Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Ζααααννννννν εκεινος ο καφες και το χοτοκ ...κοκκαλα εχουν;;;;
Μπάμπη είπαμε συμφωνώ με 150 ενεργητικος έχω ανάγκη από λεφτά .Έχω ποστάρει ήδη εκεί μόνος μου, πήγαινε δες τοτολνα μωρη κοτα να πεις κατι για υο αγκυρας να παω να το ποσταρω εκει.
Λεγε εγω περιμενω.
Βαριέμαι να δουλεύω....
αριστερές ιστορίες/φαντασίες ?
Γεμισαμε χασικλες...
επιλογες τις κυβερνησης κουλη είναι κουκη,υπερ του κρατισμου δεν εισαστε?αλλο που λετε οτι ειστε ψευτοκαπιταλιστες.καναλι star ειδησεις
Προσληψη 1.000 ατομων με διαδικασιες εξπρες για τη φυλαξη των Πανεπιστημιων. Θα ειναι αοπλοι. Θα φερουν ομως πανω τους γκλοπ και σπρει πιπεριου.
Ειδες τα αναρχοσκυλα; Εξαιτιας τους θα βρουν δουλεια στο Δημοσιο 1.000 ανθρωποι. Μπραβο οι ουγκανοι. Παντα τετοια.
που τους εοδες μωρη καραμουναρα?Γεμισαμε χασικλες...
ποιου ρε εσενα που αμα τα βγαλω στη φορα θα γελασει το μισο σαιτ.εχεις βιαστει πολλακις ρε Βανταμα τι μας λες τωρατο παιχνιδακι μας εισαιΡε ταπετακι της ελενας με 5 ταυτοχρονα τα βαζω και ο θειτσος μολις δεν εχει υποστηρικτες τη κανει μ ελαφρα πηδηματακια,δεν εχει τα κοτσια να με αντιμετωπιση χεζεται.αιμα και αμμο τον περνανε τον βανταμαΚαλησπεριζω το νημα,τους ΔΕΞΙΟΥΣ,τους καλους ανθρωπους και φυσικα τον ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ
Καλημερα Αθηναιαρε!!!’
Γυρισα απο την ασκηση μου και παραγγειλα...πιτογυρα!!
Σημερα εχει...βιαστει ο βανταμακος! Οποιος μπει του ριχνει κι ενα μπουτσο!
πες τα ρε τι εχεις??Εδω αλλοι θελουν να κανουν ντριφτ με gla amg μπροσθιοκινητο χαχααχαχααχχΠου είναι η Μπε Εμ Βε του βιτάμ;; Οεο;
είναι Μπεεεεεε εμ δεν...
Βλακακο.
Εντωμεταξι ντρεπεσαι να πεις τη σακαρακα που εχεις και πουλας φουμαρα, χθες καρφωθηκες μονος σου.πηγες να με ψαρεψεις και πιαστικες στα διχτια
απλώς χθες φάνηκε ότι οδηγάς δεξιά με αλάρμ...
(βλακάκο που νομίζεις ότι με μπρος κίνηση δεν ντριφτάρεις)
το τι αυτοκίνητα έχω εγώ άστο...
επιλογες τις κυβερνησης κουλη είναι κουκη,υπερ του κρατισμου δεν εισαστε?αλλο που λετε οτι ειστε ψευτοκαπιταλιστες.καναλι star ειδησεις
Προσληψη 1.000 ατομων με διαδικασιες εξπρες για τη φυλαξη των Πανεπιστημιων. Θα ειναι αοπλοι. Θα φερουν ομως πανω τους γκλοπ και σπρει πιπεριου.
Ειδες τα αναρχοσκυλα; Εξαιτιας τους θα βρουν δουλεια στο Δημοσιο 1.000 ανθρωποι. Μπραβο οι ουγκανοι. Παντα τετοια.
Ουτε πολιτικη ταυτοτητα δεν εχετε πια,γεματοι απο συνιστωσες εισαστε και χοροπηδατε απο κεντρο προς δεξια και ακροδεξια οσο για τον ψευτοκαπιταλισμο αστο αυτο ειναι για γέλια
Μα εγω ειμαι υπερ του να προσληφθουν αυτοι οι ανθρωποι. Πως αλλιως θα γινει η φυλαξη; Υπαρχει και η αλλη αποψη, την οποια διατυπωσε ενας φοιτητης στο ιδιο ρεπορταζ στις ειδησεις. <Τα πανεπιστημια πρεπει να ειναι ανοιχτα σε ολους.> Μπατε σκυλοι αλεστε δηλαδη. Για να μπορει ετσι ο καθε φασιστας ΑκροΑριστερος να κανει ο,τι θελει, οποτε θελει, χωρις συνεπειες.επιλογες τις κυβερνησης κουλη είναι κουκη,υπερ του κρατισμου δεν εισαστε?αλλο που λετε οτι ειστε ψευτοκαπιταλιστες.καναλι star ειδησεις
Ουτε πολιτικη ταυτοτητα δεν εχετε πια,γεματοι απο συνιστωσες εισαστε και χοροπηδατε απο κεντρο προς δεξια και ακροδεξια οσο για τον ψευτοκαπιταλισμο αστο αυτο ειναι για γέλια
που τους εοδες μωρη καραμουναρα?Γεμισαμε χασικλες...
η οπινιον την εβγαλε??χαχαχαχχαχαχΖααααααααν
17,5% μπροστά η ΝΔ. φρέσκα κουκιά...
τι έγινε ρε γαμώτο?
ζαν δεν έχει σχόλια σήμερα?
νέες δημοσκοπήσεις...
ο θειτσος να δεις που μολις μπηκε ο φακερος και του λεει με 150 δεχομαι εξαφανιστηκε,αυτη την ωρα ειναι στα τεσσερα και ο φακερος του ανοιγει κωλοτρυπα.Βανταμ βιαζει γαλαζιες ψυχουλες
ο θειτσος να δεις που μολις μπηκε ο φακερος και του λεει με 150 δεχομαι εξαφανιστηκε,αυτη την ωρα ειναι στα τεσσερα και ο φακερος του ανοιγει κωλοτρυπα.Βανταμ βιαζει γαλαζιες ψυχουλες
Τοσο ξεφτιλισμενα ειναι τα δεξια τσιρακια
Ανωμαλάρα, τράβα να δεις αν έρχομαι από την γωνία και ΑΝ βρεις είτε εσύ είτε ο μπίχλας ο fucked το μήνυμα κάπου εκεί (στη γωνία), τότε το ξανασυζητάμε!ο θειτσος να δεις που μολις μπηκε ο φακερος και του λεει με 150 δεχομαι εξαφανιστηκε,αυτη την ωρα ειναι στα τεσσερα και ο φακερος του ανοιγει κωλοτρυπα.
Τοσο ξεφτιλισμενα ειναι τα δεξια τσιρακια