Νέα

Πολεμική Αεροπορία/Αεροπλάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 176K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
δε ινε ετιμα ακομα τα ο προτα και τα αλα ινε 3,5
ετοιμα ειναι φιλε...εχουν ενταχθει επιχειρησιακα στις αντοιστιχες αεροποριες,τα δε αμερικανικα μπορει η αρχικη σχεδιαση να ειναι τριτης γενιας,αλλα οι συγκεκριμενες εκδοσεις απο πλευρας ικανοτητων ειναι τεταρτης γενιας

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ετοιμα ειναι φιλε...εχουν ενταχθει επιχειρησιακα στις αντοιστιχες αεροποριες,τα δε αμερικανικα μπορει η αρχικη σχεδιαση να ειναι τριτης γενιας,αλλα οι συγκεκριμενες εκδοσεις απο πλευρας ικανοτητων ειναι τεταρτης γενιας
τσακαλε δε εχουν ρανταρ ακομα τα εβροπαικα και ακομα ινε τρανσ 2 οποτε δε κανουν διαφοραα

φ16 με αεσα ινε ενδιαμεσι λισι αλα δε ινε στελθ κανενα απο τα παραπανο

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Εν μέρει έχεις δίκιο, ο sotiras ( :cheesy:) ρωτήθηκε μεν, η απάντησή του όμως ήταν "Βουλιάξτε το! Δεν θα έχουμε άλλη τέτοια ευκαιρία!".
;)
Μα ρε Yorgos, αλήθεια πες μου... δεν είναι ΜΑΓΙΚΟΣ?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ερχονται τα καλα φιλε μου...και τοτε ολοι οι προοδευτικοι θα υποδεχωνται τις ορδες με την οπισθεν..
Και εγω αριστερος ειμαι αλλα εδω στην Ελλαδα το να εισαι αριστερος σημενει ανθελληνας και να μισεις οτι εθνικο με λιγα λογια εχουν μπλεξει τα μπουτια τους.Ο κοκκινος στρατος τι ηταν, ειρηνιστες?Οι βιετκονγκ?Ο Che?Ακομη και το τωρινο τους ινδαλμα ο κομαντατε Μαρκος τι ειναι?Οι κουμουνιστες που το 40 πολεμισαν στην Αλβανια για το εθνος,μαλλον εθνικιστες ηταν :idiot: :idiot:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Εγώ λέω να έρθω από το σπίτι σου θα χαρεί παρά πολλή η μάνα σου path
Ναι βρε! Για έλα! Σε πεθυμήσαμε... έχουμε να σε δούμε από τότε που σου 'χαμε φέρει εκείνα τα παιχνιδάκια στο ίδρυμα και "χαρωπά-τα-δυο-μου-χέρια-τα-χτυπώ" έκανες παλαμάκια μαζί με τα άλλα ΑΜΕΑ. Το ξεπέρασες τελικά το σύνδρομο ή σου βγαίνει που και που και πρέπει να σε κοροϊδεύουν προσφέροντάς σου κύβους ζάχαρης για να ολοκληρώνεις το νούμερό σου? Και μην ξεχάσεις, αν είναι να έρθεις, φόρα κάτι ροζ & ψηλοτάκουνο κι έλα με την όπισθεν - ξέρεις εσύ!

:2funny: :2funny: :2funny:

Και τώρα κάτι στα σοβαρά και πέρα από την πλάκα: Αγαπητέ joe125, δεν χρειάζεται ούτε να χάνεις την ψυχραιμία σου, ούτε να αγχώνεσαι, ούτε να τρελαίνεσαι. Όλα μέσα την ζωή είναι. Απλά εμείς θεωρούμε τον εαυτό μας straight και επιλέγουμε ως ερωτική συντροφιά μια ωραία γυναίκα, ενώ εσύ επιλέγεις (δικαίωμά σου) έναν νταβραντισμένο τράβελο ή ένα trans. Αν στο φινάλε παρεξηγήθηκες, δεν σου φταίμε εμείς, αλλά ο ίδιος σου ο εαυτός! Εάν θυμάσαι, ΕΣΥ έγραφες στο thread με τα trans, ΕΣΥ αναζητούσες απεγνωσμένα "...κανένα καλό τραβέλι για απόψε...", ΕΣΥ έγραφες τις ευχαριστίες σου δημοσίως, σε κάποιο trans που περάσατε "...ευτυχισμένες όμορφες στιγμές...", εσύ αποκαλούσες τα τραβεστί ως "...μωρά..." σου. Όλα μέσα στη ζωή αγαπητέ είναι και να είσαι άντρας με @@ να στηρίζεις τις επιλογές που κάνεις και περισσότερο αυτές που γράφεις - διότι τα γραπτά ΜΕΝΟΥΝ και σε εκθέτουν!

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
τσακαλε δε εχουν ρανταρ ακομα τα εβροπαικα και ακομα ινε τρανσ 2 οποτε δε κανουν διαφοραα

φ16 με αεσα ινε ενδιαμεσι λισι αλα δε ινε στελθ κανενα απο τα παραπανο
φιλε...αυθαιρετα συμπερασματα βγαζεις...το τρανς-2 μια χαρα αεροσκαφος ειναι..απλα μερικες διαφορες μονο θαχει το τρανς-3 στην διαμορφωση αερος-εδαφους..τι εννοεις οτι δεν εχουν ρανταρ??ολα τα αεροσκαφη πλην του Φ5Α εχουν ρανταρ..το Φ16 με ρανταρ ΑΕΣΑ μονον ενδιαμεση λυση δεν ειναι..και μην υπερεκτιμας την τεχνολογια στελθ..μονον το Φ22  θαναι..τωρα μην με κανεις να γραφω 18 σελιδες,εχω γνωση επι του θεματος.. :sunglasses:

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Και εγω αριστερος ειμαι αλλα εδω στην Ελλαδα το να εισαι αριστερος σημενει ανθελληνας και να μισεις οτι εθνικο με λιγα λογια εχουν μπλεξει τα μπουτια τους.Ο κοκκινος στρατος τι ηταν, ειρηνιστες?Οι βιετκονγκ?Ο Che?Ακομη και το τωρινο τους ινδαλμα ο κομαντατε Μαρκος τι ειναι?Οι κουμουνιστες που το 40 πολεμισαν στην Αλβανια για το εθνος,μαλλον εθνικιστες ηταν :idiot: :idiot:
Φίλε μου στην Ελλάδα κατά κάποιους μόνο η χούντα θα μας κάνει καλά, στην Αλβανία δεν ήταν αριστερή αυτοί που πολέμησαν αλλά δεξιοί που δήλωναν αριστεροί.
Γελάνε τώρα η μετά άραγε? :think:
Τελικά στην Ελλάδα η  :jerking: μας πάει με 200 και καταστρέφει μυαλά.το συμπέρασμα 

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Ναι βρε! Για έλα! Σε πεθυμήσαμε... έχουμε να σε δούμε από τότε που σου 'χαμε φέρει εκείνα τα παιχνιδάκια στο ίδρυμα και "χαρωπά-τα-δυο-μου-χέρια-τα-χτυπώ" έκανες παλαμάκια μαζί με τα άλλα ΑΜΕΑ. Το ξεπέρασες τελικά το σύνδρομο ή σου βγαίνει που και που και πρέπει να σε κοροϊδεύουν προσφέροντάς σου κύβους ζάχαρης για να ολοκληρώνεις το νούμερό σου? Και μην ξεχάσεις, αν είναι να έρθεις, φόρα κάτι ροζ & ψηλοτάκουνο κι έλα με την όπισθεν - ξέρεις εσύ!

:2funny: :2funny: :2funny:

Και τώρα κάτι στα σοβαρά και πέρα από την πλάκα: Αγαπητέ joe125, δεν χρειάζεται ούτε να χάνεις την ψυχραιμία σου, ούτε να αγχώνεσαι, ούτε να τρελαίνεσαι. Όλα μέσα την ζωή είναι. Απλά εμείς θεωρούμε τον εαυτό μας straight και επιλέγουμε ως ερωτική συντροφιά μια ωραία γυναίκα, ενώ εσύ επιλέγεις (δικαίωμά σου) έναν νταβραντισμένο τράβελο ή ένα trans. Αν στο φινάλε παρεξηγήθηκες, δεν σου φταίμε εμείς, αλλά ο ίδιος σου ο εαυτός! Εάν θυμάσαι, ΕΣΥ έγραφες στο thread με τα trans, ΕΣΥ αναζητούσες απεγνωσμένα "κανένα καλό τραβέλι για απόψε", ΕΣΥ έγραφες τις ευχαριστίες σου δημοσίως, σε κάποιο trans που περάσατε "ευτυχισμένες όμορφες στιγμές", εσύ αποκαλούσες τα τραβεστί ως "μωρά" σου. Όλα μέσα στη ζωή αγαπητέ είναι και να είσαι άντρας (λέμε τώρα) να στηρίζεις τις επιλογές που κάνεις και περισσότερο αυτές που γράφεις - διότι τα γραπτά ΜΕΝΟΥΝ και σε εκθέτουν!
Διάβασε το pm που σου έστειλα προς απάντηση του δικού σου και αν θες το συνεχίζουμε πολύ άνετα.
Στα πουτανάκια μου μέχρι να με συνηθίσουν είμαι υπομονετικός να ξέρεις 

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
το βασικο που ξεχνανε πολλοι και παιζουν το παιχνιδι αυτων που υποβουλευουνται την ελλαδα...ειναι οτι ολοι ειμαστε ελληνες,και μετα δεξιοι αριστεροι κτλπ...ΕΛΛΗΝΕΣ...ας το αντιληφθουμε καποτε ολοι μας...ωστε τα παιδια μας να μπορουνε να μιλαμε οπως μιλαμε εμεις τωρα...ελευθερα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
φιλε...αυθαιρετα συμπερασματα βγαζεις...το τρανς-2 μια χαρα αεροσκαφος ειναι..απλα μερικες διαφορες μονο θαχει το τρανς-3 στην διαμορφωση αερος-εδαφους..τι εννοεις οτι δεν εχουν ρανταρ??ολα τα αεροσκαφη πλην του Φ5Α εχουν ρανταρ..το Φ16 με ρανταρ ΑΕΣΑ μονον ενδιαμεση λυση δεν ειναι..και μην υπερεκτιμας την τεχνολογια στελθ..μονον το Φ22  θαναι..τωρα μην με κανεις να γραφω 18 σελιδες,εχω γνωση επι του θεματος.. :sunglasses:
τσακαλε ραναρ αεσα θα εχουν τα τρανσ 3 γιουροφιτερ,τα ραφαλ οχι γιατι δε ιπαρχουν παραγκελιεσ,

και μι ακουσ οτι διαφιμιζουν δε δουλεβουν ολα οποσ λενε και το κιριοτερο και το 74 ιχαμε φαντομαδεσ και η αλι φ5,209 και η τουκι γκαπι, αλα αλι κινουν τα νιματα ,μι περιμενισ με πολεμο να λιθουν τα προβλιματα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
το βασικο που ξεχνανε πολλοι και παιζουν το παιχνιδι αυτων που υποβουλευουνται την ελλαδα...ειναι οτι ολοι ειμαστε ελληνες,και μετα δεξιοι αριστεροι κτλπ...ΕΛΛΗΝΕΣ...ας το αντιληφθουμε καποτε ολοι μας...ωστε τα παιδια μας να μπορουνε να μιλαμε οπως μιλαμε εμεις τωρα...ελευθερα
και εδο φιλε ισε λαθοσ,εχισ καλεσ προθεσισ,ελινεσ δε ιμαστε ,γιατι ο πραματικοσ ελιν ινε μορφομενοσ και διστισχοσ ιμαστε παραπουλια

και ολα τα σιστιματα ινε καλα και αριστερα και δεξια αλα η εξουσια ινε γλικια και θελι μεγαλι αφτοσιγκρατισι

εσι ξαδερφε του ενια μπορι να ισε ΕΛΙΝΑΣ

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Σοβαρά τώρα αν τα εννοούσα αυτά που έγραψα είναι δικό μου ζήτημα με ποιον θα κάνω πλάκα και που πάλι δικό μου ζήτημα. Όπως έχω ξαναπεί η αγαμία ποτέ δεν με άγγιξε γιατί πάντα είχα γυναίκα και ούτε 2ο ψευδώνυμο και ούτε ψάχνω εδώ μέσα να γαμήσω (εσύ path?) και μπαίνω εδώ για την πλάκα μου και δεν είμαι μέρα -  νύχτα κολλημένος εδώ μέσα έχω και άλλα ενδιαφέροντα και πάνω από όλα μια γυναίκα (που αμφιβάλλω για σένα path)

OK PATH?

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
τσακαλε ραναρ αεσα θα εχουν τα τρανσ 3 γιουροφιτερ,τα ραφαλ οχι γιατι δε ιπαρχουν παραγκελιεσ,

και μι ακουσ οτι διαφιμιζουν δε δουλεβουν ολα οποσ λενε και το κιριοτερο και το 74 ιχαμε φαντομαδεσ και η αλι φ5,209 και η τουκι γκαπι, αλα αλι κινουν τα νιματα ,μι περιμενισ με πολεμο να λιθουν τα προβλιματα
ρε δεν σου λεω για αεσα..αεσα ναι τα τρανσ-3 θα εχουν και τα ραφαλε απο το 2011...ποιος μιλησε ρε για πολεμο???αλλα αν θες ειρηνη πρεπει νασαι προετοιμασμενος για ολα..τωρα βεβαια και Φ22 να εχεις...αν δεν εχουν κοτσια αυτοι που μας κυβερνουν ...τιποτα δεν γινεταιδεν διαφωνω

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1

Φίλε μου μην τους λες τέτοια μόνο με πόλεμο θα λυθούν τα θέματα
Εμπρός αδέρφια πάρτε τα άρματα και πάμε να πάρουμε την ΠΟΛΗ  :headbang:

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
και εδο φιλε ισε λαθοσ,εχισ καλεσ προθεσισ,ελινεσ δε ιμαστε ,γιατι ο πραματικοσ ελιν ινε μορφομενοσ και διστισχοσ ιμαστε παραπουλια

και ολα τα σιστιματα ινε καλα και αριστερα και δεξια αλα η εξουσια ινε γλικια και θελι μεγαλι αφτοσιγκρατισι

Ωραίος  :rockon: προσυπογράφω

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Σοβαρά τώρα αν τα εννοούσα αυτά που έγραψα είναι δικό μου ζήτημα με ποιον θα κάνω πλάκα και που πάλι δικό μου ζήτημα.
Αγαπητέ... όταν από τα συνολικά 180 περίπου post σου, τα 100+ έχουν γραφεί στα threads με τα τραβέλια και τα trans και όταν κατ' επανάληψη έχεις ζητήσει από άλλα μέλη να σου προτείνουν καλά τραβέλια "για απόψε", όταν έχεις κανονίσει και μάλιστα public (!!!) ραντεβουδάκια με διάφορους "Λίλες" και trans-EVA, trans-Danai κλπ και μάλιστα βγαίνεις και γράφεις κιόλας "τι ωραία που περάσατε το προηγούμενο βράδυ" και σου απαντάνε κιόλας κι όταν γενικά έχεις μια παρουσία trans-αμφισβητούμενη, ο αναγνώστης που διαβάζει τα 100+ (κατά λάθος / κατά τύχη / για πλάκα) μηνύματά σου, θα δυσκολευτεί πολύ να πιστέψει το αντίθετο.

Ακόμη όμως κι ο πιο καλόπιστος (και είμαστε καλόπιστοι) θα σου θύμιζε την παλιά λαϊκή παροιμία, ξέρεις αυτή με τις κότες και τα πίτουρα! Εμείς σου φταίμε λοιπόν που η εικόνα και η παρουσία σου στο παρόν φόρουμ έχει άρρηκτα συνδεθεί με το thread "τραβέλια με προσόντα"? Εμείς φταίμε?

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
Φίλε μου μην τους λες τέτοια μόνο με πόλεμο θα λυθούν τα θέματα
Εμπρός αδέρφια πάρτε τα άρματα και πάμε να πάρουμε την ΠΟΛΗ  :headbang:
φιλε δεν με ξερεις...δεν σε δουλεψα...και κρατα το δουλεμα για τον εαυτο σου..πισω απο ενα πληκτρολογιο μην παριστανεις τον εξυπνακια....γκε-γκε????

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775

δαιν δοιαφωνο μαζοι σου παντος φοιλαι

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
δαιν δοιαφωνο μαζοι σου παντος φοιλαι
εγο δε μπορο να διαφονισο μαζι σου ξερισ παραπολα,αλα το θεμα δε ινε απλο οποτε καθετι ινε θεμα πεδιασ και ολα τα λα ινε κολιβιθρεσ και μολιβιθρεσσ

γιαφτο φτιαχτε σχολιααααααααααααααααααααααα πραγματικα και οχι φιλακεσ,

χτεσ τι διαφορα ελινικου με φιλαδικου σχολιου τιν ιδεσ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom