Νέα

Πολεμική Αεροπορία/Αεροπλάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 176K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
στρατο εχις παι???

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Ολα τζαμπα λεφτα,
εκτος απο τα λεφτα για τα αεροπλανα.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Σε παραπέμπω στην Ισλανδία μια από τις πιο πλούσιες και ευημερούσες χώρες στο κόσμο, όπως και στην Ουγγαρία επίσης αναπτυσόμενη.
Όσο για τα μαχητικά στα οποία είμαι και εγώ υπέρμαχος και ασχολούμε για πολλά χρόνια νομίζω ότι αυτή τη στιγμή η χώρα έχει σημαντικότερες προτεραιότητες από την αγορά τους. Δεν χρειάζεται να ενισχύσουμε ούτε τις τσέπες των Αμερικανών αλλά ούτε και τις τσέπες των πολιτικών μας με το υστέρημα του Ελληνικού λαού.

Καμια σχεση δεν εχουμε ουτε με Ισλανδια ουτε με ουγαρια ουτε με κανενα. Εχουμε μια απειλιτικη εχθρικη στρατηγηκη κατασταση ενατιων μας και χρειαζομαστε οπλικη ισχυ και πολεμικη ικανοτητα για να μη μπορει να κανει οτι θελει η τουρκια. Και λεφτα εχουμε. Θεληση δεν εχουν οι αδιαφοροι προδοτες πολιτικοι. Προτεραιοτητα απολυτη ειναι τα μαχητικα γιατι πρεπει να εχουμε εναερια κυριαρχια πανω απ το Αιγαιο. Το οτι καποιος θα παρει τα λεφτα μας δεν εχει σημασια καμια. Εδω τα δινουνα λλου κι αλλου, τα μαχητικα τσιγγουνεονται? μαλακιες.

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Καμια σχεση δεν εχουμε ουτε με Ισλανδια ουτε με ουγαρια ουτε με κανενα. Εχουμε μια απειλιτικη εχθρικη στρατηγηκη κατασταση ενατιων μας και χρειαζομαστε οπλικη ισχυ και πολεμικη ικανοτητα για να μη μπορει να κανει οτι θελει η τουρκια. Και λεφτα εχουμε. Θεληση δεν εχουν οι αδιαφοροι προδοτες πολιτικοι. Προτεραιοτητα απολυτη ειναι τα μαχητικα γιατι πρεπει να εχουμε εναερια κυριαρχια πανω απ το Αιγαιο. Το οτι καποιος θα παρει τα λεφτα μας δεν εχει σημασια καμια. Εδω τα δινουνα λλου κι αλλου, τα μαχητικα τσιγγουνεονται? μαλακιες.
+1

G24ever

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εχουμε δυστυχως την Τουρκια, την Αλβανια, την Βουλγαρια και τα Σκοπια για γειτονες.
Δεν εχουμε ουτε την Νορβηγια ουτε την Φινλανδια...

Εχετε δει τις αλυτρωτικες μαλακιες των Σκοπιανων >:(
Oνειρευονται Μεγαλες Μακεδονιες το 2013 τα καθικια με την Θεσσαλονικη ως Σκοπιανη πολιτεια

Και οι Αλβανοι ονειρευονται Τσαμουριες...
Νομιζετε οτι μονο με τους Τουρκους εχουμε προβλημα...γελιεστε

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
συμφονω με τον ιπταμενο..αλλα η τωρινη πολιτικη ηγεσια,μην περιμενεις να παρει τιποτα,αστο..αυτοι αποφαση δεν παιρνουν φοβουνται..το πολλυ καμια 20ρια Φ16 ακομα..το πολλυ..

Επισκέπτης
Aπιστευτο, δεν το χα δει ποτε αυτο  :o
Ε ρε τι μαθαινεις στο  bou  :rockon: :rockon: :rockon:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175

Επισκέπτης
surprised-038.gif
   Τρομερο και ειδικα που βγαινει απο το F-18

bougatsakias

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
τα stealth αεροπλανα ειναι πιο αξιομαχα απο αυτα που δεν ειναι stealth γιατι  σε αερομαχιες το οτι δυσκολα εντοπιζονται απο ρανταρ ειναι πολυ μεγαλο πλεονεκτημα αφου για να καταστρεψεις ενα αεροπλανο πρεπει να το εντοπισεις πρωτα.και η εχθρικη αεραμυνα μπορει να εντοπισει και να κατευθυνει πυραυλους εδαφους αερος εναντιον αεποπλανων stealth μονο σε κοντινες αποστασεις.
γι αυτο η ελλαδα πρεπει να αγορασει τετοια αεροπλανα,αν και εγω ειμαι ερωτευμενος με το eurofighter.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
τα stealth αεροπλανα ειναι πιο αξιομαχα απο αυτα που δεν ειναι stealth γιατι  σε αερομαχιες το οτι δυσκολα εντοπιζονται απο ρανταρ ειναι πολυ μεγαλο πλεονεκτημα αφου για να καταστρεψεις ενα αεροπλανο πρεπει να το εντοπισεις πρωτα.και η εχθρικη αεραμυνα μπορει να εντοπισει και να κατευθυνει πυραυλους εδαφους αερος εναντιον αεποπλανων stealth μονο σε κοντινες αποστασεις.
γι αυτο η ελλαδα πρεπει να αγορασει τετοια αεροπλανα,αν και εγω ειμαι ερωτευμενος με το eurofighter.

Τα αεροσκάφη στελθ που υπάρχουν ειναι τα φ-117, τα φ-22 και τα Β-2. Τωρα βγαίνει και το φ-35. Eurofighter, Rafale εχουν καποια χαρακτηριστικα στελθ αλλα δεν εχουν το σχεδον ανυπακτο ιχνος ρανταρ του φ-117. Ομως για ενα μαχητικο για να το καν εις στελθ πρεπει να θυσιασεις καποια χαρακτηριστικα του που βοηθανε στη μαχη για να μη το πιανουν τα ρανταρ. Το φ-22 ειναι βαρυ και αργο εν σχεση με πολλα αλλα μαχητικα. Η αποφυγη του εγκλωβισμου απο ρανταρ δεν ειναι το παν, υπάρχει και η θερμικη υπογραφη και φυσικα η οπτικη επαφη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom