Επισκέπτης
δηλαδή ο Κακλαμάνης, ο Ψινάκης κλπ εχουν κάνει το πρώτο βήμα για την ένταξή τους στην αριστερα?/
Και ο Καραμανλής (θεός σχωρέστον) λες γι αυτο να νομιμοποίησε το ΚΚΕ, απλά δεν πρόλαβε να προσχωρήσει στην Αριστερά?
Λες??
δηλαδή ο Κακλαμάνης, ο Ψινάκης κλπ εχουν κάνει το πρώτο βήμα για την ένταξή τους στην αριστερα?/
Και ο Καραμανλής (θεός σχωρέστον) λες γι αυτο να νομιμοποίησε το ΚΚΕ, απλά δεν πρόλαβε να προσχωρήσει στην Αριστερά?
καποιος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ λεει στο φέισμπουκ στην ΑΦΡΟΔΙΤΗ: ΜΗΝ "ΜΑΣΑΣ" ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΔΗΘΕΝ"
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΣΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΜΕΝΟΥΣ
Παρακατω....ο Manos Eleutheridis λεει "Όσο υπάρχουν καταφρονεμένοι όλοι θα είμαστε αν και γεννηθήκαμε και εμείς όπως και εκείνοι άνθρωποι."
εφοσον η ομοφυλοφιλικη κοινοτητα ειχε δωσει γραμμη παλαιοτερα να στηριχθει ο συριζα τοτε ναι ο κακλαμανης σε μερικα χρονια θα ειναι αριστερος-σταλινικος-μαοίκος
ασε τι γραμμή ειχε δώσει η ομοφυλοφιλική κοινότητα, ιδίως το 2000 πριν τις εκλογες....
ψαχνω να βρω το τότε πρωτοσέλιδο της ελευθερης ώρας με τον πηχιαιο τίτλο
"Είσαι αδερφή? ψηφισε Καραμανλή!"
και απο κάτω με μικρά γραμματάκια
[size=7pt]"δηλωσε ο πρόεδρος της ομοφυλοφιλικής κοινότητας"[/size]
αν κάποιος εχει το πρωτοσέλιδο αυτο θα παρακαλούσα να στείλει κανα λινκ!
ευχαριστω!
ασε τι γραμμή ειχε δώσει η ομοφυλοφιλική κοινότητα, ιδίως το 2000 πριν τις εκλογες....
ευχαριστω!
εγω παλι θυμαμαι το αλλο πιο ευκολο να βρεις πρεζα και κοκα το βραδυ παρα τσιγαρα.....ασε τι γραμμή ειχε δώσει η ομοφυλοφιλική κοινότητα, ιδίως το 2000 πριν τις εκλογες....
ευχαριστω!
τσ τσ τσ..
Μονοδόλαρα..
Καλός τσίπης είναι κι αυτός..
Aν αρχισουμε να μετραμε τους μισελληνες που βρισκονται μεσα στη βουλη δεν τελειωνουμε ουτε αυριο.
Αλλη μια αποδειξη της προδοσιας τους......
Γαμημενα σκουλικια,αυτοι δεν ειναι ανθρωποι,ειναι ΣΚΑΤΑ!!!!!!!!
Υ/γραφο: Αν έχω διάρροια, επίσκέπτομαι μαρξιστικό βιβλιοπωλείο- το τί σκούπισμα κάνει το Κεφάλαιο δεν μπορείς να φανταστείς! Νομοτελειακό και ιστορικά αναγκαίο!
ΧΩΣΕ ;)
ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ... ΕΙΝΑΙ ;)
Ναι,σε νιώθω..
Σε περίπτωση διάρροιας κι εμετού το έχω πάντα κοντά:
Συμπαρίσταμαι στο πόπολο ρε!
Τις καλές μέρες έχω 100 ευρω και σε κάθε εθνική επέτειο ρούβλια επί εσσδ που είναι συλλεκτικά!
Υ/γραφο: Αν έχω διάρροια, επίσκέπτομαι μαρξιστικό βιβλιοπωλείο- το τί σκούπισμα κάνει το Κεφάλαιο δεν μπορείς να φανταστείς! Νομοτελειακό και ιστορικά αναγκαίο!
Δεν είναι κακό, απλά μετά έχεις μια δυσκολία να το επικαλεστείς αν σε μπουζουριάσουν...
Όταν πάντως κάνω cif σε γκόμενα, μάντεψε τί της δίνω να σκουπίσει τα φλόκια:
Μπορουμε να πουμε τοσα πολλα για τις προδοσιες που διεπραξαν και διαπρατουν τα πρασινα-μπλε-κοκκινα ΣΚΑΤΑ..............
Γαμημενοι μισελληνες,πληρωμενοι και γαμημενοι!!!!!!!!!!!!!!!!
Εκτελουν το σχεδιο διαλυσης της Ελλαδας και δουλεουν για την εξαθλιωση των Ελληνων σε πρωτη φαση και τελικα αφανισμο.
Αν δεν μπουνε κατω απο το χωμα ολοι αυτοι παει η Ελλαδα,πανε οι Ελληνες.
Αν μη τι άλλο,είσαι και μερακλής.
Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις τη βγάζω με κάτι μπροσούρες της σφεβα..
http://[URL unfurl="true"]www.sfeva.gr/dat/F53938F8/image1.jpg?634030797656406250[/img[/URL]]
[/quote]
Είσαι λίγος... τίποτε δεν συγκρίνεται με αυτό...