για ολα τα αλλα λες πραγματα προφανη και τα αναμιγνυεις με πραγματα της δικιας σου θεωριας
και εσυ και εγω και ο πολιτης πιστευοθμε στην προσφορα και χητηση και στην ελευθερη διαμορφωση των τιμων
η διαφορα μας είναι ότι εσυ πιστευεις 100% ότι πρεπει να γινεται ,ο πολιτης από ότι εχω καταλαβει 98% ας πουμε με την τωρινη κατασταση να ανηκει στο 2% για οσο υπαρχει ο ιος και εγω ισως στο 90% συμφωνώντας με τις εξαιρέσεις που υπαρχουν και τις εχουμε συζητησει και υπαρχει διατιμηση στις οποιες και εσυ και ο πολιτης διαφωνείτε εκτος των μετρων μονο τωρα για τον κορονοιο που για την εκτακτη κατασταση που ζουμε συμφωνούμε με τον πολιτη και διαφωνεις εσυ
τωρα λοιπον επικεντρωνόμαστε στην τωρινη κατασταση
φυσικα λοιπον
όταν υπαρχει αυξημενη ζητηση θα ανεβουν οι τιμες
όταν αυξηθουν οι πρωτες υλες η τα εργατικα θα ανεβει η τιμη σε όλα τα σταδια εμποριας αρα καιστον τελικο καταναλωτή
για να δουμε τι εκανε η ταιβαν στο θεμα αυτό που τα πηγε πολύ καλα
ο πρεσβευτης τους
Για να εξασφαλιστεί το απόθεμα, η Ταϊβάν απαγόρευσε την εξαγωγή μασκών από τις 24 Ιανουαρίου και περιόρισε τον αριθμό όσων αποστέλλονται από επιβάτες και μέσω κούριερ. Από τις 6 Φεβρουαρίου, οι μάσκες αγοράζονται με το πραγματικό όνομα του κάθε πολίτη εντός του συστήματος. Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση εγκατέστησε 60 χειρουργικές μηχανές που μπορούν να κατασκευάσουν 10.000.000 μάσκες την ημέρα. Με τον κυβερνητικό έλεγχο, η τιμή κάθε μονάδας κοστίζει μόνο 0,15 ευρώ. Αυτή τη στιγμή στην Ταϊβάν λειτουργούν πάνω από 1.100 θάλαμοι αρνητικής πίεσης, για την καταπολέμηση εξάπλωσης του ιού. Η Ταϊβάν έχει γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα εξαγωγής χειρουργικών μασκών στον κόσμο
παρε
ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ 15 ΛΕΠΤΑ
τωρα μπορει επειδή της καρασκευασαν εκει αυτό να βοηθησε
παμε τωρα σε εμας
καταλαβαίνω όπως εχουμε συζητησει γιατι η τιμη στο σουβλακι από 2 πηγε 2,4 λογω της αύξησης του χοιρνου
υα καταλαβαινα να μου πει καποιος ότι η τιμη του απολυμαντικου τυχαίοι αριθμοι από 0,5 ευρω το λιτρο πηγε 2 ευρω το λιτρο
δεν καταλαβαίνω όμως και το θεωρω αισχροκερδεια αν από 1,5 ευρω πηγε 100 ευρω
οσο αφορα την ελλαδα ότι και να θεωρω οσο αφορα την τιμη εισαγωγης λιγη σημασια εχει
να πουμε παλι με αρθμους
αν η μεση τιμη που μπορει να παρει ενας εισαγωγεας από 0,5 ευρω εχει παει 5 ευρω
η ελλαδα και η κυβενηση δεν μπορει να κανει τιποτα για αυτό
τι μπορει να κανει
να πει στον εισαγωγεα
φιλε ποσο επαιρνες πριν το λιτρο το απολυμαντικο
0,4 ευρω και το πουλαγες 1,5
κερδος λοιπον 275%
ωραια λογω των συνθηκων σου επιτρέπουμε κερδος 300% στην τιμη αγορας
αν λοιπον το περνεις τωρα 3 ευρω από 0,4 πουλα το μεχρι 12 ευρω
αν πας να το πουλησης παραπανω πχ 30 ευρω, θα χρησιμοποισω τον νομο περι αισχροκερδιας και αν το κανεις και θα βαλω προστιμο και θα βαλω διατιμηση 12 ευρω
ο εισαγωγεας λοιπον εχει να διαλεξει η να κερδισει πολλα λεφτα επειδή υπαρχει μεγαλη ζητηση και θα τα πουλησει αμεσως η να πει μπα αφου δεν αφηνεις ελευθερες τις τιμες να πουλαω 30 ευρω δεν θα κανω καθολου εισαγωγή και δεν θα βγαλω καθολου κερδος
εγω είμαι υπερ της λογικης των ελευθερων τιμων του αντωνη η οσο θελω η τιποτα
φυσικα κανεις δεν θα το πει αυτό
και αν το πει καποιος οι αλλοι 10 εισαγωγεις δεν θα το πουν
βαζω την μεση τιμη γιατι μπορει να μην μπορει να αγορασει στην κατωτερη
αυτό δεν εχει όμως σημασια
σε οποιαδήποτε εξακριβωμενη τιμη εισαγωγης από το κρατος μπορει να γινει αυτό
αν τωρα πουν οι εισαγωγεις ότι εισαγω σε τιμη 20 ευρω και το κρατος ελεγξει και δει ότι είναι 3 ,θα κανει το ιδιο εισαγωγή ,θα πουληση με 100% κερδος στα 6 και ολοι πλην εισαγωγεων και αντωνη θα ειμαστε ευτιχυσμενοι
δεν θερω αν το ιδιο θα συμβει με τις μασκες γιατι δεν θερω αν η παγκοσμια ζητηση υπερβαινει κατά πολύ την παγκοσμια προσφορα και δεν γινεται να ικανοποιηθεί συντομα με προσθετη παραγωγη