παιδειας ναι σωστα,αλλα και να γνωριζουμε οτι δεν ζουμε σε εναν αγγελικο κοσμο..ειδαλλως οταν σε κανουν σουρωτηρι τα τουρκικα Φ16 εσυ θα τους ριχνεις τριανταφυλλα?εδω ειναι το θεμαεγο δε μπορο να διαφονισο μαζι σου ξερισ παραπολα,αλα το θεμα δε ινε απλο οποτε καθετι ινε θεμα πεδιασ και ολα τα λα ινε κολιβιθρεσ και μολιβιθρεσσ
γιαφτο φτιαχτε σχολιααααααααααααααααααααααα πραγματικα και οχι φιλακεσ,
χτεσ τι διαφορα ελινικου με φιλαδικου σχολιου τιν ιδεσ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολεμική Αεροπορία/Αεροπλάνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 176K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
τσακαλε δε εχουν ρανταρ ακομα τα εβροπαικα και ακομα ινε τρανσ 2 οποτε δε κανουν διαφοραα
φ16 με αεσα ινε ενδιαμεσι λισι αλα δε ινε στελθ κανενα απο τα παραπανο
Βρέ ΡΕΖΙΛΟΦΑΤΣΑ αφού ξέρεις και τα AESA κάνε μας την χάρη και κόψε αυτήν την
'ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΠΡΟΚΑΛΥΨΕΩΣ' που χρησιμοποιείς, γράφε με ορθογραφία και άσε το
'ΠΑΡΑΜΥΘΙ' του 'τίμιου βοθραζτή' ...εντάξει ΤΣΑΚΑΛΑΡΧΙΔΗ (= Αρχηγέ των Τσάκαλων δηλαδή) ?
...χεχεχε
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Πάντως ενώ σε όλα τα υπόλοιπα thread το χαρακτηριστικό γνώρισμα του vothros είναι "μέσα στο κλίμα"... εδώ ρε γμτ το ανορθόγραφο δεν κολλάει καθόλου
νο νο ,το νο1 σχολιο ινε φιλαδικοσουοιδεικου ι φοιλαδεικου ? νωμυζο σουειδηκου
τσακαλε να διαβαζισ με προσοχι, και το ντιφενσ που διαβαζισ τα περνι απο ετεριεσΒρέ ΡΕΖΙΛΟΦΑΤΣΑ αφού ξέρεις και τα AESA κάνε μας την χάρη και κόψε αυτήν την
'ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΠΡΟΚΑΛΥΨΕΩΣ' που χρησιμοποιείς, γράφε με ορθογραφία και άσε το
'ΠΑΡΑΜΥΘΙ' του 'τίμιου βοθραζτή' ...εντάξει ΤΣΑΚΑΛΑΡΧΙΔΗ (= Αρχηγέ των Τσάκαλων δηλαδή) ?
...χεχεχε
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
τσακαλε να διαβαζισ με προσοχι, και το ντιφενσ που διαβαζισ τα περνι απο ετεριεσ
Μη φοβάσαι για μένα τσακαλαρχιδάκη (αρχηγέ των μικρών τσάκαλων), είχα άλλωστε επισημάνει
από παλιά την 'επιτηδευμένη ανορθογραφία & κακομοιριά προκαλύψεως' που χρησιμοποιείς μπάς
και καταφέρεις να 'περάσεις' τις 'απόψεις' σου.
Όπως: Χτίστε σχολεία κι όχι υποβρύχια (Σημ.δική μου: για να τα βρούν έτοιμα οι τούρκοι
εάν δεν έχουμε όπλα να υπερασπίσουμε και τα σχολεία και όλα τα υπόλοιπα που έχουμε).
Υ.Γ. Θυμήθηκα τώρα τις δηλώσεις του 'Yorgaki' που σε εκδήλωση με ομογενείς σε Αμερική ή Καναδά
δεν θυμάμαι, τους είχε πεί οτι άμα έχεις έναν 'δύσκολο γείτονα' που σου 'ζητάει' ένα
'κομμάτι' από αυτά που έχεις καλύτερα να του δώσεις 'ένα μέρος από ότι έχεις' έτσι ώστε
να μπορείς να 'κοιμάσαι ήσυχος'...ζζζ...Γιωργάκη...ζζζ (Σε ελεύθερη μετάφραση τα παραπάνω).
Αν το ψάξετε θα το βρείτε στο διαδίκτυο.
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Και το καλυτερο συστημα παιδειας να ειχαμε παλι κωλοχανιο θα ημασταν.Με τα παιδια που μεγαλωσα στην Γερμανια και ειχαμε μια διαφορετικη νοοτροπια με τους εδω Ελληνες τα ξαναβρηκα στην Αθηνα.Οδηγουσαν σαν καφροι της ασφαλτου.Τρεξανε στην ΔΑΠ και τους διορισαν ολους.Ο πιο "δεξιος" απο αυτους θα αποφυγει την στρατευση σαν ομογενης,αληθεια τι σοι δεξιος εισαι εαν φιλας κατουρημενες ποδιες για να μην υπηρετησεις?Ολοι οι υπολοιποι υπηρετησαν στις πατριδες τους!Εχουν μπει για τα καλα στην ελληνικη νοοτροπια που κυριαρχει στις μερες μας "να κοιτας την παρτυ σου οι υπολοιποι να παν να γαμηθουν".εγο δε μπορο να διαφονισο μαζι σου ξερισ παραπολα,αλα το θεμα δε ινε απλο οποτε καθετι ινε θεμα πεδιασ και ολα τα λα ινε κολιβιθρεσ και μολιβιθρεσσ
γιαφτο φτιαχτε σχολιααααααααααααααααααααααα πραγματικα και οχι φιλακεσ,
χτεσ τι διαφορα ελινικου με φιλαδικου σχολιου τιν ιδεσ?
Δυστυχος ειμαι πολυ απαισιοδοξος για το μελλον μας γιατι παιδεια δεν ειναι μονο τα σχολεια αλλα η σταση ζωης που εχεις
τσακαλε τα πραματα αλαζουν σιγα σιγα,αλιοσ θελι επαναστασιΚαι το καλυτερο συστημα παιδειας να ειχαμε παλι κωλοχανιο θα ημασταν.Με τα παιδια που μεγαλωσα στην Γερμανια και ειχαμε μια διαφορετικη νοοτροπια με τους εδω Ελληνες τα ξαναβρηκα στην Αθηνα.Οδηγουσαν σαν καφροι της ασφαλτου.Τρεξανε στην ΔΑΠ και τους διορισαν ολους.Ο πιο "δεξιος" απο αυτους θα αποφυγει την στρατευση σαν ομογενης,αληθεια τι σοι δεξιος εισαι εαν φιλας κατουρημενες ποδιες για να μην υπηρετησεις?Ολοι οι υπολοιποι υπηρετησαν στις πατριδες τους!Εχουν μπει για τα καλα στην ελληνικη νοοτροπια που κυριαρχει στις μερες μας "να κοιτας την παρτυ σου οι υπολοιποι να παν να γαμηθουν".
Δυστυχος ειμαι πολυ απαισιοδοξος για το μελλον μας γιατι παιδεια δεν ειναι μονο τα σχολεια αλλα η σταση ζωης που εχεις
Βλέπω @#@$$#$ τα παρακολουθείς αυτά και ξέρεις τι γράφεται, ερώτηση τώρα μόνος η με το ταξίαρχο παρέα?Αγαπητέ... όταν από τα συνολικά 180 περίπου post σου, τα 100+ έχουν γραφεί στα threads με τα τραβέλια και τα trans και όταν κατ' επανάληψη έχεις ζητήσει από άλλα μέλη να σου προτείνουν καλά τραβέλια "για απόψε", όταν έχεις κανονίσει και μάλιστα public (!!!) ραντεβουδάκια με διάφορους "Λίλες" και trans-EVA, trans-Danai κλπ και μάλιστα βγαίνεις και γράφεις κιόλας "τι ωραία που περάσατε το προηγούμενο βράδυ" και σου απαντάνε κιόλας κι όταν γενικά έχεις μια παρουσία trans-αμφισβητούμενη, ο αναγνώστης που διαβάζει τα 100+ (κατά λάθος / κατά τύχη / για πλάκα) μηνύματά σου, θα δυσκολευτεί πολύ να πιστέψει το αντίθετο.
Ακόμη όμως κι ο πιο καλόπιστος (και είμαστε καλόπιστοι) θα σου θύμιζε την παλιά λαϊκή παροιμία, ξέρεις αυτή με τις κότες και τα πίτουρα! Εμείς σου φταίμε λοιπόν που η εικόνα και η παρουσία σου στο παρόν φόρουμ έχει άρρηκτα συνδεθεί με το thread "τραβέλια με προσόντα"? Εμείς φταίμε?
Και να μιλάς καλύτερα στον πατέρα σου (παλιόπαιδο) κατάλαβες?
Και στα @@ τι νομίζεις εσύ για μένα δεν ρώτησα την άποψη σου
συμφονω το εχω διαβασει και εγω αυτοΜη φοβάσαι για μένα τσακαλαρχιδάκη (αρχηγέ των μικρών τσάκαλων), είχα άλλωστε επισημάνει
από παλιά την 'επιτηδευμένη ανορθογραφία & κακομοιριά προκαλύψεως' που χρησιμοποιείς μπάς
και καταφέρεις να 'περάσεις' τις 'απόψεις' σου.
Όπως: Χτίστε σχολεία κι όχι υποβρύχια (Σημ.δική μου: για να τα βρούν έτοιμα οι τούρκοι
εάν δεν έχουμε όπλα να υπερασπίσουμε και τα σχολεία και όλα τα υπόλοιπα που έχουμε).
Υ.Γ. Θυμήθηκα τώρα τις δηλώσεις του 'Yorgaki' που σε εκδήλωση με ομογενείς σε Αμερική ή Καναδά
δεν θυμάμαι, τους είχε πεί οτι άμα έχεις έναν 'δύσκολο γείτονα' που σου 'ζητάει' ένα
'κομμάτι' από αυτά που έχεις καλύτερα να του δώσεις 'ένα μέρος από ότι έχεις' έτσι ώστε
να μπορείς να 'κοιμάσαι ήσυχος'...ζζζ...Γιωργάκη...ζζζ (Σε ελεύθερη μετάφραση τα παραπάνω).
Αν το ψάξετε θα το βρείτε στο διαδίκτυο.
φιλε δεν με ξερεις...δεν σε δουλεψα...και κρατα το δουλεμα για τον εαυτο σου..πισω απο ενα πληκτρολογιο μην παριστανεις τον εξυπνακια....γκε-γκε????
Μπορεί και να είμαι που το ξέρεις?
Το μόνο που θέλω από σένα είναι αν γίνει κανένας πόλεμος να με ειδοποιήσεις μην χάσω το έργο.
Ενώ τα δικά σου F – 16 είναι παναγίες μόνο αναχαιτίσεις κάνουν στο τουρκικό εναέριο χώρο δεν μπαίνουν?παιδειας ναι σωστα,αλλα και να γνωριζουμε οτι δεν ζουμε σε εναν αγγελικο κοσμο..ειδαλλως οταν σε κανουν σουρωτηρι τα τουρκικα Φ16 εσυ θα τους ριχνεις τριανταφυλλα?εδω ειναι το θεμα
ΟΧΙ ΑΠΑΠΑΠΑ
Στο ΚΑΙΑΔΑ οποίος δεν ξέρει ορθογραφία η κάνει λάθη στην διατυπώσει και γράφει σε αυτό το post και να δεν υπάρχει ΚΑΙΑΔΑΣ εκεί κοντά μια με το πιστόλι και βούτσα ‘’ο αγράμματος’’Πάντως ενώ σε όλα τα υπόλοιπα thread το χαρακτηριστικό γνώρισμα του vothros είναι "μέσα στο κλίμα"... εδώ ρε γμτ το ανορθόγραφο δεν κολλάει καθόλου
Ο path μίλησε βαράς μία το πρωί η το έχεις τριαδικό σύστημα πρωί – μεσημέρι – βράδυ μετά το φαγητό?
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Ρε τζόε, μας έχεις ζαλίσει βρε παιδάκι μου. Φάνηκε καθαρά οτι δεν είσαι ενημερωμένος
σε θέματα άμυνας, σου την είπε 'χοντρά' ο Path τα πήρες κι εσύ κι άρχισες να βρίζεις,
άσκοπα κατά τη γνώμη μου, δεν θα καταφέρεις τίποτα έτσι, εκτός από το γίνεις περισσότερο ρόμπα.
Ο καθένας στο είδος του κι ο Λουμίδης στους καφέδες, το να μην ξέρεις κάποιο θέμα δεν είναι κακό
κακό είναι να μην ξέρεις κάτι και να επιμένεις για το αντίθετο. Κάτσε λοιπόν να μάθεις από άλλους
που ξέρουν περισσότερα από εσένα, και μην χαλάς το πολύ ενδιαφέρον θέμα με παιδιάστικες βρισιές.
σε θέματα άμυνας, σου την είπε 'χοντρά' ο Path τα πήρες κι εσύ κι άρχισες να βρίζεις,
άσκοπα κατά τη γνώμη μου, δεν θα καταφέρεις τίποτα έτσι, εκτός από το γίνεις περισσότερο ρόμπα.
Ο καθένας στο είδος του κι ο Λουμίδης στους καφέδες, το να μην ξέρεις κάποιο θέμα δεν είναι κακό
κακό είναι να μην ξέρεις κάτι και να επιμένεις για το αντίθετο. Κάτσε λοιπόν να μάθεις από άλλους
που ξέρουν περισσότερα από εσένα, και μην χαλάς το πολύ ενδιαφέρον θέμα με παιδιάστικες βρισιές.
... να ξέρεις πως θα μας λείψουν οι πλάκες σου. καταλαβαίνεις ε?
Μη του το λες, γιατί μπορεί να το πάρει στραβά και να μείνει!
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
[size=12pt]Είναι κρίμα ρε joe125...
Είναι κρίμα, ενώ δεν μπορείς καν να σταθείς σε μια συζήτηση ενηλίκων σαν πραγματικός ενήλικας και να δημιουργείς εδώ και μέρες πρόβλημα, να έχεις δεχθεί παρατηρήσεις απ΄όλους σχεδόν τους συμμετέχοντες στο θέμα, εσύ προτιμάς να γαμάς το thread και να τοποθετηθείς τον εαυτό σου με τέτοιο τρόπο που να βλάπτεις και το φόρουμ και να γίνεσαι εσύ ο ίδιος ρόμπα - είναι αυτό κάτι που πραγματικά σου αρέσει? Την βρίσκεις να καταστρέφεις συζητήσεις? Πριν λίγο μας είπες οτι θα φύγεις! Ε, άντε λοιπόν... κάν' την! Αϊντε ρε άντρα που τιμάς τον λόγο και τα παντελόνια σου! Μόνο λόγια?
Είναι κρίμα να ΒΡΙΖΕΙΣ και μάλιστα χωρίς δικαιολογία & εντελώς αψυχολόγητα. Το να βρίζεις χυδαία δείχνει έλλειψη συντονισμού, απώλεια ψυχραιμίας, μειωμένη αντίληψη, μηδενική παιδεία κλπ κλπ κλπ, μην επεκταθώ. Χάνεις την ψυχραιμία σου και είναι κρίμα.
Είναι κρίμα γιατί μόνος σου σκάβεις τον λάκκο σου αγαπητέ κι αν ξαφνικά δούμε οτι "Elvis left the building", να ξέρεις πως θα μας λείψουν οι πλάκες σου. Τα θέματα IP και αναγνώρισης προσωπικών στοιχείων μέσω της IP σου, ίσως είναι έννοιες που δεν σου λένε και πολλά, αλλά είναι κρίμα ρε γμτ να γίνεις εντελώς ρόμπα και στον περίγυρό σου, να προσγειωθείς ανώμαλα και μετά να ικετεύεις για κατανόηση. Καταλαβαίνεις ε?[/size]
Τελικά είναι σύμπτωση που όλοι οι χαριτοδιπλωμένοι έχουν πρόβλημα συμπεριφοράς και τους φταίνε όλα και όλοι? Μα όλοι πια?
Είναι κρίμα, ενώ δεν μπορείς καν να σταθείς σε μια συζήτηση ενηλίκων σαν πραγματικός ενήλικας και να δημιουργείς εδώ και μέρες πρόβλημα, να έχεις δεχθεί παρατηρήσεις απ΄όλους σχεδόν τους συμμετέχοντες στο θέμα, εσύ προτιμάς να γαμάς το thread και να τοποθετηθείς τον εαυτό σου με τέτοιο τρόπο που να βλάπτεις και το φόρουμ και να γίνεσαι εσύ ο ίδιος ρόμπα - είναι αυτό κάτι που πραγματικά σου αρέσει? Την βρίσκεις να καταστρέφεις συζητήσεις? Πριν λίγο μας είπες οτι θα φύγεις! Ε, άντε λοιπόν... κάν' την! Αϊντε ρε άντρα που τιμάς τον λόγο και τα παντελόνια σου! Μόνο λόγια?
Είναι κρίμα να ΒΡΙΖΕΙΣ και μάλιστα χωρίς δικαιολογία & εντελώς αψυχολόγητα. Το να βρίζεις χυδαία δείχνει έλλειψη συντονισμού, απώλεια ψυχραιμίας, μειωμένη αντίληψη, μηδενική παιδεία κλπ κλπ κλπ, μην επεκταθώ. Χάνεις την ψυχραιμία σου και είναι κρίμα.
Είναι κρίμα γιατί μόνος σου σκάβεις τον λάκκο σου αγαπητέ κι αν ξαφνικά δούμε οτι "Elvis left the building", να ξέρεις πως θα μας λείψουν οι πλάκες σου. Τα θέματα IP και αναγνώρισης προσωπικών στοιχείων μέσω της IP σου, ίσως είναι έννοιες που δεν σου λένε και πολλά, αλλά είναι κρίμα ρε γμτ να γίνεις εντελώς ρόμπα και στον περίγυρό σου, να προσγειωθείς ανώμαλα και μετά να ικετεύεις για κατανόηση. Καταλαβαίνεις ε?[/size]
Τελικά είναι σύμπτωση που όλοι οι χαριτοδιπλωμένοι έχουν πρόβλημα συμπεριφοράς και τους φταίνε όλα και όλοι? Μα όλοι πια?
σοστοσ 18ΤΠΚ 10εσ και 4ιδραΡε τζόε, μας έχεις ζαλίσει βρε παιδάκι μου. Φάνηκε καθαρά οτι δεν είσαι ενημερωμένος
Τα θέματα IP και αναγνώριση προσωπικών στοιχείων μέσω αυτής ίσως είναι έννοιες που δεν σου λένε και πολλά αλλά είναι κρίμα ρε γμτ να προσγειωθείς ανώμαλα και μετά να ικετεύεις για κατανόηση. Καταλαβαίνεις ε?[/b][/size]
[/quote]
Και ποιόν να παρακαλάω για πες μην πάω σε κανέναν ξεκάρφωτο και πει ‘’με το δίκιο του ο χριστιανό’’ τι είναι αυτά που λες. Και το ip μου μην μου το παρακολουθούν μυστικές υπηρεσίες? Μήπως η ΕΥΠ? Μήπως η CIA? Η μήπως η Mosat? Πες μου?
[/quote]
Και ποιόν να παρακαλάω για πες μην πάω σε κανέναν ξεκάρφωτο και πει ‘’με το δίκιο του ο χριστιανό’’ τι είναι αυτά που λες. Και το ip μου μην μου το παρακολουθούν μυστικές υπηρεσίες? Μήπως η ΕΥΠ? Μήπως η CIA? Η μήπως η Mosat? Πες μου?
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Και μια και μιλάμε για αεροπλάνα, διάβαζα στο defencenet.gr οτι ο Κωστάκης λέει
θα προσπαθήσει να 'τείνει χείρα φιλίας' στον Αράπη αγοράζοντας F-18 E/F Super Hornet
(πολύ καλό αεροσκάφος αλλά πιστεύω οτι όλα τα αμερικάνικα μας τα δίνουν 'παγιδευμένα'
και με ελλειπή πρόσβαση στα source codes) και οτι χάνουν το προβάδισμα τα Ευρωπαικά.
Η δική μου προτίμηση είναι με το Rafale που θα έχει γρήγορα AESA έχει εξαιρετικό σύστημα
αυτοπροστασίας/ηλ.πολέμου και βέβαια με τα SCALP κ.λ.π. είναι επάξιος αντικαταστάτης τόσο
των δικινητήριων F-4 όσο και των A-7 και σε ρόλους βομβαρδισμού. Σύν οτι μας δίνουν 'γή και ύδωρ'
οι Γάλλοι και πλήρη πρόσβαση στα source codes και 'συμπαραγωγή/μεταφορά τεχνογνωσίας' και
συνεργαζόμαστε και στο nEUROn και στο σύστημα 'τηλεπισκόπισης'.
Το EF-2000 δεν το πάω λόγω υπερβολικού κόσους απόκτησης και χρήσης.
Υ.Γ. Και έτσι θα 'στηρίξουμε' την Ευρωζώνη για να μας 'στηρίξει' κι αυτή.
Υ.Γ.-2-Το 'καλύτερο' από θέμα κόστους/απόδοσης φαίνεται να είναι το F-18 E/F
(ούτε κάν το F-16 Blk.60) το πουλάνε 50 εκ.δολάρια λένε και με AESA φορεμένο
σύν οτι για πολλά χρόνια θα είναι το αεροπλάνο του αμερ.ναυτικού οπότε θα έχει
μακρόχρονη υποστήριξη/ροή ανταλλ/κών.
Το κακό βέβαια με αυτούς είναι οτι πάντα μας κάνουν ΠΟΥΣΤΙΕΣ.
θα προσπαθήσει να 'τείνει χείρα φιλίας' στον Αράπη αγοράζοντας F-18 E/F Super Hornet
(πολύ καλό αεροσκάφος αλλά πιστεύω οτι όλα τα αμερικάνικα μας τα δίνουν 'παγιδευμένα'
και με ελλειπή πρόσβαση στα source codes) και οτι χάνουν το προβάδισμα τα Ευρωπαικά.
Η δική μου προτίμηση είναι με το Rafale που θα έχει γρήγορα AESA έχει εξαιρετικό σύστημα
αυτοπροστασίας/ηλ.πολέμου και βέβαια με τα SCALP κ.λ.π. είναι επάξιος αντικαταστάτης τόσο
των δικινητήριων F-4 όσο και των A-7 και σε ρόλους βομβαρδισμού. Σύν οτι μας δίνουν 'γή και ύδωρ'
οι Γάλλοι και πλήρη πρόσβαση στα source codes και 'συμπαραγωγή/μεταφορά τεχνογνωσίας' και
συνεργαζόμαστε και στο nEUROn και στο σύστημα 'τηλεπισκόπισης'.
Το EF-2000 δεν το πάω λόγω υπερβολικού κόσους απόκτησης και χρήσης.
Υ.Γ. Και έτσι θα 'στηρίξουμε' την Ευρωζώνη για να μας 'στηρίξει' κι αυτή.
Υ.Γ.-2-Το 'καλύτερο' από θέμα κόστους/απόδοσης φαίνεται να είναι το F-18 E/F
(ούτε κάν το F-16 Blk.60) το πουλάνε 50 εκ.δολάρια λένε και με AESA φορεμένο
σύν οτι για πολλά χρόνια θα είναι το αεροπλάνο του αμερ.ναυτικού οπότε θα έχει
μακρόχρονη υποστήριξη/ροή ανταλλ/κών.
Το κακό βέβαια με αυτούς είναι οτι πάντα μας κάνουν ΠΟΥΣΤΙΕΣ.