Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.796
- Πόντοι
- 3.936
Καμία φωτογραφία θα ανεβάσεις
Καμία φωτογραφία θα ανεβάσεις
Ελα μωρη Ντόλυ χιλιοτρυπημενη γελασαμε τωρα. Μιστερ γκέυ του 2008 εσυ βγήκες πανηγυρικα εδω μεσα οχι εγωή ακόμη;
Θες νέο ρεσιτάλ Πιέξαρου ρε κουφάλα?Βανταμας δεν εχει μπει ακομα;μηπως επιασε δουλεια;![]()
μου αρεσει που κανεις και ναζακια, ενω αυτοκονφιρμαρεσαι, μωρη γαλαζοπρασινη παχουλη ρωχαλα.Εγώ πρόβατο
κάθε μέρα
που είσαι μωρή ξεφτιλισμένη κασσιανή να σε ξεκωλιάσω ?Ποια ειναι τα απολειφαδια ρε 2λεπτε??
Εδω ακομα αναρωτιεμαι πως γινεται και υπαρχουν στη χωρα κατι φασιστακια χουντικα οπως εσυ.
Πως ξεφυγατε του μπογια
Εσυ δεν εισαι ικανος να ξεκωλιασεις εκεινες τις μπαζολες θα μπορεσεις εμενα?που είσαι μωρή ξεφτιλισμένη κασσιανή να σε ξεκωλιάσω ?
σκουπίδι.. υπάνθρωπε.. σκουλίκι... ζώον...
σκάσε σκουπίδι...Εσυ δεν εισαι ικανος να ξεκωλιασεις εκεινες τις μπαζολες θα μπορεσεις εμενα?
Τις πληρωνες για να τις βλεπεις να αυνανιζονται με αγγουρια και μπανανες,τοση ξεφτιλα εισαι μωρη ληγμενη παλιογρια
Τι χαιρεσαι ρε σπορε?ζαν !!!!
ζανούλη !!!!
ζανάρα !!!!!
επέστρεψες ρε άτιμο, το ήξερα...!!!!!
σήμερα έχει γιορτή, καίρ, έκρηξη χαράς !!!!
αύριο θα μιλήσουμε για το +12
Ελα κοντε εσυ εισαι εντος εκτος και επι ταυτα.Ξαναβρηκαν οι πολιτικες εξελιξεις τον φυσιολογικο τους ρυθμό
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και επιστροφη τζωνυ 64
Καλα ελα να σου δωσω 1000 ευρω και να στηριξεις συριζα,ξερεις εσυ απο τέτοια.Ποιόν είπες βιτσιόζο μωρή σκωροφαγωμένη κυλότα, που έχεις χτίσει καινούργιο όροφο στο Αγκύρας με τα ξεκωλιάσματα που τρως κάθε βράδυ από τους τράβελους.
Με μονο 2λεπτα δεν παιζει ρε θειτσο.FIST fuck και να τραβήξεις όλο το κωλαντερο εξω!!!![]()
Καλα δεν μας λες κατι αλλα ουτε και το αναιρεις γιατί πολυ απλα ειναι η αλήθειασκάσε σκουπίδι...
ξεκωλιασμένη πόρνη κασσιανή
Άσε Ζανούλη, έχουμε γεμίσει πουλημένους που για λίγα χρήματα ξεχνούν ιδεολογίες, συνείδηση, τα πάντα.Καλα ελα να σου δωσω 1000 ευρω και να στηριξεις συριζα,ξερεις εσυ απο τέτοια.
Οπου δεις ψωμι και ελια βουτας για να βουτηξεις βουτακα γιουσουφα.
Για σενα ουτε θρησκεια υπάρχει ουτε κομμα ουτε ιδεολογια ουτε πιστη ουτε τιποτα
Ας με κανει μονιμα ο κουλης να τσεπωνω 1200 το μηνα και εγω του πολεμαω αμα θελει.
Εκπαιδευμενος ειμαι με κραβ μαγκα γυμνασμενος αλλα και να εκπαιδευτω περαιτέρω γιατι φανταρος που ημουν στα τεθωρακισμενα σκατα εκπαιδευση καναμε.
Εσυ αν πας στο μετωπο θα θελεις ενα μπαουλο απο πισω σου φυσσιγγια μιας και θα τα ριχνεις ολα καταρυπας στον ουρανό να ρηξεις κανα μετεωριτη.
Ρε παιδιά λίγο όπα, τσιμπούκι τον κάνατε τον @jean-Claud ακόμα δεν επέστρεψε...σκάσε σκουπίδι...
ξεκωλιασμένη πόρνη κασσιανή
δεν μασαει Βανταμας θα ριξει κεραυνους σε λιγο