Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Μπατσοκε
Μπουτσα!
Μπουτσα!
Καλά καλά, προς το παρόν παίξεΜπες στα ανατολικα νηματα να δεις αν γαμαω και που βρισκομαι
Μπορεις ψαξεις και τα μηνυματα, το προφιλ μου ειναι ανοιχτο, δεν κρυβομαι σαν απατεωνας οπως εσυ
Μεγιστανα του μεταξιου
Καλησπεριζω το νημα,τους ΔΕΞΙΟΥΣ,τους καλους ανθρωπους και φυσικα τον ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ
Mιλάμε για μερικά από τα πιο οργανωμένα και πλούσια κράτη της Ευρώπης. Και βγαίνει η άλλη η αδερφή που μία τρέχει με το ΠΑΜΕ και μία με το gay pride να μας πει πόσο χάλια είμαστε!!!
Mιλάμε για μερικά από τα πιο οργανωμένα και πλούσια κράτη της Ευρώπης. Και βγαίνει η άλλη η αδερφή που μία τρέχει με το ΠΑΜΕ και μία με το gay pride να μας πει πόσο χάλια είμαστε!!!
Ναι αλλά η Σουηδία και η Λευκορωσία;;;
Σουηδία: 500.000 κρούσματα, 9.500 θάνατοι (10 εκ. πληθυσμός)
Λευκορωσία: 220.000 κρούσματα, 1.500 θάνατοι (9,5 εκ. πλξθυσμός)
Ελλάδα: 146.000 κρούσματα, 5.300 θάνατοι (11 εκ πληθυσμός).
Οι Λευκορώσοι πεθαίνουν πιο δύσκολα, μας έφαγαν σε αυτό!
Το Τατζικιστάν όμως;
μωρη αδερφη κλεισε το κουτακιMιλάμε για μερικά από τα πιο οργανωμένα και πλούσια κράτη της Ευρώπης. Και βγαίνει η άλλη η αδερφή που μία τρέχει με το ΠΑΜΕ και μία με το gay pride να μας πει πόσο χάλια είμαστε!!!
Σουηδία: 500.000 κρούσματα, 9.500 θάνατοι (10 εκ. πληθυσμός)
Λευκορωσία: 220.000 κρούσματα, 1.500 θάνατοι (9,5 εκ. πλξθυσμός)
Ελλάδα: 146.000 κρούσματα, 5.300 θάνατοι (11 εκ πληθυσμός).
Οι Λευκορώσοι πεθαίνουν πιο δύσκολα, μας έφαγαν σε αυτό!
τι εχω κανει???απο ποιον απο τον γκει τον θειτσο?Καλησπεριζω το νημα,τους ΔΕΞΙΟΥΣ,τους καλους ανθρωπους και φυσικα τον ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ
Καλημερα Αθηναιαρε!!!’
Γυρισα απο την ασκηση μου και παραγγειλα...πιτογυρα!!
Σημερα εχει...βιαστει ο βανταμακος! Οποιος μπει του ριχνει κι ενα μπουτσο!
τολνα μωρη κοτα να πεις κατι για υο αγκυρας να παω να το ποσταρω εκει.Όχι φίλε, δεν τον πηδάω με τιποτα, δεν φτιάχνομαι!!!Οεοεοεεε κι ο φακερος απ τον καναπεεεεε
Ζητιανευειι ευρωω
Για να δωσει κωλοοο
Να τον σκιζει γαμιας ΔΕΞΙΟΟΣΣΣ!!!
Ρώτα τον μπούλη, αυτός φτιάχνεται και με ανήλικα οπότε ίσως γουστάρει και τέτοια. Εξάλλου στραπονιάζεται, το ξέρουν και τα πεζοδρόμια στο Αγκύρας!
το δικο σου τουαρεγκ στη μαντρα πουληθηκε???Που είναι η Μπε Εμ Βε του βιτάμ;; Οεο;
Ετοιμη μπανιαρισμενη ξυρισμενη για να παει στη πιάτσα να μοθ φερει λεφταΝυφουλα ο μπαρμπαδακος πρωι πρωι
Έχω ποστάρει ήδη εκεί μόνος μου, πήγαινε δες τοτολνα μωρη κοτα να πεις κατι για υο αγκυρας να παω να το ποσταρω εκει.
Λεγε εγω περιμενω.
το δικο σου τουαρεγκ στη μαντρα πουληθηκε???Που είναι η Μπε Εμ Βε του βιτάμ;; Οεο;
Χαχαχχαχα ψωνακι γυναικωτο,ακομα γελαω που η ελενα σε δουλευε ψιλο γαζι.
Εσενα θα σε ειχε μονο να τη σκουπιζεις με τη γλωσσα σου οταν πηγαινε τουαλέτα.