Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Γιατί?

Πρώτη φορά είναι που κράτος μέλος του ΝΑΤΟ νιώθει να έχουν διάφοροι γείτονες βλέψεις στα εδάφη του?

Καμιά φορά μάλιστα και από άλλα μέλη της ίδιας παρέας (ΝΑΤΟ)?
Ας είμαστε και εμείς καλά που διδάξαμε πως μπορεί σύμμαχος να έχει βλέψεις στα συμφέροντα μας.
Ο έρωτας όμως των ανατολικών χωρών με το ΝΑΤΟ είναι πρόσφατος.
Και πολύ αμφιβάλλω οτι το ΝΑΤΟ θα θέλει τα νεα του μέλη να χάσουν το αίσθημα ασφαλείας που διακατέχει τους κόλπους του.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Συγνώμη αλλά η Αμπχαζία και η Οσετία δεν είναι επαρχίες της Γεωργίας?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ας είμαστε και εμείς καλά που διδάξαμε πως μπορεί σύμμαχος να έχει βλέψεις στα συμφέροντα μας.
Ο έρωτας όμως των ανατολικών χωρών με το ΝΑΤΟ είναι πρόσφατος.
Και πολύ αμφιβάλλω οτι το ΝΑΤΟ θα θέλει τα νεα του μέλη να χάσουν το αίσθημα ασφαλείας που διακατέχει τους κόλπους του.

Επιφανειακά ναι.

Στην ουσία δεν ξέρω τελικά όμως ποιος είναι περισσότερο ερωτευμένος με ποιον.

Π.χ. η Ρουμανία με το ΝΑΤΟ ή το ΝΑΤΟ με την Ρουμανία? Η Πολωνία με το ΝΑΤΟ ή το ΝΑΤΟ με την Πολωνία?

Απλά αναρωτιέμαι.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν έγινα αντιληπτός πιθανότατα. Θα πρότεινα να ξαναδιαβάσεις αυτό που έγραψα πριν.

Ο Yorgos και o Ferthy, δεν έχει σημασία τι σκέφτονται και τι καταδικάζουν.

Το θέμα είναι να μπορέσεις να σκεφτείς σαν Υorgovic και Ferthyvic εάν θες πραγματικά να βρεις λύση στα προβλήματά τους. Διαφορετικά, θα τους οδηγήσεις (όπως έχει αποδείξει η Ιστορία) σε περισσότερα προβλήματα και τίποτα παραπάνω.

Γνώμη μου.
Το ξαναδιάβασα. Και ξαναανατρίχιασα φίλε.

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Συγνώμη αλλά η Αμπχαζία και η Οσετία δεν είναι επαρχίες της Γεωργίας?
Είναι ! Καί όχι τής Ρωσίας όπως λάθος γράφτηκε παραπάνω.Επιθυμούν τήν απόσχιση από τη Γεωργία και προσάρτηση στή Ρωσική Ομόσπονδία.
Όσο γιά την δήλωση Πούτιν,δέν είχε το νόημα να ανεξαρτητοποιηθεί η κατεχόμενη Κύπρος,αλλά να δε'ξει την ανερμάτιστη πολιτική της Δύσης.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ο μόνος που δεν έχει καταδικάσει κτηνωδίες σε αυτό το thread είμαι εγώ. Καταδικάζω λοιπόν την πρώτη (σε Kindergarten   όρους, αυτόν που άρχισε) αλλά δεν είμαι σε θέση να προσδιορίσω ποιος έσφαξε πρώτος. Όσες ακολούθησαν, όχι απλά τις κατανοώ και τις δικαιολογώ, αλλά λαμβάνοντας υπόψη για ποια περιοχή μιλάμε, την ιστορία της, την ψυχοσύνθεση των λαών και άλλα πολλά, αλλά κυρίως παραμένοντας ρεαλιστής, είμαι βέβαιος ότι και εγώ το ίδιο θα έκανα.
Δεν είμαι απαραίτητα φιλοπόλεμος, άνανδρος, βασανιστής, τύραννος κλπ, είμαι απλά ρεαλιστής.
Και εκεί είναι που πιστεύω, ότι πάσχουν οι εξωτερικές παρεμβάσεις σε εσωτερικά θέματα χωρών, πάσχουν στην ικανότητα να εκτιμήσουν την κατάσταση βάσει των τοπικών συνθηκών και παραμέτρων και όχι βάσει ενός "civilised and politically correct western approach".
Συχνά όμως οδηγούμαι στο συμπέρασμα, ότι τελικά η ανωτέρω θέση/υπόθεσή μου δεν αποτελεί τελικά "αστοχία" των παρεμβάσεων, αλλά θελημένη κίνηση, η οποία εξυπηρετεί στρατηγικές, τις οποίες κύριοι, εάν μπορούσαμε με βεβαιότητα να προσδιορίσουμε και πόσο μάλλον να πολεμήσουμε, δεν θα μιλούσαμε στα bourdela.com, αλλά θα πίναμε τα ξύδια μας σε κάποιο πύργο, lear jet ή κάτι ανάλογο, αγκαλιά με celeb ξέκωλλα, και θα γελούσαμε με τους διάφορους μαλάκες που ασπάζονται ιδεολογίες, ονειρεύονται έναν τέλειο κόσμο κλπ κλπ κλπ.

Κοινώς θα παίζαμε σκάκι με τον κοσμάκη.

Το αν φταίνε ή όχι οι άμαχοι, θα σας προλάβω και θα σας πω ότι σαφώς και φταίνε κατά τη γνώμη μου (με εξαίρεση μία ομάδα αμάχων μόνο). Άμαχοι ή μάχιμοι, εάν θέλουν μπορούν να κάνουν πολλά και να αλλάξουν την μοίρα τους. Μπορούν ξεφύγουν από τα αδιέξοδα στα οποία έχουν οδηγηθεί. Η Ιστορία το έχει αποδείξει αυτό αρκετές φορές, απλά θέλει και θυσίες.

Τα μόνα που δεν φταίνε, είναι τα πιτσιρίκια, τα οποία πραγματικά δεν είναι σε θέση να καταλάβουν, πόσο μάλλον να κάνουν κάτι για να αλλάξουν το μέλλον τους.

Συμφωνω απολυτα.....οσο δεν γινεται αλλο δηλαδη!!!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αν και πάλι κραυγάζουν, το Άλτερ τώρα έχει εκπομπή του Χατζηνικολάου περί του Κοσσόβου.
Με κάποιο ενδιαφέρον.....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Θυμάμαι, όχι πολλά χρόνια πριν, όταν κάποιος έθετε ζήτημα Β. Ηπείρου, στιγματιζόταν ως εθνικιστής ακροδεξιός τραμπούκος...Και όχι μόνο από την αριστερόστροφη "ιντελιγκέτσια" που είχε μεγάλη επιρροή στον τύπο και στα γράμματα και ήθελε πάση θυσία να προστατεύει τον σοσιαλιστικό παράδεισο του συντρόφου χότζα...
Κι όμως, η β. ήπειρος, εκτός του ότι κατοικούνταν από ΕΛΛΗΝΙΚΟ και όχι απλά ελληνόφωνο πληθυσμό, είχε κερδηθεί και μετα όπλα κατά τη διάρκεια του ελληνοιταλικού πολέμου και φυσικά δεν μας αποδόθηκε μετά τη λήξη του στο όνομα κάποιων ισορροπιών..
Σημειώνω ότι τα ίδια θλιβερά μίζερα τυπάκια που έστελναν στο πυρ το εξώτερο όποιον μιλούσε για τη Β. Ήπειρο είναι όι ίδιοι τύποι μου μιλούν για αυτοδιάθεση των κοσοβάρων, τραβούσαν μαλακία από τη χαρά τους όταν έβλεπαν να δολοφονούνται σέρβοι στους νατοϊκούς βομβαρδισμούς του 1999 και υποστήριζαν και το σχέδιο Ανάν...

Δυο μέτρα, δύο σταθμά ως συνήθως...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Η ερώτηση του μακάκα, ή της ημέρας, όπως προτιμάτε.
Απλά σκεφτείτε το λίγο συντροφοι συναγωνιστές

Ποιος επιτέλους παράγει Πολιτική σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο?
Υπάρχει κάποιος?

Επισκέπτης
Η ερώτηση του μακάκα, ή της ημέρας, όπως προτιμάτε.
Απλά σκεφτείτε το λίγο συντροφοι συναγωνιστές

Ποιος επιτέλους παράγει Πολιτική σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο?
Υπάρχει κάποιος?
συμφωνα με τη θεωρια του πολιτικου ρεαλισμου που εχει εξηγησει με επιτυχια το παρελθον,η πολιτικη καθοριζεται παντα απο τον ισχυροτερο.ισχυς =αμερικη μεχρι στιγμης οποτε...η κινα,η ιαπωνια και η ευρωπη δεν εχουν ακομη ισχυροποιηθει αρκετα με αποτελεσμα οι ηπα να κυριαρχουν ακομα.για ποσο ομως?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αγαπητέ τομιτο, αν υπήρχε παραγωγή πολιτικής στο ελλαδιστάν θα το είχαμε καταλάβει.

Οποιος δεν οδηγεί τις εξελίξεις, αναγκαστικα σύρεται πίσω απο αυτές.

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Η 'παραγωγή πολιτικής' δε σταματά. Είναι όπως οι πατάτες - μπορείς να έχεις 'σοδειές' όλο το χρόνο. Ούτε νομίζω ότι στην Ελλάδα σταμάτησε ποτέ να παράγεται πολιτική. Το Ελσίνκι προετοιμάστηκε μια χαρά. Και ο διαμελισμός της Γιουγκοσλαβίας δε θα ολοκληρωνόταν τόσο ήπια  - επαναλαμβάνω τον όρο 'ήπια', γιατί η πρώην 'πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης' άλλαξε σύνορα χωρίς να ανοίξουν ρουθούνια παρά μόνο εκείνα των Σέρβων - αν η Ελλάδα με την ιστορική συμβολή του Γιωργάκη και του Μητσοτακέϊκου δεν έπαιζε το ρόλο του 'κομιστή' και ενορχηστρωτή των σχεδίων των Αμερικάνων. Όταν ο Μητσοτάκης ενίσχυε οικονομικά το κόμμα του Μπερίσα στην Αλβανία ήξερε καλά τι έκανε.

Την τσαντίλα που μας πιάνει κάποιες φορές για το ότι οι Αμερικάνοι λύνουν και δένουν στην περιοχή και εμάς μας αφήνουν 'απ' έξω', το θεωρώ αντίστοιχης προέλευσης και υφής με το παράπονο της μασατζούς η οποία, ακόμα και μετά την 116η πίπα, συνεχίζει να εισπράττει φιλοδώρημα μόνο ένα ταληράκι...

Υ.Γ. Είναι απίστευτη η σκηνή Κοσοβάρων να γιορτάζουν την 'ανεξαρτησία' τους κρατώντας Αμερικάνικες και Αλβανικές σημαίες. Αντίστοιχης αισθητικής με τα 'πανηγύρια' δέκα χιλιάδων Αθηναίων, πριν από χρόνια, όταν κατάφεραν να ψωνίσουν ένα χάμπουργκερ με γεύση πριονιδιού από το πρώτο McDonald's που άνοιξε στο Σύνταγμα :)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Συναγωνιστές διαβάζω τα γραφόμενά σας και όλα καλά τα βρίσκω. Ειδικά οι ιστορικές αναφορές σε γεγονότα του παρελθόντος κλπ. Δεν ανέφερε κανείς όμως την αλήθεια του θέματος στα ίσα και απλά έως υπεραπλουστευμένα. Τα πολιτικά παιχνίδια που παίζοντε από πίσω δεν τα μαθαίνει κανείς ούτε εκ του αποτελέσματος τις περισσότερες φορές. Η αλήθεια που βλέπω εγώ είναι πως μερικές χιλιάδες αλβανοί που κατοικούσαν εκεί αρκετά πριν από τον Β' παγκόσμιο ή και ακόμα από τους Βαλκανικούς με τη σημερινή τους σύσταση και χαρακτηριστικά, έγιναν περισσότεροι σιγά σιγά και κάποια στιγμή με τις ευλογίες τρίτης χώρας(ΗΠΑ; -λέμε τώρα) είπαν στη χώρα που ανήκει η περιοχή που κατέλαβαν πως τώρα είμαστε περισσότεροι και θέλουμε να ζήσουμε ως ξεχωριστή χώρα. Δε θα σταθώ ξαναλέω στο ποιος και γιατί δρομολόγησε έως εδώ το πράγμα διότι πολύ απλά δεν ενδιαφέρει παρά μόνο για να γίνεται κουβέντα. Οι τύποι αυτοί λοιπόν εκείνη την ωραία μέρα είπαν τόσο καιρό κατοικούμε εδώ, είμαστε περισσότεροι και κάνουμε σα να λένε χρησικτοισία της περιοχής και μάλιστα δεν αναγνωρίζουμε και την κεντρική εξουσία-κυβέρνηση και θα γίνουμε κράτος. Λέω πως πρέπει να δούμε το όλο θέμα λίγο πιο απλά διότι έτσι θα δούμε και στη χώρα μας τέτοιες κινήσεις εν τη γεννέση τους οι οποίες ήδη κατά τη γνώμη μου έχουν ξεκινήσει. Εάν αναλωθούμε αντίστοιχα στο ποιος κινεί τα νήματα(που ξέρουμε και δε μπορούμε να του κάνουμε τίποτα) θα χάσουμε πολύτιμο χρόνο στο να χτυπήσουμε τη ρίζα του κακού που είναι όσοι προσπαθούν και προωθούν σε τοπικό επίπεδο κινήσεις αυτονόμισης στην Ελλάδα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Θυμάμαι, όχι πολλά χρόνια πριν, όταν κάποιος έθετε ζήτημα Β. Ηπείρου, στιγματιζόταν ως εθνικιστής ακροδεξιός τραμπούκος...Και όχι μόνο από την αριστερόστροφη "ιντελιγκέτσια" που είχε μεγάλη επιρροή στον τύπο και στα γράμματα και ήθελε πάση θυσία να προστατεύει τον σοσιαλιστικό παράδεισο του συντρόφου χότζα...
Κι όμως, η β. ήπειρος, εκτός του ότι κατοικούνταν από ΕΛΛΗΝΙΚΟ και όχι απλά ελληνόφωνο πληθυσμό, είχε κερδηθεί και μετα όπλα κατά τη διάρκεια του ελληνοιταλικού πολέμου και φυσικά δεν μας αποδόθηκε μετά τη λήξη του στο όνομα κάποιων ισορροπιών..
Σημειώνω ότι τα ίδια θλιβερά μίζερα τυπάκια που έστελναν στο πυρ το εξώτερο όποιον μιλούσε για τη Β. Ήπειρο είναι όι ίδιοι τύποι μου μιλούν για αυτοδιάθεση των κοσοβάρων, τραβούσαν μαλακία από τη χαρά τους όταν έβλεπαν να δολοφονούνται σέρβοι στους νατοϊκούς βομβαρδισμούς του 1999 και υποστήριζαν και το σχέδιο Ανάν...

Δυο μέτρα, δύο σταθμά ως συνήθως...
Να υποθέσω οτι προτείνεις "να μας αποδοθεί" η Βόρειος Ήπειρος, μικρέ μου ινστρούχτορα;
Και αν ναι, τίνι τρόπω;

Υ.Γ. Βλέπω επίσης απεριόριστο κόλλημα με την παρελθούσα ιστορία.
Δάσκαλε που το στηλίτευες....

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Η στρατηρική του Έλληνα παίκτη στοιχήματος: Ποντάρεις την Παρασκευή, με στόχο το Σαββατόβραδο να είσαι πλούσιος. Την Κυριακή το μεσημέρι ποντάρεις τα ρέστα σου, προσπαθώντας να ρεφάρεις τη χασούρα της προηγούμενης μέρας. Από το επόμενο Σαββατοκύριακο, παίζεις με δανεικά...

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους παρεπιδημούντες που βλέπουν την πολιτική ως κουπόνι...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Να υποθέσω οτι προτείνεις "να μας αποδοθεί" η Βόρειος Ήπειρος, μικρέ μου ινστρούχτορα;
Και αν ναι, τίνι τρόπω;

Υ.Γ. Βλέπω επίσης απεριόριστο κόλλημα με την παρελθούσα ιστορία.
Δάσκαλε που το στηλίτευες....

Έστω ότι ήταν δυνατό να προσαρτήσουμε τη Β. Ήπειρο...
Θέλεις με συνθήκη, θέλεις με πόλεμο...Με κάποιον τρόπο τελοσπάντων...
Θα σε πείραζε τόσο πολύ να δεις την ελληνική επικράτεια να αυξάνεται;
Και όχι καταλαμβάνοντας μια ολότελα ξένη περιοχή αλλά προσαρτώντας εδάφη που ιστορικά, πολιτισμικά και πληθυσμιακά ανήκουν στην Ελλάδα...

Τη στιγμή μάλιστα που πετάς ατάκες περί "αυτοπροσδιορισμού" των Κοσοβάρων...Όσο δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό έχουν οι ουτσεκάδες, άλλο τόσο έχουν και οι βορειοηπειρώτες...
Αν πάλι σέβεσαι τη διεθνή νομιμότητα και τη διατήρηση των συνόρων, η όλη φάση στο Κόσοβο, από τους βομβαρδισμούς του 1999 έως την ανεξαρτητοποίση καθιστά άχρηστα όλα τα εγχειρίδια διεθνούς δικαίου που έχουν γραφεί..

Όσο για το κόλλημα με την ιστορία, άλλο το να εξάγεις συμπεράσματα από αυτήν και άλλο το να εκδίδεις πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων με βάση τί υποτίθεται ότι έκανε ο καθένας πριν 40 χρόνια...

Τόσο απλό...Ή οι δικοί σου ινστρούχτορες σου έμαθαν μόνο τη χρήση της ιστορίας ως μέσο συκοφάντησης όποιου κάνει το λάθος να διαφωνήσει μαζί σου;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Από ότι φαίνεται ο Εθνοφυλετισμός είναι αποδεκτός μόνο στον βαθμό που εξυπηρετεί σχεδιά.
Κατα τα άλλα καταδικάζεται.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Έστω ότι ήταν δυνατό να προσαρτήσουμε τη Β. Ήπειρο...
Θέλεις με συνθήκη, θέλεις με πόλεμο...Με κάποιον τρόπο τελοσπάντων...
Θα σε πείραζε τόσο πολύ να δεις την ελληνική επικράτεια να αυξάνεται;
Και όχι καταλαμβάνοντας μια ολότελα ξένη περιοχή αλλά προσαρτώντας εδάφη που ιστορικά, πολιτισμικά και πληθυσμιακά ανήκουν στην Ελλάδα...

Τη στιγμή μάλιστα που πετάς ατάκες περί "αυτοπροσδιορισμού" των Κοσοβάρων...Όσο δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό έχουν οι ουτσεκάδες, άλλο τόσο έχουν και οι βορειοηπειρώτες...
Αν πάλι σέβεσαι τη διεθνή νομιμότητα και τη διατήρηση των συνόρων, η όλη φάση στο Κόσοβο, από τους βομβαρδισμούς του 1999 έως την ανεξαρτητοποίση καθιστά άχρηστα όλα τα εγχειρίδια διεθνούς δικαίου που έχουν γραφεί..

Όσο για το κόλλημα με την ιστορία, άλλο το να εξάγεις συμπεράσματα από αυτήν και άλλο το να εκδίδεις πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων με βάση τί υποτίθεται ότι έκανε ο καθένας πριν 40 χρόνια...

Τόσο απλό...Ή οι δικοί σου ινστρούχτορες σου έμαθαν μόνο τη χρήση της ιστορίας ως μέσο συκοφάντησης όποιου κάνει το λάθος να διαφωνήσει μαζί σου;
Μίλησα τουλάχιστον δέκα φορές για το πόσο επικίνδυνη ήταν η χτεσινή κήρυξη ανεξαρτησίας του Κοσσόβου και εσύ ο μορφωμένος δεν το είδες;
Μήπως ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ να έχω πει αυτά που μου προσάπτεις;

Εσύ όμως που είσαι κατά των συλλαλητηρίων εν γένει, μήπως θυμάσαι τα συλλαλητήρια εναντίον της αμερικανικής επέμβασης στη Σερβία το 1999; Γιατί έτυχε να πάω σε δεκάδες απο αυτά, όταν εσύ προφανώς απείχες.

Επικροτώ τον αντιαμερικανισμό σου λοιπόν, και ας είναι όψιμος. Γιατί έχω διαβάσει και για κάτι άλλους της παράταξής σου να λένε στον Στρατηγό Βαν Φλητ το 1948 "Στρατηγέ μου, ιδού ο στρατός σας", αναφερόμενοι στον ΕΘΝΙΚΟ στρατό.

Πέραν λεκτικών πυροτεχνημάτων πάντως η άποψή μου για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ σκοπεύει στην παρούσα φάση να τροποποιήσει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΟ τα υπάρχοντα σύνορα στα Βαλκάνια, είναι οτι είναι εγκληματίας.

Συγγνώμη που σου προβοκάρω τα σχέδια να κάνεις Πάσχα στο Αργυρόκαστρο, εν ίδει Αράχωβας.

ΥΓ Το ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν συνιστά εθνοπροδοσία; Αν είναι έτσι, το 70% της Νέας Δημοκρατίας ήταν εθνοπροδότες το 2004. Και στο υπόλοιπο 30% περισσεύουν οι Γιακουμάτοι.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οι καλύτερες συζητήσεις ξεκινάνε αρκετά αργά, όταν εγω πρέπει να πάω για ύπνο ένεκα πρωινής δουλειάς

Θεωρώ οτι κλειδί για την επιβίωση ειναι η προσαρμογή στις επικρατούσες συνθήκες. Ειναι λάθος να παριστάνεις το βράχο ηθικής όταν όλοι γύρω σου παίζουν βρώμικο παιχνίδι.

Θα πρέπει να προετοιμάζουμε καταστάσεις που θα μας επιτρέψουν διαπραγματευση με ίσους όρους σε περίπτωση που ορισμένες μειονότητες εγειρουν απαιτήσεις.

Το κόσοβο έδειξε το δρόμο και θα ήταν λάθος αν συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε/ προχωράμε χωρίς να λάβουμε υπ' όψιν μας τα νέα δεδομένα. Γνώμη μου ειναι οτι το κόσοβο σηματοδότησε και την είσοδο των Ρωσων στα βαλκάνια, μετά απο χρόνια απουσίας. Εχοντας περικυκλωθεί απο χωρες-πιόνια των ΗΠΑ, ισως αποκτήσουμε περισσότερη αξια αν αλλαξουμε σπόνσορα και δούμε και εμείς το θέμα ρωσία.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οι καλύτερες συζητήσεις ξεκινάνε αρκετά αργά, όταν εγω πρέπει να πάω για ύπνο ένεκα πρωινής δουλειάς

Θεωρώ οτι κλειδί για την επιβίωση ειναι η προσαρμογή στις επικρατούσες συνθήκες. Ειναι λάθος να παριστάνεις το βράχο ηθικής όταν όλοι γύρω σου παίζουν βρώμικο παιχνίδι.

Θα πρέπει να προετοιμάζουμε καταστάσεις που θα μας επιτρέψουν διαπραγματευση με ίσους όρους σε περίπτωση που ορισμένες μειονότητες εγειρουν απαιτήσεις.

Το κόσοβο έδειξε το δρόμο και θα ήταν λάθος αν συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε/ προχωράμε χωρίς να λάβουμε υπ' όψιν μας τα νέα δεδομένα. Γνώμη μου ειναι οτι το κόσοβο σηματοδότησε και την είσοδο των Ρωσων στα βαλκάνια, μετά απο χρόνια απουσίας. Εχοντας περικυκλωθεί απο χωρες-πιόνια των ΗΠΑ, ισως αποκτήσουμε περισσότερη αξια αν αλλαξουμε σπόνσορα και δούμε και εμείς το θέμα ρωσία.
Να αλλάξουμε σπόνσορα και να δούμε προς ρωσική αρκούδα μεριά, επι Νέας Δημοκρατίας;
Πιο εύκολα ο Γεωργάτος υπογράφει στον Παναθηναϊκό, Enforcer!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom