politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.668
- Πόντοι
- 1.706
Τύπε εγώ νομίζω οτι τα βάζει με πέντε τσιράκια της δεξιάς ταυτόχρονα και τα αποστομώνει.
Τύπε εγώ νομίζω οτι τα βάζει με πέντε τσιράκια της δεξιάς ταυτόχρονα και τα αποστομώνει.
Τύπε εγώ νομίζω οτι τα βάζει με πέντε τσιράκια της δεξιάς ταυτόχρονα και τα τσιμπουκώνει![]()
Μυστικές δημοσκοπήσεις Κουμουνδούρου (συμμετέχουν όλοι οι πούστηδες) δείχνουν κυριαρχία Σύριζα...θελω να ερθει να μου πει για τις μυστικες δημοσκοπησεις γιατι ανεβαινει παλι η διαφορα λενε τα συστημικα καναλια
Ξιαρχο αν δεν το ξερεις ειναι σημαινων υποστηρικτης του συριζα και τουιταρε βρισιες συνεχεια για τον αγωνιστη της Δημοκρατιας Κυριακο Μητσοτακη..ΝΕΜΕCICΜυστικές δημοσκοπήσεις Κουμουνδούρου (συμμετέχουν όλοι οι πούστηδες) δείχνουν κυριαρχία Σύριζα...![]()
Άνετα επόμενος ηγέτης της αριστεράς....Ξιαρχο αν δεν το ξερεις ειναι σημαινων υποστηρικτης του συριζα και τουιταρε βρισιες συνεχεια για τον αγωνιστη της Δημοκρατιας Κυριακο Μητσοτακη..ΝΕΜΕCIC
ΑΥΤΟΙ ειναι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια οι υποστηρικτες του συριζα....παρενδυτικοι,πουστηδες,ΝΙΠΛΗΔΕΣ,τεμπεληδες,λωποδυτες,κροςς-πουστρες,απατεωνες,χαμηλο iq,καταχαζοι,απατριδες,ιεχωβαδες κλπΆνετα επόμενος ηγέτης της αριστεράς....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άσε για χρήματα ξεχνούν ιδεολογίες, συνείδηση, τα πάντα.
Να, δες τον παρακάτω που το παίζει ιδεολόγος.![]()
Έχεις σκεφτεί να εκδώσεις λεξικό με μπινελίκια?Ποιόν είπες βιτσιόζο μωρή σκωροφαγωμένη κυλότα, που έχεις χτίσει καινούργιο όροφο στο Αγκύρας με τα ξεκωλιάσματα που τρως κάθε βράδυ από τους τράβελους.
@Νίο και Λίλας συμπληρώνω...ΑΥΤΟΙ ειναι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια οι υποστηρικτες του συριζα....παρενδυτικοι,πουστηδες,ΝΙΠΛΗΔΕΣ,τεμπεληδες,λωποδυτες,κροςς-πουστρες,απατεωνες,χαμηλο iq,καταχαζοι,απατριδες,ιεχωβαδες κλπ
ο μουνης ο @ΝΙΠΛΗΣ ποιος ξερει ποσους εχει λοκαρει να δαγκωσει και θελει κυβερνηση κατσαπλιαδων παλι...τον αγαπω,τον συμπαθω τα μαλα αλλα στο τσακ ειμαι να τον βαλω πρωτη σειρα για το αεριο
Αγωνιστη της δημοκρατιας???Ξιαρχο αν δεν το ξερεις ειναι σημαινων υποστηρικτης του συριζα και τουιταρε βρισιες συνεχεια για τον αγωνιστη της Δημοκρατιας Κυριακο Μητσοτακη..ΝΕΜΕCIC
αυτος,η αδελφη του και ο πατερας τουΑγωνιστη της δημοκρατιας???
Χαχαχαχχαχαχα
Ωραια για πες μας οι ψηφοφοροι της νδ ποιοι ειναι?ΑΥΤΟΙ ειναι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια οι υποστηρικτες του συριζα....παρενδυτικοι,πουστηδες,ΝΙΠΛΗΔΕΣ,τεμπεληδες,λωποδυτες,κροςς-πουστρες,απατεωνες,χαμηλο iq,καταχαζοι,απατριδες,ιεχωβαδες κλπ
ειμαστε οι ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ,ΟΙ ΑΣΤΟΙ,Ο ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΟΙ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ του ΙΔ.ΤΟΜΕΑΩραια για πες μας οι ψηφοφοροι της νδ ποιοι ειναι?
Οικονομικοι συμβουλοι που πανε στο χωριο τους με αγροτικο
Τεμπεληδες συνταξιουχοι απο τα 45
Προμοτορες και νταβατζηδες
Δικηγορισκοι που δεν εχουν πελατη,αγγλετεροι μεταναστες που ψωμωζουν στην αγγλετερα,κατι βλαροκ που τους ζει η οικογενεια.
Αφου ξερεις τα λες και δεν τα πιστευειςειμαστε οι ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ,ΟΙ ΑΣΤΟΙ,Ο ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΟΙ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ του ΙΔ.ΤΟΜΕΑ
ΟΛΑ ειναι η αληθεια και το ξερεις και εσυΑφου ξερεις τα λες και δεν τα πιστευεις
Ναι γι αυτο βογγατε και τα πεντε μαζι.Που σαι μπούλη, σε ξεροχύνουν 5 άτομα ταυτόχρονα. Αυτό είναι bukkake!
Έτσι μαρτυράς μόνη σου μωρή πουτανίτσα χωρίς ξύλο, ακριβώς σαν το κνιτοαλητάκι!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θες να πεις οτι ο ιδ.τομεας στηριζει νδ?ΟΛΑ ειναι η αληθεια και το ξερεις και εσυ
Εγώ τους βλέπω να γελάνε και να γελάνε άλλα 10 άτομα τουλάχιστον. Μόνο εσένα βλέπω σοβαρό και συφιλιασμένοΝαι γι αυτο βογγατε και τα πεντε μαζι.
Μιλάς για κάτι που δεν ξέρειςΑντε πηγαινε στη γκομενα σου τωρα ολο εδω στο μπου εισαι.
Αφιερωσε και λιγο χρονο στην υποτιθεμενη γκομενα σου