Fuckeros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 267
- Πόντοι
- 26
σορυ αλλά ο Ζανκλώ σου καυτηριάζει τις αιμορροΐδεςκαλά ρε ζαν θεωρείς τον εαυτό σου και ειδικό?
ήμαρτον δλδ...
σορυ αλλά ο Ζανκλώ σου καυτηριάζει τις αιμορροΐδεςκαλά ρε ζαν θεωρείς τον εαυτό σου και ειδικό?
ήμαρτον δλδ...
Eγώ βρίζω τουε γονείς σου? Ανέβασε το κι αυτό να δούμε πότε τους έβρισα! Kατεστραμένο πουτανάκι!!!Μου βριζεις τους γονεις??
Που είναι οι νεοδημοκρατες που βρίζανε τον ερικ που έβριζε μάνες?
Βρίζεις γονείς ζητά συγγνώμη
η οπινιον την εβγαλε??χαχαχαχχαχαχΖααααααααν
17,5% μπροστά η ΝΔ. φρέσκα κουκιά...
τι έγινε ρε γαμώτο?
ζαν δεν έχει σχόλια σήμερα?
νέες δημοσκοπήσεις...
Η δημοσκοπηση εγινε σε κιφησια κολωνακι και γλυφαδα ναι χαιροπολις σ αυτα τα μερη πλοηγείστε.
Σε μυστικη δημοσκοπηση στην αττικη μη επισημη προηγουμαστε 3 μοναδες
Έβρισες και ζητα συγγνώμηEγώ βρίζω τουε γονείς σου? Ανέβασε το κι αυτό να δούμε πότε τους έβρισα! Kατεστραμένο πουτανάκι!!!Μου βριζεις τους γονεις??
Εκτός αν σου έλεγε βρωμόλογα ο πατέρας σου όταν σε γαμούσε μικρό!
Όχι πριν ανεβάσεις το πότε τους έβρισα. Δεν ξεκινάς από το ξεφτιλίκι τον κολλητό σου τον μπούλη και το πρεζάκι τον eric?Έβρισες και ζητα συγγνώμη
εβρισες γονεις και ξερεις τι σημαινει???Όχι πριν ανεβάσεις το πότε τους έβρισα. Δεν ξεκινάς από το ξεφτιλίκι τον κολλητό σου τον μπούλη και το πρεζάκι τον eric?Έβρισες και ζητα συγγνώμη
Μπλοκάκι για να δίνουν πρόστιμα για μασκα και σμς θα χουν?Μα εγω ειμαι υπερ του να προσληφθουν αυτοι οι ανθρωποι. Πως αλλιως θα γινει η φυλαξη; Υπαρχει και η αλλη αποψη, την οποια διατυπωσε ενας φοιτητης στο ιδιο ρεπορταζ στις ειδησεις. <Τα πανεπιστημια πρεπει να ειναι ανοιχτα σε ολους.> Μπατε σκυλοι αλεστε δηλαδη. Για να μπορει ετσι ο καθε φασιστας ΑκροΑριστερος να κανει ο,τι θελει, οποτε θελει, χωρις συνεπειες.επιλογες τις κυβερνησης κουλη είναι κουκη,υπερ του κρατισμου δεν εισαστε?αλλο που λετε οτι ειστε ψευτοκαπιταλιστες.καναλι star ειδησεις
Προσληψη 1.000 ατομων με διαδικασιες εξπρες για τη φυλαξη των Πανεπιστημιων. Θα ειναι αοπλοι. Θα φερουν ομως πανω τους γκλοπ και σπρει πιπεριου.
Ειδες τα αναρχοσκυλα; Εξαιτιας τους θα βρουν δουλεια στο Δημοσιο 1.000 ανθρωποι. Μπραβο οι ουγκανοι. Παντα τετοια.
Ουτε πολιτικη ταυτοτητα δεν εχετε πια,γεματοι απο συνιστωσες εισαστε και χοροπηδατε απο κεντρο προς δεξια και ακροδεξια οσο για τον ψευτοκαπιταλισμο αστο αυτο ειναι για γέλια
κανονικοί αστυνόμοι έπρεπε να είναι,
εκπαίδευση, οργάνωση, εξοπλισμό
ελπίζω να ενταχθούν στην αστυνομία,
μην αποκτήσουμε ακόμη μια άχρηστη (σαν τη δημοτική) αστυνομία
Μου βριζεις τους γονεις??
Από τη στιγμή που δεν ανεβάζεις πότε σου έβρισα τους γονείς... τι να σου πω!εβρισες γονεις και ξερεις τι σημαινει???
ζητα συγγνωμη ανωμαλεΑπό τη στιγμή που δεν ανεβάζεις πότε σου έβρισα τους γονείς... τι να σου πω!εβρισες γονεις και ξερεις τι σημαινει???
Αλλά για πες! Τι σημαίνει? Το έχεις πει και στα σκουπίδια τους φίλους σου?
Τι συγνωμη... αφού σου λέω γουστάρω τρελά που σε ξεκώλιαζε ο πατέρας σου μικρό! Καλά σου έκανε σκουπίδι!ζητα συγγνωμη ανωμαλε
Βόδι το μήνυμα που μου έστειλες το εχω σβήσει,αλλά πας να γλιτώσεις το τομάρι σου τομάρι.Eίπαμε... αν δεν ανεβάσεις το μήνυμα που έστειλα στον fucked θα τα βλέπεις συνέχεια! Άλλωστε σου αρέσει η διαφήμιση ως παιδέρα που γουστάρεις να γαμάς κοριτσάκια ανήλικα για 10 ευρώ!Τ ξεφτιλικια σου μπαμπη
Να ελπίζεις να μην δούνε τα ποστ κάποια "λάθος" μάτια!
Λοιπον εδώ δημόσια πες είσαι άντρας?
πες τα ρε τι εχεις??Εδω αλλοι θελουν να κανουν ντριφτ με gla amg μπροσθιοκινητο χαχααχαχααχχΠου είναι η Μπε Εμ Βε του βιτάμ;; Οεο;
είναι Μπεεεεεε εμ δεν...
Βλακακο.
Εντωμεταξι ντρεπεσαι να πεις τη σακαρακα που εχεις και πουλας φουμαρα, χθες καρφωθηκες μονος σου.πηγες να με ψαρεψεις και πιαστικες στα διχτια
απλώς χθες φάνηκε ότι οδηγάς δεξιά με αλάρμ...
(βλακάκο που νομίζεις ότι με μπρος κίνηση δεν ντριφτάρεις)
το τι αυτοκίνητα έχω εγώ άστο...
Πες μας ρε πως ντριφταρεις με μπροστινη κινηση?
Μπαίνεις στροφή γρήγορα, πιο πάνω εννοείται από το κανονικό με ανοιχτή σχετικά γραμμή, αφήνεις γκάζι απότομα και φρενάρεις (λίγο ή πολύ ανάλογα την ολισθηρότητα). ελαφρώνεις πίσω, οι πίσω τροχοί ολισθαίνουν και διορθώνεις με ανάποδο τιμόνι, πατάς γκάζι, συνεχίζεις.
ρε ζαν θα μας τρελάνεις? τόσα ράλυ έχουν κερδηθεί από μπροστοκίνητα, τι νομίζεις κέρδισαν τους αγώνες χωρίς πλαγιολίσθηση?
σταμάτα τις μαλακίες επιτέλους.
μερτσέντες έχω, τις μπεμπες τις έχω σταματήσει χρόνια
Θα σε φτιαξω