Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
1. Για δωσε ενα ορθοδοξο λινκ που να δειχνει διαβάθμιση αμαρτιων.

αει ρε, που πας α το παιξεις χριστοδουλος.

2. και ποιος εισαι εσυ που θα επιλεξεις ποιες αμαρτιες θα νομιμοποιησεις και ποιες οχι?

1.το μυστηριο της εξομολογησης ειναι σαφες για το τι μπορει να συγχωρεθει ή οχι..για αλλες πληροφοριες στο παπα της περιοχης σου να σου εξηγησει οτι δεν υπαρχει "τριτο¨" φυλο διοτι αυτο αντιβαινει την κτηση του κοσμου..

2.δεν τις νομιμοποιω αλλα η εξομολογηση και η θεληση του καθενος για μια νεα αρχη...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
αναγκαστηκα υπαρχει διαβαθμιση...δεν ειναι το ιδιο ο κλεφτης που εκλεψε απο αναγκη με αυτον που εχει κλεψει 1000 φορες...με βαση το νομο και 2 κλεφτες ειναι...αλλα...

εμπλεξες τα μπουτια σου: τον νομο του κρατους με τον ηθικο νομο και τα χεις κανει αχταρμα στο κεφαλακι σου.
Αγαπατε αλληλους ειπε ο Χριστος. Εσυ ευνεχισε να μισεις και να παραφερεσαι και πιστευε οτι θα πας και στον παραδεισο, υποκριτη!

το μυστηριο της εξομολογησης ειναι σαφες για το τι μπορει να συγχωρεθει ή οχι..για αλλες πληροφοριες στο παπα της περιοχης σου να σου εξηγησει οτι δεν υπαρχει "τριτο¨" φυλο διοτι αυτο αντιβαινει την κτηση του κοσμου..

Ο παπας τηε περιοχης μου φημολογειται οτι τον πισωπαιρνει. Λες να τον ρωτησω για τους ομοφυλοφιλους?/

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Είσαι κωλοτούμπας ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :2funny: :2funny: :2funny:

Βρε φασιστάκο αν τα πιστευεις όσα γράφεις μαγκιά σου, μην τα γράφεις όμως παρα έξω

δυστυχω στην ζωη δεν υπαρχει ασπρο ή μαυρο ...και ουτε επειδη υπαρχει διαφθορα στην ελλαδα θα πρεπει ολοι να μεγαλωσουμε τα παιδια μας να γινουν κλεφτες, πουστηδες και αριστεροι..

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
εμπλεξες τα μπουτια σου: τον νομο του κρατους με τον ηθικο νομο και τα χεις κανει αχταρμα στο κεφαλακι σου.
Αγαπατε αλληλους ειπε ο Χριστος. Εσυ ευνεχισε να μισεις και να παραφερεσαι και πιστευε οτι θα πας και στον παραδεισο, υποκριτη!

Ο παπας τηε περιοχης μου φημολογειται οτι τον πισωπαιρνει. Λες να τον ρωτησω για τους ομοφυλοφιλους?/

στη εξομολογηση ο αγιος πατερας εξεταζει τα κινητρα καθε πραξεις και ποσες φορες αυτη εγινε...αλλαξε παπα εαν νοιωθεις οτι ο ποιμενας της ενοριας σου δεν ειναι εναρετος..

URL]]

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Σε πιά περιοχή ή καλύτερα ενορία, κατοικής χρυσή μου;;;; για να έρθω να  :knockinb:
(τον παπα φυσικά, οχι εσένα) :2funny: :2funny: :2funny:

Κυρ Πέτρο, αν το μάθουν στο ΛΑΟΣ, τι παπαρολογίες μας γράφεις Κυριακή πρωί, ή θα σε διαγράξοπυν ή θα σε προβηβάσουνε :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣΣΣ

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
στη εξομολογηση ο αγιος πατερας εξεταζει τα κινητρα καθε πραξεις και ποσες φορες αυτη εγινε...αλλαξε παπα εαν νοιωθεις οτι ο ποιμενας της ενοριας σου δεν ειναι εναρετος..

Οταν γαμάς καποια απο τον κωλο, τι κινητρα του λες οτι ειχες?
Μετρας και ποσες φορες γαμησες ?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Σε πιά περιοχή ή καλύτερα ενορία, κατοικής χρυσή μου;;;; για να έρθω να  :knockinb:
(τον παπα φυσικά, οχι εσένα) :2funny: :2funny: :2funny:

Κυρ Πέτρο, αν το μάθουν στο ΛΑΟΣ, τι παπαρολογίες μας γράφεις Κυριακή πρωί, ή θα σε διαγράξοπυν ή θα σε προβηβάσουνε :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣΣΣ

ειμαι σαφεστατος...εσυ ψαχνεις ατελειες στον λογο μου..

καλα τοσο λιγουρης εισαι? με μουστακαληδες φτιαχνεσαι?  :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

εκει δεν του λες κιντρα  :2funny: αλλα φορες...το κινητρο προφανως ειναι για ληστειες.. κλπ

δεν απαντησες επειδη υπαρχει διαφθορα, θα πρεπει να γινουμε μια κοινωνια πουστηδων?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Της βάζεις ένα κοντερ στον λωκο και μετράει τις λούτσες, μετά πάει στο παππα και κοβει λογαριασμο με ΦΠΑ 23%

ειμαι σαφεστατος...εσυ ψαχνεις ατελειες στον λογο μου..

δΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ (μαλλον μονο εσυ το πιστευεις, ουτε και ο παπας ακόμα)

Θα μιλήσω με τον Ταυγετη και μαλλον θα σε σοδομίσουν ομαδικά το βράδυ, για να πας στην κολαση

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
εκει δεν του λες κιντρα  :2funny: αλλα φορες...το κινητρο προφανως ειναι για ληστειες.. κλπ

δεν απαντησες επειδη υπαρχει διαφθορα, θα πρεπει να γινουμε μια κοινωνια πουστηδων?

Αν θες να παταξεις τη διαφθορα, πιασε τους κλεφτες και τους απατεωνες.
Οι γκει δεν εχουν καμια σχεση με αυτο. Πολυ ομως δεν ασχολεισαι με το τι κανει ο καθενας με τον δικο του κωλο?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Της βάζεις ένα κοντερ στον λωκο και μετράει τις λούτσες, μετά πάει στο παππα και κοβει

μην το πεις στο κομμα οτι "εκμεταλευεσαι ανθρωπο" με αμοιβη γιατι θα σε διαγραψουν!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αν θες να παταξεις τη διαφθορα, πιασε τους κλεφτες και τους απατεωνες.
Οι γκει δεν εχουν καμια σχεση με αυτο. Πολυ ομως δεν ασχολεισαι με το τι κανει ο καθενας με τον δικο του κωλο?

Ειναι ζουλίαρης ο κυρ Πέτρος και αναποφάσηστος (να τον φαει ή οχι)

μην το πεις στο κομμα οτι "εκμεταλευεσαι ανθρωπο" με αμοιβη γιατι θα σε διαγραψουν!

Καλά εχεις κάψει εγκέφαλο κυρ Πετρο μας

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δηλαδη τα περισσοτερα μελη  του φορουμ που εχουν διακορευσει κοπέλες "παρα φυσιν" ειναι αμαρτωλοι?

εσένα μανάρι μου σε διακόρευσε ποτέ κανένας παρά φύσιν ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλημέρα δρόμα...  :-* :-*

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
εσένα μανάρι μου σε διακόρευσε ποτέ κανένας παρά φύσιν ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλημέρα δρόμα...  :-* :-*

θελει νομιμοποιηση των πουστιας, για να μην πηδιεται με αγχος με πακηδες...στα στενα :2funny:

pride_232x.jpg

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
θελει νομιμοποιηση των πουστιας, για να μην πηδιεται με αγχος με πακηδες... :2funny:

για πες  τωρα για τη θεση της εκκλησίας οσον αφορα την πορνεια...

Y.Γ. πιες καφε επειγοντως! τι σχεση εχει η νομιμοποιηση της πουστιας με το σεξ μεταξυ εμου και πακη?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τυπε δεν ξερω αλλα κατι μου λεει οτι θες να το μαστιγωσεις το δελφινι...πολυ επιθεση βλεπω,και ξερεις τι λενε οταν καποιος επιτιθεται με τοσο μενος.οτι προσπαθει να πολεμησει την φυση του.
μπας και κατι μεσα σου σε εσπρωχνε να πας και συ στην πορεια τυπε;

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ο κυρ Πετρος παει εκκλησιά :priest: :priest: :priest:

Παλι ο καλός ΘΕΟΥΛΗΣ συνένωσε τα θρεντ χωρις προηδοποιηση, μαλλον οι μοντ ειναι κομματικα στελεχοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom