεις κάνει ρε ναζίδιο;
Όταν ο άλλος έχει καμμένο εγκέφαλο, περιμένεις λογική εξήγηση?Δεν μπορώ να καταλάβω ρε γαμωτο πως κάνουν τα άλλα εμβόλια ακόμα και στα παιδιά τους πολλοί και το εμβόλιο για τον κοβιντ όχι....με ξεπερνάει αυτό
Παψε Ντόλυ!
Εγώ πρόβατο