You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολεμική Αεροπορία/Αεροπλάνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 176K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
σε πλιο η βισμασ???Ναυτης...
φιλακιστισ διλαδι,εγο λιμνο οδιγος και δε δουλεβε τιποτα; ουτε μπαταριες δε ιχαν για να περνουν μπροσ ταρματα...Σε φαρο.
τσαμπα λεφτα ινε ολα
και αφτα τσμπα ινε αφου δε αφινουν να βαρεσουνεΟλα τζαμπα λεφτα,
εκτος απο τα λεφτα για τα αεροπλανα.
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Σε παραπέμπω στην Ισλανδία μια από τις πιο πλούσιες και ευημερούσες χώρες στο κόσμο, όπως και στην Ουγγαρία επίσης αναπτυσόμενη.
Όσο για τα μαχητικά στα οποία είμαι και εγώ υπέρμαχος και ασχολούμε για πολλά χρόνια νομίζω ότι αυτή τη στιγμή η χώρα έχει σημαντικότερες προτεραιότητες από την αγορά τους. Δεν χρειάζεται να ενισχύσουμε ούτε τις τσέπες των Αμερικανών αλλά ούτε και τις τσέπες των πολιτικών μας με το υστέρημα του Ελληνικού λαού.
Καμια σχεση δεν εχουμε ουτε με Ισλανδια ουτε με ουγαρια ουτε με κανενα. Εχουμε μια απειλιτικη εχθρικη στρατηγηκη κατασταση ενατιων μας και χρειαζομαστε οπλικη ισχυ και πολεμικη ικανοτητα για να μη μπορει να κανει οτι θελει η τουρκια. Και λεφτα εχουμε. Θεληση δεν εχουν οι αδιαφοροι προδοτες πολιτικοι. Προτεραιοτητα απολυτη ειναι τα μαχητικα γιατι πρεπει να εχουμε εναερια κυριαρχια πανω απ το Αιγαιο. Το οτι καποιος θα παρει τα λεφτα μας δεν εχει σημασια καμια. Εδω τα δινουνα λλου κι αλλου, τα μαχητικα τσιγγουνεονται? μαλακιες.
infernoman
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
+1Καμια σχεση δεν εχουμε ουτε με Ισλανδια ουτε με ουγαρια ουτε με κανενα. Εχουμε μια απειλιτικη εχθρικη στρατηγηκη κατασταση ενατιων μας και χρειαζομαστε οπλικη ισχυ και πολεμικη ικανοτητα για να μη μπορει να κανει οτι θελει η τουρκια. Και λεφτα εχουμε. Θεληση δεν εχουν οι αδιαφοροι προδοτες πολιτικοι. Προτεραιοτητα απολυτη ειναι τα μαχητικα γιατι πρεπει να εχουμε εναερια κυριαρχια πανω απ το Αιγαιο. Το οτι καποιος θα παρει τα λεφτα μας δεν εχει σημασια καμια. Εδω τα δινουνα λλου κι αλλου, τα μαχητικα τσιγγουνεονται? μαλακιες.
Εχουμε δυστυχως την Τουρκια, την Αλβανια, την Βουλγαρια και τα Σκοπια για γειτονες.
Δεν εχουμε ουτε την Νορβηγια ουτε την Φινλανδια...
Εχετε δει τις αλυτρωτικες μαλακιες των Σκοπιανων >
Oνειρευονται Μεγαλες Μακεδονιες το 2013 τα καθικια με την Θεσσαλονικη ως Σκοπιανη πολιτεια
Και οι Αλβανοι ονειρευονται Τσαμουριες...
Νομιζετε οτι μονο με τους Τουρκους εχουμε προβλημα...γελιεστε
Δεν εχουμε ουτε την Νορβηγια ουτε την Φινλανδια...
Εχετε δει τις αλυτρωτικες μαλακιες των Σκοπιανων >
Oνειρευονται Μεγαλες Μακεδονιες το 2013 τα καθικια με την Θεσσαλονικη ως Σκοπιανη πολιτεια
Και οι Αλβανοι ονειρευονται Τσαμουριες...
Νομιζετε οτι μονο με τους Τουρκους εχουμε προβλημα...γελιεστε
Παίδες, δείτε αυτό:
Έχει ένα animation video με το air traffic σε όλη τη Γη.
24 ώρες σε 1'11", και με το φωτισμό απ' τον ήλιο να κινείται.
Εντυπωσικό.
Έχει ένα animation video με το air traffic σε όλη τη Γη.
24 ώρες σε 1'11", και με το φωτισμό απ' τον ήλιο να κινείται.
Εντυπωσικό.
CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
[size=15pt]H στιγμή που σπάει το φράγμα του ήχου..........[/size]
www.imageshack.gr/view.php?file=gz77bh6d8glqbr801sqf.jpg] [/URL]
www.imageshack.gr/view.php?file=py8f1r75aiwt3tcoi9jr.jpg] [/URL]
www.imageshack.gr/view.php?file=mubp7j1pny1hiio30tty.jpg] [/URL]
www.imageshack.gr/view.php?file=gv6wz4f26k0awuekn6c7.jpg] [/URL]
www.imageshack.gr/view.php?file=bjr49r1k8lv02ylkwbkz.jpg] [/URL]
www.imageshack.gr/view.php?file=gz77bh6d8glqbr801sqf.jpg] [/URL]
www.imageshack.gr/view.php?file=py8f1r75aiwt3tcoi9jr.jpg] [/URL]
www.imageshack.gr/view.php?file=mubp7j1pny1hiio30tty.jpg] [/URL]
www.imageshack.gr/view.php?file=gv6wz4f26k0awuekn6c7.jpg] [/URL]
www.imageshack.gr/view.php?file=bjr49r1k8lv02ylkwbkz.jpg] [/URL]
Επισκέπτης
Aπιστευτο, δεν το χα δει ποτε αυτο :o
Ε ρε τι μαθαινεις στο bou
CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
Aπιστευτο, δεν το χα δει ποτε αυτο :o
F- 18 Σπάει το φράγμα του ήχου!
δες εδω φιλε μου αυτο το βιντεακι.......
Επισκέπτης
CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
Το φαινομενο ειναι επισης γνωστο ως...
the Prandtl-Glauert Singularity.
the Prandtl-Glauert Singularity.
CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
bougatsakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τα stealth αεροπλανα ειναι πιο αξιομαχα απο αυτα που δεν ειναι stealth γιατι σε αερομαχιες το οτι δυσκολα εντοπιζονται απο ρανταρ ειναι πολυ μεγαλο πλεονεκτημα αφου για να καταστρεψεις ενα αεροπλανο πρεπει να το εντοπισεις πρωτα.και η εχθρικη αεραμυνα μπορει να εντοπισει και να κατευθυνει πυραυλους εδαφους αερος εναντιον αεποπλανων stealth μονο σε κοντινες αποστασεις.
γι αυτο η ελλαδα πρεπει να αγορασει τετοια αεροπλανα,αν και εγω ειμαι ερωτευμενος με το eurofighter.
γι αυτο η ελλαδα πρεπει να αγορασει τετοια αεροπλανα,αν και εγω ειμαι ερωτευμενος με το eurofighter.
...αν και εγω ειμαι ερωτευμενος με το eurofighter.
Αυτό ανταποκρίνεται?
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
τα stealth αεροπλανα ειναι πιο αξιομαχα απο αυτα που δεν ειναι stealth γιατι σε αερομαχιες το οτι δυσκολα εντοπιζονται απο ρανταρ ειναι πολυ μεγαλο πλεονεκτημα αφου για να καταστρεψεις ενα αεροπλανο πρεπει να το εντοπισεις πρωτα.και η εχθρικη αεραμυνα μπορει να εντοπισει και να κατευθυνει πυραυλους εδαφους αερος εναντιον αεποπλανων stealth μονο σε κοντινες αποστασεις.
Τα αεροσκάφη στελθ που υπάρχουν ειναι τα φ-117, τα φ-22 και τα Β-2. Τωρα βγαίνει και το φ-35. Eurofighter, Rafale εχουν καποια χαρακτηριστικα στελθ αλλα δεν εχουν το σχεδον ανυπακτο ιχνος ρανταρ του φ-117. Ομως για ενα μαχητικο για να το καν εις στελθ πρεπει να θυσιασεις καποια χαρακτηριστικα του που βοηθανε στη μαχη για να μη το πιανουν τα ρανταρ. Το φ-22 ειναι βαρυ και αργο εν σχεση με πολλα αλλα μαχητικα. Η αποφυγη του εγκλωβισμου απο ρανταρ δεν ειναι το παν, υπάρχει και η θερμικη υπογραφη και φυσικα η οπτικη επαφη.