Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Έχω ποστάρει ήδη εκεί μόνος μου, πήγαινε δες τοτολνα μωρη κοτα να πεις κατι για υο αγκυρας να παω να το ποσταρω εκει.
Λεγε εγω περιμενω.
Mόνο ηλίθιοι θα ανέβαζαν κάτι τέτοιο...! Όπως π.χ. εδώ που έχουμε διάφορους πανηλίθιους!!!
Μπάμπη είπαμε συμφωνώ με 150 ενεργητικος έχω ανάγκη από λεφτά .Έχω ποστάρει ήδη εκεί μόνος μου, πήγαινε δες τοτολνα μωρη κοτα να πεις κατι για υο αγκυρας να παω να το ποσταρω εκει.
Λεγε εγω περιμενω.
εσυ παρακαλαγες την ελενα να σε βιασει ρε χαζοβιολη,τι εννοούσες??για πες δεν θα το πω πουθεναΈχω ποστάρει ήδη εκεί μόνος μου, πήγαινε δες τοτολνα μωρη κοτα να πεις κατι για υο αγκυρας να παω να το ποσταρω εκει.
Λεγε εγω περιμενω.
Να, κάτι τέτοια του λες, θα πάει μετά από το Αγκύρας, θα του ρίξουν και έναν μπούτσο τα κορίτσια και μετά θα τον κοροιδεύεις οτι έγινε μπούστης.
μπαμπη τον λενε??Μπάμπη είπαμε συμφωνώ με 150 ενεργητικος έχω ανάγκη από λεφτά .Έχω ποστάρει ήδη εκεί μόνος μου, πήγαινε δες τοτολνα μωρη κοτα να πεις κατι για υο αγκυρας να παω να το ποσταρω εκει.
Λεγε εγω περιμενω.
Βαριέμαι να δουλεύω....
Εδω αλλοι θελουν να κανουν ντριφτ με gla amg μπροσθιοκινητο χαχααχαχααχχΠου είναι η Μπε Εμ Βε του βιτάμ;; Οεο;
είναι Μπεεεεεε εμ δεν...
αιμα και αμμο τον περνανε τον βανταμαΚαλησπεριζω το νημα,τους ΔΕΞΙΟΥΣ,τους καλους ανθρωπους και φυσικα τον ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ
Καλημερα Αθηναιαρε!!!’
Γυρισα απο την ασκηση μου και παραγγειλα...πιτογυρα!!
Σημερα εχει...βιαστει ο βανταμακος! Οποιος μπει του ριχνει κι ενα μπουτσο!
Ρε ταπετακι της ελενας με 5 ταυτοχρονα τα βαζω και ο θειτσος μολις δεν εχει υποστηρικτες τη κανει μ ελαφρα πηδηματακια,δεν εχει τα κοτσια να με αντιμετωπιση χεζεται.αιμα και αμμο τον περνανε τον βανταμαΚαλησπεριζω το νημα,τους ΔΕΞΙΟΥΣ,τους καλους ανθρωπους και φυσικα τον ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ
Καλημερα Αθηναιαρε!!!’
εχεις βιαστει πολλακις ρε Βανταμα τι μας λες τωρατο παιχνιδακι μας εισαιΡε ταπετακι της ελενας με 5 ταυτοχρονα τα βαζω και ο θειτσος μολις δεν εχει υποστηρικτες τη κανει μ ελαφρα πηδηματακια,δεν εχει τα κοτσια να με αντιμετωπιση χεζεται.αιμα και αμμο τον περνανε τον βανταμαΚαλησπεριζω το νημα,τους ΔΕΞΙΟΥΣ,τους καλους ανθρωπους και φυσικα τον ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ
Καλημερα Αθηναιαρε!!!’
Μπάμπη είπαμε συμφωνώ με 150 ενεργητικος έχω ανάγκη από λεφτά .Έχω ποστάρει ήδη εκεί μόνος μου, πήγαινε δες τοτολνα μωρη κοτα να πεις κατι για υο αγκυρας να παω να το ποσταρω εκει.
Λεγε εγω περιμενω.
Βαριέμαι να δουλεύω....