Νέα

Πολεμική Αεροπορία/Αεροπλάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 176K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ρε σισ τι τσακονεστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

θετε να βρισετε βριστε με ,οτι και να πιτε θαχετε δικιο

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ρε σισ τι τσακονεστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

θετε να βρισετε βριστε με ,οτι και να πιτε θαχετε δικιο

Βοθρε  βλεπω οτι το βυτιοφορο στο αβαταρ εχει χρωματα παραλαγης.
Πολεμικο ειναι;

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
Ενώ τα δικά σου F – 16  είναι παναγίες μόνο αναχαιτίσεις κάνουν στο τουρκικό εναέριο χώρο δεν μπαίνουν?
ΟΧΙ ΑΠΑΠΑΠΑ
τα δικα μου???εσυ δεν ταχεις πληρωσει???η δεν εισαι ελληνας??αντε ρε εξυπνακια..ας την κοψουμε την κουβεντα..βλεπω σε τρωει ο κωλος σου να τα ακουσεις...δεν σε προκαλεσα..αλλα δεν κολωνω κιολας αγαπητε

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Ρε τζόε, μας έχεις ζαλίσει βρε παιδάκι μου. Φάνηκε καθαρά οτι δεν είσαι ενημερωμένος
σε θέματα άμυνας, σου την είπε 'χοντρά' ο Path τα πήρες κι εσύ κι άρχισες να βρίζεις,
άσκοπα κατά τη γνώμη μου, δεν θα καταφέρεις τίποτα έτσι, εκτός από το γίνεις περισσότερο ρόμπα.

Ο καθένας στο είδος του κι ο Λουμίδης στους καφέδες, το να μην ξέρεις κάποιο θέμα δεν είναι κακό
κακό είναι να μην ξέρεις κάτι και να επιμένεις για το αντίθετο. Κάτσε λοιπόν να μάθεις από άλλους
που ξέρουν περισσότερα από εσένα, και μην χαλάς το πολύ ενδιαφέρον θέμα με παιδιάστικες βρισιές.
Άσε εγώ πιστεύω ότι η καλύτερη άμυνα για τα παιδία μου είναι η μόρφωση και όχι οι σφαίρες. Τώρα αν σου έχω ζαλίσει τα @@ τι να κάνω να τα ξεζαλίσω? Ντεπόν ίσως?
Ναι το παραδέχομαι ότι δεν ξέρω τίποτα είμαι ένα σκουπίδι που μόνο βρίζει, αφού να φανταστείς μετά πήγα στην ευελπίδων να μορφωθώ για στρατιωτικά θέματα και μου είπαν να παρακολουθώ το post αυτό για να μαθαίνω.
Να σου κάνω μια ερώτηση πόσες  :jerking: την μέρα?

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Και μια και μιλάμε για αεροπλάνα, διάβαζα στο defencenet.gr οτι ο Κωστάκης λέει
θα προσπαθήσει να 'τείνει χείρα φιλίας' στον Αράπη αγοράζοντας F-18 E/F Super Hornet
(πολύ καλό αεροσκάφος αλλά πιστεύω οτι όλα τα αμερικάνικα μας τα δίνουν 'παγιδευμένα'
και με ελλειπή πρόσβαση στα source codes) και οτι χάνουν το προβάδισμα τα Ευρωπαικά.

Η δική μου προτίμηση είναι με το Rafale που θα έχει γρήγορα AESA έχει εξαιρετικό σύστημα
αυτοπροστασίας/ηλ.πολέμου και βέβαια με τα SCALP κ.λ.π. είναι επάξιος αντικαταστάτης τόσο
των δικινητήριων F-4 όσο και των A-7 και σε ρόλους βομβαρδισμού. Σύν οτι μας δίνουν 'γή και ύδωρ'
οι Γάλλοι και πλήρη πρόσβαση στα source codes και 'συμπαραγωγή/μεταφορά τεχνογνωσίας' και
συνεργαζόμαστε και στο nEUROn και στο σύστημα 'τηλεπισκόπισης'.

Το EF-2000 δεν το πάω λόγω υπερβολικού κόσους απόκτησης και χρήσης.

Υ.Γ. Και έτσι θα 'στηρίξουμε' την Ευρωζώνη για να μας 'στηρίξει' κι αυτή.

Τον Κωστάκη δεν τον βλέπω να προλαβαίνει. Κατά τα άλλα, έχεις απόλυτο δίκιο!

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Και μια και μιλάμε για αεροπλάνα, διάβαζα στο defencenet.gr οτι ο Κωστάκης λέει
θα προσπαθήσει να 'τείνει χείρα φιλίας' στον Αράπη αγοράζοντας F-18 E/F Super Hornet
(πολύ καλό αεροσκάφος αλλά πιστεύω οτι όλα τα αμερικάνικα μας τα δίνουν 'παγιδευμένα'
και με ελλειπή πρόσβαση στα source codes) και οτι χάνουν το προβάδισμα τα Ευρωπαικά.

Η δική μου προτίμηση είναι με το Rafale που θα έχει γρήγορα AESA έχει εξαιρετικό σύστημα
αυτοπροστασίας/ηλ.πολέμου και βέβαια με τα SCALP κ.λ.π. είναι επάξιος αντικαταστάτης τόσο
των δικινητήριων F-4 όσο και των A-7 και σε ρόλους βομβαρδισμού. Σύν οτι μας δίνουν 'γή και ύδωρ'
οι Γάλλοι και πλήρη πρόσβαση στα source codes και 'συμπαραγωγή/μεταφορά τεχνογνωσίας' και
συνεργαζόμαστε και στο nEUROn και στο σύστημα 'τηλεπισκόπισης'.

Το EF-2000 δεν το πάω λόγω υπερβολικού κόσους απόκτησης και χρήσης.

Υ.Γ. Και έτσι θα 'στηρίξουμε' την Ευρωζώνη για να μας 'στηρίξει' κι αυτή.

Υ.Γ.-2-Το 'καλύτερο' από θέμα κόστους/απόδοσης φαίνεται να είναι το F-18 E/F
    (ούτε κάν το F-16 Blk.60) το πουλάνε 50 εκ.δολάρια λένε και με AESA φορεμένο
    σύν οτι για πολλά χρόνια θα είναι το αεροπλάνο του αμερ.ναυτικού οπότε θα έχει
    μακρόχρονη υποστήριξη/ροή ανταλλ/κών.
    Το κακό βέβαια με αυτούς είναι οτι πάντα μας κάνουν ΠΟΥΣΤΙΕΣ.
Ο πτέραρχος μίλησε. Στο επόμενο ΚΥΣΕΑ για να μην σου χαλάσουν το χατίρι θα σου πάρουν και τα δύο.
Το μόνο πρόβλημα τι κλίμακας να είναι 1:1000 η 1:10000 μας το λες και έγινε?

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Άσε εγώ πιστεύω ότι η καλύτερη άμυνα για τα παιδία μου είναι η μόρφωση και όχι οι σφαίρες. Τώρα αν σου έχω ζαλίσει τα @@ τι να κάνω να τα ξεζαλίσω? Ντεπόν ίσως?
Ναι το παραδέχομαι ότι δεν ξέρω τίποτα είμαι ένα σκουπίδι που μόνο βρίζει, αφού να φανταστείς μετά πήγα στην ευελπίδων να μορφωθώ για στρατιωτικά θέματα και μου είπαν να παρακολουθώ το post αυτό για να μαθαίνω.
Να σου κάνω μια ερώτηση πόσες  :jerking: την μέρα?

Βρε τζόε δες και κανένα άλλο θέμα, υπάρχει σχετικό θέμα πόσες μέρες αντέξατε χωρίς μαλακία
και έχω απαντήσει, οτι δεν τραβάω γιατί πηδάω συχνά διαφορετικές όμορφες πουτάνες και δεν
έχω ανάγκη...χεχεχε (ορίστε σε έβγαλα κι από τον κόπο να ψάχνεις).

Δροσερό Τραβελολάγνο Αγόρι που Σέρνεσαι στους Ανώμαλους Σκοτεινούς Δρόμους της Μεταλλαγμένης Ηδονής

...χεχεχε, όπως θα έγραφε και ο Μύστης Χύστης Πίτσι ...χεχεχε

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ρε τζοε..αφου εισαι πολιτισμενος...και οχι παλιοεθνικιστης σαν εμας γιατι δεν φευγεις απο το θρεντ...αφου σε ενοχλει?

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Δροσερό Τραβελολάγνο Αγόρι που Σέρνεσαι στους Ανώμαλους Σκοτεινούς Δρόμους της Μεταλλαγμένης Ηδονής ...χεχεχε, όπως θα έγραφε και ο Μύστης Χύστης Πίτσι ...χεχεχε
Ρε είναι τυχερός που λείπει ο Χρύσαργος

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
τα δικα μου???εσυ δεν ταχεις πληρωσει???η δεν εισαι ελληνας??αντε ρε εξυπνακια..ας την κοψουμε την κουβεντα..βλεπω σε τρωει ο κωλος σου να τα ακουσεις...δεν σε προκαλεσα..αλλα δεν κολωνω κιολας αγαπητε
Ένας φόβος με έχει καταλάβει !  συγκρατήσου μην πέφτεις στο επίπεδο μου ένας στρατηγός η καλύτερα ένας πτέραρχος σαν κι εσένα.
Τώρα για δες στην γωνία αν έρχομαι?

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
ρε τζοε..αφου εισαι πολιτισμενος...και οχι παλιοεθνικιστης σαν εμας γιατι δεν φευγεις απο το θρεντ...αφου σε ενοχλει?

Αγαπητέ ΣυνΈλληνα Έκτορα και Λοιποί συνδαιτημόνες, έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να ισχύει το
ρητό: 'Περσυνός Κολομπαράς Φετινός Πούστης' ? ...χεχεχε

Και ο δροσερός Τζόε να 'ψάχνεται' για κανέναν 'γυμνασμένο εθνικιστή' ώστε να τον ...κατακτήσει ?

...χεχεχε, λέω εγώ τώρα ο 'κακοπροαίρετος'...χεχεχε

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Βρε τζόε δες και κανένα άλλο θέμα, υπάρχει σχετικό θέμα πόσες μέρες αντέξατε χωρίς μαλακία
και έχω απαντήσει, οτι δεν τραβάω γιατί πηδάω συχνά διαφορετικές όμορφες πουτάνες και δεν
έχω ανάγκη...χεχεχε (ορίστε σε έβγαλα κι από τον κόπο να ψάχνεις).

Δροσερό Τραβελολάγνο Αγόρι που Σέρνεσαι στους Ανώμαλους Σκοτεινούς Δρόμους της Μεταλλαγμένης Ηδονής

...χεχεχε, όπως θα έγραφε και ο Μύστης Χύστης Πίτσι ...χεχεχε
διαφορά μας ξερεις ποια είναι μαγκα όμως?
εμένα η γκόμενα που γαμάω δεν μου κάθετε για τα λεφτα και όταν τελειώνει έρχετε σε οργασμό δεν προσποιείται.
γκεγκε η no γκεγκε?

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Διασκεδάζω με της μακακίες που λέτε για αυτό
Σε κάλυψα η όχι?

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Αγαπητέ ΣυνΈλληνα Έκτορα και Λοιποί συνδαιτημόνες, έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να ισχύει το

Και ο δροσερός Τζόε να 'ψάχνεται' για κανέναν 'γυμνασμένο εθνικιστή' ώστε να τον ...κατακτήσει ?

και  :jerking: Έγινε επιστήμη
Το συμπέρασμα τελικά είναι αυτό
Εύγε τέκνο μου

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
Ένας φόβος με έχει καταλάβει !  συγκρατήσου μην πέφτεις στο επίπεδο μου ένας στρατηγός η καλύτερα ένας πτέραρχος σαν κι εσένα.
Τώρα για δες στην γωνία αν έρχομαι?
αν θες τα λεμε  να δεις πως θα σουρθω..κανενα προβλημα ρεμπεσκε-λουλου...δεν σε προκαλεσα εξυπνακια...αλλα αν θες εδω ειμαι

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
διαφορά μας ξερεις ποια είναι μαγκα όμως? εμένα η γκόμενα που γαμάω δεν μου κάθετε για τα λεφτα και όταν τελειώνει έρχετε σε οργασμό δεν προσποιείται. γκεγκε η no γκεγκε?
Για ποιά "γκόμενα σου" λες τώρα? Για την TRANS-EVA? Αυτή που σου άλλαξε τα φώτα www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,264.msg538406#msg538406]ΕΔΩ[/url]? Για να θυμηθούμε όλοι μαζί ένα από τα "αντρουά" post σου, που μιλάς στην "θεά της καύλας" TRANS-EVA:
[size=11pt]joe125 - Γεια σου θεά της καύλας….. Τι κανείς????? Ο ηλεκτρολόγος είμαι που του άλλαξες τα φώτα την Τρίτη το βράδυ μωρό μου[/size]

...έχεις κι άλλα post, αλλά πιο αδερφίστικα. Τα θυμάσαι ή να τα θυμίσω? Ε, "γκομενιάρη"?  :grin:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6

Ήμαρτον ρε παιδιά!
Αυτό ισχύει για μουνάρες κνίτισες.

Μη το γενικεύουμε...

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
διαφορά μας ξερεις ποια είναι μαγκα όμως?
εμένα η γκόμενα που γαμάω δεν μου κάθετε για τα λεφτα και όταν τελειώνει έρχετε σε οργασμό δεν προσποιείται.
γκεγκε η no γκεγκε?

Οι γκόμενες 'δεσμοί' έρχονται πολύ πιο ακριβές σε χρήμα και αρχιδοπρήξιμο από τις Τάνες
δροσερό μου αγόρι, εκτός κι άν ... το μικρό όνομα της γκόμενάς σου καταλήγει σε '...-Τράνς'
και σου τα ακουμπάει ...χαχαχαχα, να σε ρωτήσω ρε, όταν φτάνει σε οργασμό η 'γκόμενά σου' εσύ
'τα καταπίνεις' ? ....χεχεχε

Υ.Γ. ....χαχαχα, είμαι λίγο κακούλης, αλλά διασκεδαστικός πιστεύω....χεχεχε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom