Νέα

Πολεμική Αεροπορία/Αεροπλάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 177K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Aυτήν την αυτοκριτική από το Στράτευμα την βλέπεις κάπου; Ειλικρινά...
Γιατί εγώ βλέπω τυπική αντίδραση κλάψας Δ.Υ μόνο...
Μην επικαλείσθε δε τώρα τον Πατριωτισμό των Ελλήνων για να δούμε με θετικό μάτι τα όποια αιτήματα σας, ο Πατριωτισμός είναι στάση ζωής πρώτα από όλα κ όχι επιχείρημα συναισθηματικού εκβιασμού για το μη χάσιμο οικονομικών πόρων.
Εχω την εντυπωση οτι αλλα γραφω...και αλλα κανεις πως καταλαβαινεις...Την αυτοκριτικη πρεπει να την κανουμε ολοι μας, ανεξαρτητα.. τι επαγγελμα κανουμε...και δεν επικαλεστηκα τον Πατριωτισμο κανενος σας...και ουτε θελουμε να κοιταξει κανεις σας, τα προβληματα μας, που δεν ειναι οικονομικης φυσης.....εμεις εχουμε τον τροπο απο την εκπαιδευση μας, την ψυχικη και οχι μονο.... να ζησουμε τους εαυτους μας και τις οικογενειες μας και σε δυσκολες εποχες.......κοιταξε και δωσε λυση στα δικα σου, γιατι σε βλεπω και ζοριζεσαι απο τον τροπο που μου απαντας....καλο σου μεσημερι!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Με την αδεια σας αναχωρω για φαγητο και μετα για σεξ....το απογευμα παλι αν με θελετε!!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Προς ενημερωση ολων των Ελληνων Στρατιωτικων και Αποστρατων που ειναι μελη στο site...Δευτερα(3/5) στις 4μμ..ξεκινα σιωπηλη πορεια απο ενστολους και των Τριων Οπλων.....απο το Μοναστηρακι μεχρι το Ελληνικο Κοινοβουλιο....Πλαι τους με Πολιτικα θα ειναι παρα πολλοι ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ και των τριων Οπλων.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Δεν θα ειναι αποστρατοι την Δευτερα....και απο τους ενστολους οι πιο πολλοι θα ειναι νεαρης ηλικιας..που θελουν με αυτο τον αγνο τροπο να παραπονεθουν!!!!!!......

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
Ελειψα για λίγες ώρες να τις περάσω με τα παιδιά μου...Γιατί αύριο έχω βάρδια....Και τι σας νοιάζει εσάς ,θα μου πείτε?Απλώς αναφέρω την 32ωρη ενδον που θα έχω μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας.ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΑ.Απλά και μόνο γιατί είμαι Αξ/κός του ΠΝ και τηρώ τον όρκο μου...Στο θέμα μας τώρα.Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και είναι θετικό γιατί γίνεται συνθεση ιδεών,εστω και από εδώ.Το πιο κακό όμως είναι η δημιουργία κλίματος διχόνοιας/αντιπαλότητας ανάμεσα στις κοινωνικές ομάδες.Αυτό είναι που επιδιώκουν τα Διευθυντήρια.Το "διαίρει και βασίλευε " σε πλήρη εφαρμογή.Ας είναι....Ελπίζω να γίνει αντιληπτό ότι μεταξύ μας δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε,αλλά προσωπικά δεν δέχομαι να συνεισφέρω δεκάρα,αν δε δω κυρώσεις στους υπαίτιους..Θα μπορούσα να αναφέρω χιλιάδες,αλλά δεν έχει σημασία.Αρκεί να δω τους κ.κ.ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ του ΛΑΟΥ που τους εξέλεξε,να συνεισφέρουν και αυτοί,είτε υλικά ,είτε νομοθετικά για να βγούμε από την κρίση.Αλλά μου φαίνεται ότι ζω στη χώρα των Λωτοφάγων και τρέφω φρούδες ελπίδες...
ΥΓ 1:Φίλε ΤΟΜΙΤΟ ,με έχεις γνωρίσει και δεν περίμενα τέτοια τοποθέτηση  από εσένα.Εκτός αν έχεις γνωρίσει καμια 500αριά στρατιωτικούς ,που δεν πρεσβεύουν τα ίδια με μένα και τα οποία τα έχουμε κουβεντιάσει πιστεύω.
ΥΓ 2:Φίλε ΜΠΑΚΑΛΗ,είμαι της ΣΝΔ ,έχω  δυο πτυχία Οικονομικών και Νομικής κι ένα μεταπτυχιακό ΜΒΑ,ΧΩΡΙΣ τη βοήθεια του Ναυτικού.Πιστεύεις ότι έχω περισσότερο δίκιο απο τον ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ που είναι της ΣΤΥΑ?Είναι παρακατιανοί αυτοί που αποτελούν τον ΚΟΡΜΟ των ΕΔ?
ΥΓ 3:Αφιερωμένη σε όλους όσους πιστεύουν ότι είμαστε Δημόσιοι Υπάλληλοι η ρήση του ΚΙΚΕΡΩΝΑ:"Αν θες την Ειρήνη προετοιμάσου για πόλεμο."
Καλό μήνα αν και δεν το πιστεύω...

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Δε θα δεχτώ μαθήματα διαλεκτικής από εσένα.Ιδίως αν είσαι στρατιωτικός.Υπηρέτησα και είδα πόσο δουλεύουν και πληρώνονται.Όποιου δεν του αρέσουν τα χρήματα που παίρνει,οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν,ας βάλει υποψηφιότητα στο χωριό καταγωγής του και να παραιτηθεί.Και βέβαια,θα πρέπει να ελεγχθούν όλοι οι ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί για μίζες στα εξοπλιστικά.Οι ανύπαντρες κόρες των Στρατηγών/Ναυάρχων/Πτεράρχων γιατί να παίρνουν τη σύνταξη του πατέρα τους;Μπορει κάποιος να μου το εξηγήσει;Επίσης,γιατί να παίρνει πλεύσιμα ένας βαθμοφόρος του Π.Ν;Δεν είναι η δουλειά του το καράβι;

Μη δεχτείς...μάθε όμως να μιλάς και να μην λές παπαριές...

που υπηρέτησες???στο υπουργείο???

άσε μας ρε φωστήρα...

και δεν είμαι και στρατιωτικός...ή ότιδήποτε άλλο...αλλά μια ερώτηση:μήπως να παραιτηθούν όλοι απ'τις δουλειές τους???Τί πίνετε ρε...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
Δε θα δεχτώ μαθήματα διαλεκτικής από εσένα.Ιδίως αν είσαι στρατιωτικός.Υπηρέτησα και είδα πόσο δουλεύουν και πληρώνονται.Όποιου δεν του αρέσουν τα χρήματα που παίρνει,οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν,ας βάλει υποψηφιότητα στο χωριό καταγωγής του και να παραιτηθεί.Και βέβαια,θα πρέπει να ελεγχθούν όλοι οι ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί για μίζες στα εξοπλιστικά.Οι ανύπαντρες κόρες των Στρατηγών/Ναυάρχων/Πτεράρχων γιατί να παίρνουν τη σύνταξη του πατέρα τους;Μπορει κάποιος να μου το εξηγήσει;Επίσης,γιατί να παίρνει πλεύσιμα ένας βαθμοφόρος του Π.Ν;Δεν είναι η δουλειά του το καράβι;
Επειδή θέλω να σου απαντήσω αλλά δεν ξέρω τη δουλειά σου,ενώ εσύ ξέρεις τη δική μου,πες μου με τι ασχολείσαι για να προσαρμόσω το ερώτημα σου σε σένα...Είπαμε να μην είμαστε επιθετικοί αλλά όταν θα μιλάμε ,θα μιλάμε με ανοιχτα χαρτια ....

Επισκέπτης
Στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας υπηρέτησα.Και χόρτασα την αγγαρεία για να κερδίζουν γαλόνια και μπράβο κάποιοι κοπρίτες.Κάποιοι αγράματοι,διότι όλοι οι αξ/κοι του Π.Ν δεν είναι από τη ΣΝΔ.Τότε που υπηρέτησα εγώ ήταν κάτι απομεινάρια από τα ναυτόπαιδα.Σημαιοφόρος Π.Τ ο άλλος,τον είχαν Αξ/κο Γ.Ε και δεν ήξερε στοιχειώδη ορθογραφία.Ερχόταν στις 08:00 και στις 14:00 έφευγε.Και έπαιρνε και οδειπορικά...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Επειδή θέλω να σου απαντήσω αλλά δεν ξέρω τη δουλειά σου,ενώ εσύ ξέρεις τη δική μου,πες μου με τι ασχολείσαι για να προσαρμόσω το ερώτημα σου σε σένα...Είπαμε να μην είμαστε επιθετικοί αλλά όταν θα μιλάμε ,θα μιλάμε με ανοιχτα χαρτια ....

οταν προκειται για τη δουλεια του, κανεις δεν ειναι αντικειμενικος. Το ιδιο και συ.
ΕΙΔΙΚΑ ετσι οπως εχουν τωρα τα πραγματα, νιωθεις τυχερος επαγγελματικα που εισαι εκει που εισαι. Και καλα κανεις.
ΜΗΝ αρχισεις και συ το κλαμα τωρα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας υπηρέτησα.Και χόρτασα την αγγαρεία για να κερδίζουν γαλόνια και μπράβο κάποιοι κοπρίτες.Κάποιοι αγράματοι,διότι όλοι οι αξ/κοι του Π.Ν δεν είναι από τη ΣΝΔ.Τότε που υπηρέτησα εγώ ήταν κάτι απομεινάρια από τα ναυτόπαιδα.Σημαιοφόρος Π.Τ ο άλλος,τον είχαν Αξ/κο Γ.Ε και δεν ήξερε στοιχειώδη ορθογραφία.Ερχόταν στις 08:00 και στις 14:00 έφευγε.Και έπαιρνε και οδειπορικά...

πωπω απο τα χειροτερα πηξιματα! καλα ουτε μισο γνωστο δεν ειχες να σε βαλει στο δημο σου θητεια?  :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ελληνες ας σταματησουμε επιτελους σαν μικρα παιδια να κανουμε συγκρισεις μεταξυ μας....και ας κοιταξουμε το καλο της Πατριδας μας...που περναει δυσκολες ωρες αυτη την περιοδο....και η λυση ειναι μια...να αρχισουμε να μαζευουμε σιγα-σιγα υπογραφες και να τις παραδωσουμε στους 300 του Ελληνικου Κοινοβουλιου..απαιτωντας να μας γνωστοποιησουν επωνυμα...ποιοι ειναι αυτοι που οδηγησαν την Ελλαδα στο σημειο αυτο ωστε ειτε να πληρωσουν..ειτε να ξερουμε για ποιους συγκεκριμενα θα γαμιομαστε τα επομενα χρονια!!!!!........Και φυσικα.... αν ειναι τοσο τραγικα οσο μας τα παρουσιαζουν....και δεν τα τραγικοποιουν περισσοτερο....ωστε να μας περασουν αυτα τα σκληρα και αδικα μετρα,πονταροντας στο φιλοτιμο μας!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Ελληνες ας σταματησουμε επιτελους σαν μικρα παιδια να κανουμε συγκρισεις μεταξυ μας....και ας κοιταξουμε το καλο της Πατριδας μας...που περναει δυσκολες ωρες αυτη την περιοδο....και η λυση ειναι μια...[size=15pt]να αρχισουμε να μαζευουμε σιγα-σιγα υπογραφες και να τις παραδωσουμε στους 300 του Ελληνικου Κοινοβουλιου..απαιτωντας να μας γνωστοποιησουν επωνυμα...ποιοι ειναι αυτοι που οδηγησαν την Ελλαδα στο σημειο αυτο ωστε ειτε να πληρωσουν[/size]..ειτε να ξερουμε για ποιους συγκεκριμενα θα γαμιομαστε τα επομενα χρονια!!!!!........Και φυσικα.... αν ειναι τοσο τραγικα οσο μας τα παρουσιαζουν....και δεν τα τραγικοποιουν περισσοτερο....ωστε να μας περασουν αυτα τα σκληρα και αδικα μετρα,πονταροντας στο φιλοτιμο μας!!!!!!!!!!

Κι αυτοί θα τρέξουν να μας πληροφορήσουν...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
οταν προκειται για τη δουλεια του, κανεις δεν ειναι αντικειμενικος. Το ιδιο και συ.
ΕΙΔΙΚΑ ετσι οπως εχουν τωρα τα πραγματα, νιωθεις τυχερος επαγγελματικα που εισαι εκει που εισαι. Και καλα κανεις.
ΜΗΝ αρχισεις και συ το κλαμα τωρα...
Το ΗΘΙΚΟ σου λέει κάτι αδερφέ?Αν δε σου λέει ,τότε οκ,είμαι και προνομιούχος....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
Ε,και?Επειδή γνώρισες εναν ΠΙΛΑΦΟ,έβγαλες και άποψη για το Ναυτικό??Κανένας άλλος δε σου έκανε εντύπωση,μόνο τα αρνητικά λέμε?Κι εγώ λοιπόν να πω ότι όλοι οι Πυροσβέστες είναι χαραμοφάηδες,επειδή κάποτε στην Πάρνηθα,τους καλούσαν από τον ασύρματο για πιθανή φωτιά κι εκείνοι επαιζαν τάβλι με φραπέ...Δεν πάει έτσι αδερφέ..

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.165
Πόντοι
7.195
Ελληνες ας σταματησουμε επιτελους σαν μικρα παιδια να κανουμε συγκρισεις μεταξυ μας....και ας κοιταξουμε το καλο της Πατριδας μας...που περναει δυσκολες ωρες αυτη την περιοδο....και η λυση ειναι μια...να αρχισουμε να μαζευουμε σιγα-σιγα υπογραφες και να τις παραδωσουμε στους 300 του Ελληνικου Κοινοβουλιου..απαιτωντας να μας γνωστοποιησουν επωνυμα...ποιοι ειναι αυτοι που οδηγησαν την Ελλαδα στο σημειο αυτο ωστε ειτε να πληρωσουν..ειτε να ξερουμε για ποιους συγκεκριμενα θα γαμιομαστε τα επομενα χρονια!!!!!........Και φυσικα.... αν ειναι τοσο τραγικα οσο μας τα παρουσιαζουν....και δεν τα τραγικοποιουν περισσοτερο....ωστε να μας περασουν αυτα τα σκληρα και αδικα μετρα,πονταροντας στο φιλοτιμο μας!!!!!!!!!!

Αγαπητέ πολύ ωραία ξεκίνησες αλλα σου στράβωσε στη μέση !!!!! οπως πολυ σωστά σου απαντά ο επόμενος φίλος σιγά μην σου δώσουν τις πληροφορίες" και προσθέτω εγώ σιγά μην η οικογένεια ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,εχουν ξεμείνει μητέρα γυιός νύφη κόρη , σιγά μην οι ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΟΔΟΤΕΣ σε πληροφορήσουν....... οχι αγαπητέ η λύση ειναι μια ... κινούμενοι ακριβώς οπως μάθαμε στο ΣΤΡΑΤΟ μπουκάρουμε στη βουλή τους στέλνουμε ολους στο νοσοκομείο απο το ξυλο και εξορίζουμε την οικογενεια ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και τους εμπλεκομένους στα σκάνδαλα ΠΑΣΟΚΟΥΣ και ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και τις οικογένειές τους εφόρου ζωής απο την ΕΛΛΑΔΑ. Προσέξτε μονο ετσι θα ελθει κάθαρση. Τα αλλα αποτελούν ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ αγαπητοί φίλοι......

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το ΗΘΙΚΟ σου λέει κάτι αδερφέ?Αν δε σου λέει ,τότε οκ,είμαι και προνομιούχος....

εναντι αλλων ελληνων δε νιωθεις προνομιουχος? δε λες καλα που ειμαστε εδω που ειμαστε, θα παρουμε και σιγουρη συνταξη οποια ναναι και αυτη  και δε μας κουναει και κανενας? απαντησε ευθεως και ασε τις τιμονιες οπως πριν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom