Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
1η φωτογραφία: Ναι, πρεζάκι είναι! Το είπε ο ίδιος!Εσυ φωτογραφιζες ομως ανήλικα μπουλη και μυστικα.
Δευτερον χαρτζηλικωνεις αν καποιος ειναι ζακι για πεθανει πιο γρηγορα.
Τριτον βρισκεις ατομα σε αναγκη και τους πληρώνεις για να σε πηδηξουν.
Εισαι ενα κατακαθι της κοινωνιας ενας αποτυχημένος στη ζωη που πουλας φουμαρα εδω μεσα.
Κοπελίτσα σε εκανα.
2η εικόνα: Τα κορίτσια δεν είναι ανήλικα, δεν τραβάω ποτέ ανήλικα για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν με φτιάχνουν όπως φτιάχνουν κάτι σκουπίδια σαν εσένα. Εδώ να σημειώσω ότι το ίδιο πράγμα συζητούσαμε με τον Luka Bazuka (ο οποίος δικός σου είναι, αριστερός), οπότε μπορείς να τον ρωτήσεις και ο ίδιος. Τζάμπα πάντως κατέβασες την φωτογραφία αυτή για να τον παίζεις... δεν είναι ανήλικα. Εσύ φτιάχνεσαι με αυτά σκατοανωμαλάρα!
3η φωτογραφία: Ανέβασε το μήνυμά μου, όχι μου είπε ο τάδε που έμαθε από τον άλλον του οποίου του τα είπε ο παραάλλος!!! Αλλά είσαι η ξεφτίλα προσωποποιημένη, το έχεις αποδείξει!!! Χαχαχαχαχα μα τι ΚΟΥΡΑΔΑ που είσαι ρε φίλε!!!
4η φωτογραφία: Tι μάζεψα ακριβώς? Το ότι ανέβασα το post σου που έγραφες να δώσεις 10 ευρώ σε ανήλικη για να την γαμήσεις από τον κώλο? Το έχω ανεβάσει παντού για να ξέρουν με τι σκουπιδαριό έχουν να κάνουν. Το ίντερνετ κρύβει πολλούς ανώμαλους, καλό είναι να τους γνωρίζουμε.
ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ σκύψε ρε αριστερό μούλικο τσογλανάκι!! Και φέρε κάνα καφέ, μπουλη!!!!