Επισκέπτης
....Σε καθε περιπτωση,πιστευω ομως οτι οι σημερινοι αστυνομικοι..οι περισσοτεροι ειναι εντιμοι....................
Σκεφθεὶτε ξανὰ... εἶσθε καὶ τοῦ ἀθλήματος, μὴ σᾶς διαφεύγουν τὰ προφανή
....Σε καθε περιπτωση,πιστευω ομως οτι οι σημερινοι αστυνομικοι..οι περισσοτεροι ειναι εντιμοι....................
Εχω την εντυπωση οτι αλλα γραφω...και αλλα κανεις πως καταλαβαινεις...Την αυτοκριτικη πρεπει να την κανουμε ολοι μας, ανεξαρτητα.. τι επαγγελμα κανουμε...και δεν επικαλεστηκα τον Πατριωτισμο κανενος σας...και ουτε θελουμε να κοιταξει κανεις σας, τα προβληματα μας, που δεν ειναι οικονομικης φυσης.....εμεις εχουμε τον τροπο απο την εκπαιδευση μας, την ψυχικη και οχι μονο.... να ζησουμε τους εαυτους μας και τις οικογενειες μας και σε δυσκολες εποχες.......κοιταξε και δωσε λυση στα δικα σου, γιατι σε βλεπω και ζοριζεσαι απο τον τροπο που μου απαντας....καλο σου μεσημερι!!!!!Aυτήν την αυτοκριτική από το Στράτευμα την βλέπεις κάπου; Ειλικρινά...
Γιατί εγώ βλέπω τυπική αντίδραση κλάψας Δ.Υ μόνο...
Μην επικαλείσθε δε τώρα τον Πατριωτισμό των Ελλήνων για να δούμε με θετικό μάτι τα όποια αιτήματα σας, ο Πατριωτισμός είναι στάση ζωής πρώτα από όλα κ όχι επιχείρημα συναισθηματικού εκβιασμού για το μη χάσιμο οικονομικών πόρων.
Προγνωστικά έδωσες?Με την αδεια σας αναχωρω για φαγητο και μετα για σεξ....το απογευμα παλι αν με θελετε!!!!!!!
Πως μιλάς έτσι για τον γκουρού?εχεις λεφτα για πεταμα ε?
αχαχαχχαχα
νεκροθαφτης λεμε!Πως μιλάς έτσι για τον γκουρού?
Δεν θα ειναι αποστρατοι την Δευτερα....και απο τους ενστολους οι πιο πολλοι θα ειναι νεαρης ηλικιας..που θελουν με αυτο τον αγνο τροπο να παραπονεθουν!!!!!!......Προς ενημερωση ολων των Ελληνων Στρατιωτικων και Αποστρατων που ειναι μελη στο site...Δευτερα(3/5) στις 4μμ..ξεκινα σιωπηλη πορεια απο ενστολους και των Τριων Οπλων.....απο το Μοναστηρακι μεχρι το Ελληνικο Κοινοβουλιο....Πλαι τους με Πολιτικα θα ειναι παρα πολλοι ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ και των τριων Οπλων.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Δε θα δεχτώ μαθήματα διαλεκτικής από εσένα.Ιδίως αν είσαι στρατιωτικός.Υπηρέτησα και είδα πόσο δουλεύουν και πληρώνονται.Όποιου δεν του αρέσουν τα χρήματα που παίρνει,οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν,ας βάλει υποψηφιότητα στο χωριό καταγωγής του και να παραιτηθεί.Και βέβαια,θα πρέπει να ελεγχθούν όλοι οι ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί για μίζες στα εξοπλιστικά.Οι ανύπαντρες κόρες των Στρατηγών/Ναυάρχων/Πτεράρχων γιατί να παίρνουν τη σύνταξη του πατέρα τους;Μπορει κάποιος να μου το εξηγήσει;Επίσης,γιατί να παίρνει πλεύσιμα ένας βαθμοφόρος του Π.Ν;Δεν είναι η δουλειά του το καράβι;
Επειδή θέλω να σου απαντήσω αλλά δεν ξέρω τη δουλειά σου,ενώ εσύ ξέρεις τη δική μου,πες μου με τι ασχολείσαι για να προσαρμόσω το ερώτημα σου σε σένα...Είπαμε να μην είμαστε επιθετικοί αλλά όταν θα μιλάμε ,θα μιλάμε με ανοιχτα χαρτια ....Δε θα δεχτώ μαθήματα διαλεκτικής από εσένα.Ιδίως αν είσαι στρατιωτικός.Υπηρέτησα και είδα πόσο δουλεύουν και πληρώνονται.Όποιου δεν του αρέσουν τα χρήματα που παίρνει,οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν,ας βάλει υποψηφιότητα στο χωριό καταγωγής του και να παραιτηθεί.Και βέβαια,θα πρέπει να ελεγχθούν όλοι οι ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί για μίζες στα εξοπλιστικά.Οι ανύπαντρες κόρες των Στρατηγών/Ναυάρχων/Πτεράρχων γιατί να παίρνουν τη σύνταξη του πατέρα τους;Μπορει κάποιος να μου το εξηγήσει;Επίσης,γιατί να παίρνει πλεύσιμα ένας βαθμοφόρος του Π.Ν;Δεν είναι η δουλειά του το καράβι;
Επειδή θέλω να σου απαντήσω αλλά δεν ξέρω τη δουλειά σου,ενώ εσύ ξέρεις τη δική μου,πες μου με τι ασχολείσαι για να προσαρμόσω το ερώτημα σου σε σένα...Είπαμε να μην είμαστε επιθετικοί αλλά όταν θα μιλάμε ,θα μιλάμε με ανοιχτα χαρτια ....
Στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας υπηρέτησα.Και χόρτασα την αγγαρεία για να κερδίζουν γαλόνια και μπράβο κάποιοι κοπρίτες.Κάποιοι αγράματοι,διότι όλοι οι αξ/κοι του Π.Ν δεν είναι από τη ΣΝΔ.Τότε που υπηρέτησα εγώ ήταν κάτι απομεινάρια από τα ναυτόπαιδα.Σημαιοφόρος Π.Τ ο άλλος,τον είχαν Αξ/κο Γ.Ε και δεν ήξερε στοιχειώδη ορθογραφία.Ερχόταν στις 08:00 και στις 14:00 έφευγε.Και έπαιρνε και οδειπορικά...
Ελληνες ας σταματησουμε επιτελους σαν μικρα παιδια να κανουμε συγκρισεις μεταξυ μας....και ας κοιταξουμε το καλο της Πατριδας μας...που περναει δυσκολες ωρες αυτη την περιοδο....και η λυση ειναι μια...[size=15pt]να αρχισουμε να μαζευουμε σιγα-σιγα υπογραφες και να τις παραδωσουμε στους 300 του Ελληνικου Κοινοβουλιου..απαιτωντας να μας γνωστοποιησουν επωνυμα...ποιοι ειναι αυτοι που οδηγησαν την Ελλαδα στο σημειο αυτο ωστε ειτε να πληρωσουν[/size]..ειτε να ξερουμε για ποιους συγκεκριμενα θα γαμιομαστε τα επομενα χρονια!!!!!........Και φυσικα.... αν ειναι τοσο τραγικα οσο μας τα παρουσιαζουν....και δεν τα τραγικοποιουν περισσοτερο....ωστε να μας περασουν αυτα τα σκληρα και αδικα μετρα,πονταροντας στο φιλοτιμο μας!!!!!!!!!!
Το ΗΘΙΚΟ σου λέει κάτι αδερφέ?Αν δε σου λέει ,τότε οκ,είμαι και προνομιούχος....οταν προκειται για τη δουλεια του, κανεις δεν ειναι αντικειμενικος. Το ιδιο και συ.
ΕΙΔΙΚΑ ετσι οπως εχουν τωρα τα πραγματα, νιωθεις τυχερος επαγγελματικα που εισαι εκει που εισαι. Και καλα κανεις.
ΜΗΝ αρχισεις και συ το κλαμα τωρα...
Ε,και?Επειδή γνώρισες εναν ΠΙΛΑΦΟ,έβγαλες και άποψη για το Ναυτικό??Κανένας άλλος δε σου έκανε εντύπωση,μόνο τα αρνητικά λέμε?Κι εγώ λοιπόν να πω ότι όλοι οι Πυροσβέστες είναι χαραμοφάηδες,επειδή κάποτε στην Πάρνηθα,τους καλούσαν από τον ασύρματο για πιθανή φωτιά κι εκείνοι επαιζαν τάβλι με φραπέ...Δεν πάει έτσι αδερφέ..Στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας υπηρέτησα.Και χόρτασα την αγγαρεία για να κερδίζουν γαλόνια και μπράβο κάποιοι κοπρίτες.Κάποιοι αγράματοι,διότι όλοι οι αξ/κοι του Π.Ν δεν είναι από τη ΣΝΔ.Τότε που υπηρέτησα εγώ ήταν κάτι απομεινάρια από τα ναυτόπαιδα.Σημαιοφόρος Π.Τ ο άλλος,τον είχαν Αξ/κο Γ.Ε και δεν ήξερε στοιχειώδη ορθογραφία.Ερχόταν στις 08:00 και στις 14:00 έφευγε.Και έπαιρνε και οδειπορικά...
Ελληνες ας σταματησουμε επιτελους σαν μικρα παιδια να κανουμε συγκρισεις μεταξυ μας....και ας κοιταξουμε το καλο της Πατριδας μας...που περναει δυσκολες ωρες αυτη την περιοδο....και η λυση ειναι μια...να αρχισουμε να μαζευουμε σιγα-σιγα υπογραφες και να τις παραδωσουμε στους 300 του Ελληνικου Κοινοβουλιου..απαιτωντας να μας γνωστοποιησουν επωνυμα...ποιοι ειναι αυτοι που οδηγησαν την Ελλαδα στο σημειο αυτο ωστε ειτε να πληρωσουν..ειτε να ξερουμε για ποιους συγκεκριμενα θα γαμιομαστε τα επομενα χρονια!!!!!........Και φυσικα.... αν ειναι τοσο τραγικα οσο μας τα παρουσιαζουν....και δεν τα τραγικοποιουν περισσοτερο....ωστε να μας περασουν αυτα τα σκληρα και αδικα μετρα,πονταροντας στο φιλοτιμο μας!!!!!!!!!!
Το ΗΘΙΚΟ σου λέει κάτι αδερφέ?Αν δε σου λέει ,τότε οκ,είμαι και προνομιούχος....