petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
α ναι ετσι γραφει η ελληνικη ιστορια και δεν εχω λογο να το αμφησβητισω..
γιατι η "πραγματικη" ιστορια ποιος την διαχειριζεται η εγκυρη "Αλεκα"?
α ναι ετσι γραφει η ελληνικη ιστορια και δεν εχω λογο να το αμφησβητισω..
Και οι περισσότεροι προεστοί ήταν εναντίον της Επαναστάσεως ή και δοσίλογοι των Τούρκων.
Αυτό, σύμφωνα με την δική σας λογική σημαίνει ότι όλος ο λαός ήταν δοσίλογος των Τούρκων και σαμποτάριζε την Επανάσταση.
Η ηλίθια λογική της ισοπέδωσης
Κανείς δεν είπε ότι οι κεφαλές της Εκκλησίας ήθελαν την Επανάσταση, όπως δεν την ήθελαν και εκείνοι από τον λαό που απολάμβαναν θέσεων και προνομίων από τον Σουλτάνο.
Όμως δεν ήταν όλοι έτσι.
Καλοί και κακοί υπήρχαν και θα υπάρχουν σε κάθε πολιτικό, επαγγελματικό, κοινωνικό κτλ. μόρφωμα.
Υ.Γ. Ο Παπαφλέσσας δεν ήταν παππάς που πήρε το τουφέκι του?
Δεν τα λες τόσο ωραία όσο ο Πετράκης όταν μιλά για τους Σιωνιστές που ελέγχουν τον κόσμο.
ναι υπηρχε!!!!ΟΚ, ο Παπαφλέσσας,πήρε τουφέκι.
Άλλον ξέρουμε? Κι αν ναι πόσους?
Και γιατί με έναν και μόνο Παπαφλέσσα,βγάζουμε όλον τον κλήρο ηρωικό?
ναι υπηρχε!!!!
υπηρχε και ο επισκοπος Σαλωνων Ησαϊας ....μαντεψε απο που ηταν αυτος....
ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΣΦΙΝΑ!
ναι ναι απο κει που τρεμετε να πατε ανοητα σκουληκια!
A μάλιστα,έγιναν 2 οι παπάδες που πήραν τουφέκι.
Λοιπόν??
οι μοναχοι μετρανε, σουργελο?A μάλιστα,έγιναν 2 οι παπάδες που πήραν τουφέκι.
Λοιπόν??
οι μοναχοι μετρανε, σουργελο?
ενας Αθανασιος Διακος σου λεει τιποτα?
ΟΚ, ο Παπαφλέσσας,πήρε τουφέκι.
Άλλον ξέρουμε? Κι αν ναι πόσους?
Και γιατί με έναν και μόνο Παπαφλέσσα,βγάζουμε όλον τον κλήρο ηρωικό?
Και γιατί τα βιβλία της Ιστορίας δεν αναφέρουν πουθενά τα προνόμια που έλαβε ο πατριάρχης απ'το σουλτάνο?
Και γιατί δεν αναφέρουν πουθενά αυτά που ορθά τονίζεις γύρω απ΄την αντίθεση των προεστών απέναντι στην επανάσταση?
3ος.
Παρακατω?
3ος.
Παρακατω?
ασε ρε μαγκα που ασχολεισαι με τη νατσουλα τωρα....Καλόγερος Σαμουήλ με την αυτοθυσία του στο Κούγκι?
3ος.
Παρακατω?
να σε ρωτησω εγω το αντιστροφο... ποιος ιερωμενος το 21 συμβιβαστηκε?
στραβη εισαι?με τον κίνδυνο να γίνω λουκρητία θα ρωτησω:
τι λέμε εδω??????
3ος.
Παρακατω?
ασε ρε μαγκα που ασχολεισαι με τη νατσουλα τωρα....
ας μας πει αυτη τους κομμουνιστες που πηραν μερος στην επανασταση να γελασουμε...οπως κανουμε παντα μαζι του...
Θα μου πει το νατσο-αλητακι και ποιος ειναι ο Γεωργαντζης που εγραψε το "Η Εκκλησία κατά το 1821" και τον χρησιμοποιει ο πετρος ως πηγη? Ειναι αυτος που βραβευτηκε για το εν λογω βιβλιο του απο την ακαδημια αθηνων το 2003 [glow=red,2,300](επι πασοκ)[/glow]
Θα μου πει το νατσο-αλητακι και ποιος ειναι ο Γεωργαντζης που εγραψε το "Η Εκκλησία κατά το 1821" και τον χρησιμοποιει ο πετρος ως πηγη? Ειναι αυτος που βραβευτηκε για το εν λογω βιβλιο του απο την ακαδημια αθηνων το 2003 (επι πασοκ)