jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
Για πες μας για τη μηχαηλιδου ρε δικηγορεΤι βλεπω???? Η μεγαλη επιστροφη?
Για πες μας για τη μηχαηλιδου ρε δικηγορεΤι βλεπω???? Η μεγαλη επιστροφη?
Καλά... στούμπο άνθρωπο δεν φοβάμαι. Από το παράθυρο θα φύγεις αεροπλανικώςΘα μπορεσεις εσυ να δωσεις κλωτσια?
Χαχααχχαχα ελα να μου δώσεις αλλα αν σε προσγείωσω με τον κωλο κατω μην γκρινιαξεις.
Στ' αρχίδια μου τι έχετε καταλάβει όλοιΕλα το εχουμε ολοι καταλαβει οτι ησουν με το ΛΑΟΣ
Αφου βλεπεις μπουμπουκο και αυνανιζεσαι...σ αρεσει και η μανωλιδου?? Για πες μας.Καλά... στούμπο άνθρωπο δεν φοβάμαι. Από το παράθυρο θα φύγεις αεροπλανικώςΚαι μετά θα φας και το προστιματάκι σου!
Στ' αρχίδια μου τι έχετε καταλάβει όλοι![]()
The Return of the KingΤι βλεπω???? Η μεγαλη επιστροφη?
Aυτό ναι, αφού ειναι ο κωλομπαράς σας! Δεν υπάρχει λέμε!!!Αφου βλεπεις μπουμπουκο και αυνανιζεσαι...σ αρεσει και η μανωλιδου?? Για πες μας.
Kαλά... μια κλωτσιά είσαι κι η μισή θα πάει χαμένη, θα στη χρωστάωΟσο για το αεροπλανικως αν μπορεσεις καντο αλλιως θα σου μαθω να μετρας τα πα'ιδια
Κανένα βιντεο με μπουμπουκο δεν βλεπω μου προκαλει αηδιαAυτό ναι, αφού ειναι ο κωλομπαράς σας! Δεν υπάρχει λέμε!!!
Το είδες το βίντεο? Για δες το και πες μου... τα κατάπιε ή τα έφτυσε η χρηστίδου?
Kαλά... μια κλωτσιά είσαι κι η μισή θα πάει χαμένη, θα στη χρωστάω![]()
Επειδή σου σκίζει την κωλάρα και δεν έχεις τι να πεις ε? Πριονοκορδέλα σας πάειΚανένα βιντεο με μπουμπουκο δεν βλεπω μου προκαλει αηδια
ΟΚ, εσύ δεν θα καταλάβεις τιποτα από αυτά. Θα είσαι ανάσκελα στο πεζοδρόμιοΠροσεχε οταν κλωτσισεις μην σκισεις κανα ποντο απο το καλσον και κοιτα το κορδονι του στρινγκιου σου μη σε κοψει στη κωλοχαραδα και θα λες οτι τσούζει
Ότι πεις...δεν χαλάω χατήρι σε τρελούς, χαζούς και μαλάκες!! Διάλεξε εσύ σε ποια κατηγορία ανήκειςΝαι τύπε, είσαι ο ουδέτερος που λέει απλά τα στραβά του Κούλη.
Και όταν κυβερνούσε ο Σύριζα βέβαια πάλι τα στραβά του Κούλη έβλεπες.![]()
Δεν πειράζει. Τουλάχιστον απαντήθηκε η προεκλογική απορία σου, ποια ήταν τελικά η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.
Την αλλη φορα ο μπουμπουκος πηγε να τα βαλει με την εφουλα,αλλα μολις δει πολακη κάνει τη παπια.Επειδή σου σκίζει την κωλάρα και δεν έχεις τι να πεις ε? Πριονοκορδέλα σας πάει
ΟΚ, εσύ δεν θα καταλάβεις τιποτα από αυτά. Θα είσαι ανάσκελα στο πεζοδρόμιο![]()
Εσύ μη διαλέξεις, ξέρουμε, τρία σε ένα.Ότι πεις...δεν χαλάω χατήρι σε τρελούς, χαζούς και μαλάκες!! Διάλεξε εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις
Ναι, τον τρέμει τον κατσαπλιά τον Πολάκη.Την αλλη φορα ο μπουμπουκος πηγε να τα βαλει με την εφουλα,αλλα μολις δει πολακη κάνει τη παπια.
Τετοια κοτα ειναι και εισαι,οταν βλεπεται αδυναμους ασκειται δυναμη στους δυνατους κοτουλες μπιρμπιλωτες.
Αν ειμαι εγω ανασκελα στο πεζοδρομιο εσυ θα εισαι κατω απο κανα τραπεζι μιας και θα σε εχω παει μαλλιοκουβαρα
Καλά το εφάκι το κρεμπιέδιασε περισσότερο κι από τον χοντροτζανακό!Την αλλη φορα ο μπουμπουκος πηγε να τα βαλει με την εφουλα,αλλα μολις δει πολακη κάνει τη παπια.
Eπειδή είσαι στούμπος ε? Χμμμμ... καλά, δεν θα σε πετάξω από το παράθυρο. Θα σε σβερκώσω και θα σε καθίσω στο πεζοδρόμιοΤετοια κοτα ειναι και εισαι,οταν βλεπεται αδυναμους ασκειται δυναμη στους δυνατους κοτουλες μπιρμπιλωτες.
Αυτό θα είναι μάλλον το όνειρο που θα βλέπεις όταν ξυπνήσεις σε καμιά κλινική!Αν ειμαι εγω ανασκελα στο πεζοδρομιο εσυ θα εισαι κατω απο κανα τραπεζι μιας και θα σε εχω παει μαλλιοκουβαρα
ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΜΩΡΗ ΑΡΡΏΣΤΙΑ;Ηρθε η ωρα μπατμαν να σφίξουν δεξιες κωλοτρυπιδες...
Καθυστέρησα λίγο γιατί έριχνα τουφεκιές στην ταράτσα.@politis δε θα καλωσορίσεις το θηρίο?
Ποιά κονσέρβα; Σήμερα σφάξαμε τον μόσχο τον σιτευτό. Γύρισε το (απο)λωλός πρόβατον.Τωρα τρωει την κονσερβα φρισκις μην τον ενοχλεις
Ρε το εφακι εχει επιπεδο και τρόπους δεν θα κατσει να μπινελικωθει με το βλαμμενο τον αδωνη,ενω ο κρητικος δεν μασαει τον αρπαζει αν τσαντιστει καιντον δενει φιόγκο.Καλά το εφάκι το κρεμπιέδιασε περισσότερο κι από τον χοντροτζανακό!Όσο για τον κουραδόμαγκα, δεν τα ξέρεις καλά... τον βλέπει και αλλάζει δρόμο ο κουραδόμαγκας!
Eπειδή είσαι στούμπος ε? Χμμμμ... καλά, δεν θα σε πετάξω από το παράθυρο. Θα σε σβερκώσω και θα σε καθίσω στο πεζοδρόμιο
Αυτό θα είναι μάλλον το όνειρο που θα βλέπεις όταν ξυπνήσεις σε καμιά κλινική!![]()
Γονυπετής και πεοθηλάζων.Εσύ που είσαι παλιός και έχεις δει πολλά τέτοια, ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ λες να ήταν γονατισμένος ανάμεσα στα πόδια του αφεντικού ο επαναστάτης για να πάρει τη ζωή του πίσω;
Ε, να κάτσει και λίγο ανάσκελα το παιδί.ΟΚ, εσύ δεν θα καταλάβεις τιποτα από αυτά. Θα είσαι ανάσκελα στο πεζοδρόμιο![]()