Νέα

Πολεμική Αεροπορία/Αεροπλάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 176K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Έχω μεγάλο πάθος με την αεροπορία, αλλά δεν παρακολουθώ πάρα πολυ λεπτομερώς τα σύγχρονα αεροσκάφη, αντίθετα είμαι "τρελλαμένος" με τα μαχητικά και βομβαρδιστικά του ΒΠΠ. Αν κανείς παίζει WWII air combat sims (κυρίως συνδρομητικά Fighter Ace και Aces High αλλά και  IL-2), ας επικοινωνήσουμε...
Ε...εσυ εισαι και μεγαλος ανθρωπος!Σε σενα δεν ειχε αφιερωσει αναθυματα ο Ικαρος,γιατι τον εσωσες απο βεβαιο πνιγμο?

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Ε...εσυ εισαι και μεγαλος ανθρωπος!Σε σενα δεν ειχε αφιερωσει αναθυματα ο Ικαρος,γιατι τον εσωσες απο βεβαιο πνιγμο?
Εκπλήσσομαι!!! Βελτιώνεσαι, αφού προλαβες και απάντησες πριν κάνω τροποποίηση! Ο Ίκαρος βρόντηξε τελικά, τα αναθύματα ο Δαίδαλος μου τάδωσε επειδή χρησιμοποιώντας το βαθυσκάφος του πλοιάρχου Νέμο έβγαλα το κορμί του απ τον βυθό!! :2funny:

Επισκέπτης
Εκπλήσσομαι!!! Βελτιώνεσαι, αφού προλαβες και απάντησες πριν κάνω τροποποίηση! Ο Ίκαρος βρόντηξε τελικά, τα αναθύματα ο Δαίδαλος μου τάδωσε επειδή χρησιμοποιώντας το βαθυσκάφος του πλοιάρχου Νέμο έβγαλα το κορμί του απ τον βυθό!! :2funny:
Αχ...γεροξεκουτη...για την πρωτη δοκιμαστικη μιλαω!!!!! Τοτε που αμολαγε αντιαεροπορικα ο Ταλως...αιντε...

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
την καλησπερα μου στο πιο ωραιο θρεντ

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Καλησπερες παιδες!

εχει κανεις πληροφοριες για το προγραμμα του νεου μαχητικου μας? ανακοινωσαν τιποτα?

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Με τη παγκόσμια κρίση στο φόρτε της και με άγνωστο το πότε και εάν θα ανακάμψουμε σιγά μη πάρουμε αεροπλάνα. Εδώ ο κόσμος καίγεται. Υπάρχουν σημαντικότερες προτεραιότητες από την αγορά μαχητικών που σε τελική ανάλυση άχρηστα πάνε αφού δε προκειται να τα χρησιμοποιήσουμε ότι και να γίνει. Απλά πάντα θα υποχωρούμε σαν καλά παιδιά. Αν ακούσατε Βουλγαρία, Σερβία και Τουρκία ζητούν βοήθεια από ΔΝΤ και πάνε για διάλυση. Μάλλον έρχεται και η σειρά μας μετά αφού έχουμε επενδύσει πολύ σε αυτές τις χώρες. Από το κακό στο χειρότερο π/ανε τα πράγματα.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Αχρηστα δε πανε ποτε τα μαχητικα μας και τα χρειαζομαστε. Δε διαλύονται ετσι οι χωρες, δεν ειναι τοσο απλο.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αχρηστα δε πανε ποτε τα μαχητικα μας και τα χρειαζομαστε. Δε διαλύονται ετσι οι χωρες, δεν ειναι τοσο απλο.

Σε παραπέμπω στην Ισλανδία μια από τις πιο πλούσιες και ευημερούσες χώρες στο κόσμο, όπως και στην Ουγγαρία επίσης αναπτυσόμενη.
Όσο για τα μαχητικά στα οποία είμαι και εγώ υπέρμαχος και ασχολούμε για πολλά χρόνια νομίζω ότι αυτή τη στιγμή η χώρα έχει σημαντικότερες προτεραιότητες από την αγορά τους. Δεν χρειάζεται να ενισχύσουμε ούτε τις τσέπες των Αμερικανών αλλά ούτε και τις τσέπες των πολιτικών μας με το υστέρημα του Ελληνικού λαού.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Σε παραπέμπω στην Ισλανδία μια από τις πιο πλούσιες και ευημερούσες χώρες στο κόσμο, όπως και στην Ουγγαρία επίσης αναπτυσόμενη.
Όσο για τα μαχητικά στα οποία είμαι και εγώ υπέρμαχος και ασχολούμε για πολλά χρόνια νομίζω ότι αυτή τη στιγμή η χώρα έχει σημαντικότερες προτεραιότητες από την αγορά τους. Δεν χρειάζεται να ενισχύσουμε ούτε τις τσέπες των Αμερικανών αλλά ούτε και τις τσέπες των πολιτικών μας με το υστέρημα του Ελληνικού λαού.
σοστο πρεπι να παρουμε διαστιμοπλια

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
Καλησπερες παιδες!

εχει κανεις πληροφοριες για το προγραμμα του νεου μαχητικου μας? ανακοινωσαν τιποτα?
ξεχασετο..αυτοι δεν παιρνουν ανταλλακτικα..μαχητικο θα παρουν?????καμια μινιατουρα για το γραφειο τους μονον

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
μονο το γκριπεν το σουηδικο ειναι η λυση,το ποιο οικονομικο,cost-effective,και το καλυτερο για κλειστη αερομαχια,οι δε σουηδοι δινουν και πολλα αντισταθμιστικα διαβασα που μπορουν να δωσουν ωθηση στη ΕΑΒ οπως και θεσεις εργασιας...ψιλα γραμματα αυτα για τους πολιτικους μας που τα παιρνουν ολα ετοιμα απο τον μπιγκ-μπραδερ :idiot:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μονο το γκριπεν το σουηδικο ειναι η λυση,το ποιο οικονομικο,cost-effective,και το καλυτερο για κλειστη αερομαχια,οι δε σουηδοι δινουν και πολλα αντισταθμιστικα διαβασα που μπορουν να δωσουν ωθηση στη ΕΑΒ οπως και θεσεις εργασιας...ψιλα γραμματα αυτα για τους πολιτικους μας που τα παιρνουν ολα ετοιμα απο τον μπιγκ-μπραδερ :idiot:
και θα πεται αστραποβροντα .......

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Θα χεστουνε πανω τους οι Μογγολοι. :grin: