Νέα

Πολεμική Αεροπορία/Αεροπλάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 178K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
τα πραγματα ειναι παρα πολυ δυσκολα ? οσο για τα 10-15 αεροσκαφοι δεν νομιζω οτι θα εχετε τοση πολυτελεια . και αυτοι θα ειναι εκει και θα σας περιμενουνε .

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
duracell του Π.Ν ημουν και εχω εικονα ? περισοτερο απο οτι πιστευεις ?

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Καλα ειναι μεγαλη συζητηση πως θα μπορουσε να εξελιχθει ενα τετοιο σεναριο. Ενταξει, εκει θα ειναι, αλλα τα εχουμε προβλεψει ολα αυτα και τα εχουμε αντιμετωπισει. Ενα πραγμα ξερω σιγουρα. Η τυχη παιζει ρολο , πολλες φορες μεγσλο αλλα μπορουμε να το κανουμε αυτο, ειναι στο χερι μας. Υπάρχει τροπος.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
duracell του Π.Ν ημουν και εχω εικονα ? περισοτερο απο οτι πιστευεις ?

ΔΕΝ αμφισβητώ τίποτα... απλά επειδή κι εγώ ξέρω κάποια πράγματα κι από ποιό επιτελικό πόστο (ΓΕΕΘΑ) έχω τις απόψεις μου!
Σημασία όμως δεν έχει να διαφωνούμε μεταξύ μας... αφού στην ουσία ο σκοπός (όπως και ο εχθρός) είναι κοινός! Και είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι αν υπήρχε η Πολιτική βούληση και άφηναν το ένστολο προσωπικό να κάνει την δουλειά του όπως ξέρει... θα έφερνε την αποστολή του εις πέρας!

ΤΕΛΟΣ για το συγκεκριμένο θέμα όμως για μένα από δω... όποιος ενδιαφέρεται για περαιτέρω αναλύσεις κλπ ας έρθει στο εξειδικευμένο Forum να τα πούμε...

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
δεν θα διαφονισω μαζι σου , αλλα πρεπει να σε αφισουν να χτηπιθεις στα ισα μαζι τους , οταν ο αμερικανος θα δινει την θεση σου σε αυτους , τοτε εχεις χασει απο χερι , αυτο παθανε και οι Αργεντινοι στα φοκλαντ , οι αμερικανοι τους καρφονανε στους εγγλεζους , και χωρις καθολου αεροπορια , φαντασου να ειχαν καμια 40αρια σουπερ ετεντερ , θα τους ειχαν ξεκολιασει τους εγγλεζους .την εγγλεζικη αρμαδα .

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
δεν θα διαφονισω μαζι σου , αλλα πρεπει να σε αφισουν να χτηπιθεις στα ισα μαζι τους , οταν ο αμερικανος θα δινει την θεση σου σε αυτους , τοτε εχεις χασει απο χερι , αυτο παθανε και οι Αργεντινοι στα φοκλαντ , οι αμερικανοι τους καρφονανε στους εγγλεζους , και χωρις καθολου αεροπορια , φαντασου να ειχαν καμια 40αρια σουπερ ετεντερ , θα τους ειχαν ξεκολιασει τους εγγλεζους .την εγγλεζικη αρμαδα .

Κι εγώ δεν θα διαφωνήσω μαζί σου φίλε+Συναγωνιστή Κυνηγέ ;)

Για τα Φωκλαντ όμως, τυχαίνει πάλι να έχω απίστευτη ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εμπειρία, την οποία δυστηχώς δεν μπορώ να μοιραστώ δημόσια. Αν κάποια στιγμή γνωριστούμε κ πιούμε καμιά μπύρα... θα σου πω κ είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα τρελλαθείς με το τι και γιατί συνέβει !!!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα ?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα ?

Πολύ ευχαρίστως!
Αλλωστε το έχω ξαναγράψει κ κάπου αλλού, πιστεύω ότι ο δημιουργικός, καλοπροαίρετος διάλογος μέσα από τα διάφορα Fora προάγει εκτός από την διαλογική επικοινωνία και τον θεσμό της φιλίας...
Δεν έχει σημασία που είμαι Mod... όποτε θέλεις (όπως και όποιο άλλο μέλος εκτιμά τις απόψεις μου κ θέλει να γνωριστούμε) στείλε pm να κανονίσουμε...
ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ προς όλους...
D.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Παρουσιαση Ρωσικων μαχητικων, ειναι στα ρωσικα βεβαια...

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Αμα ξερει κανεις αν υπάρχει μεταφρασμενο....

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Απο την γιορτη της πολεμικης αεροποριας:

:rockon:

14092008386ir0.jpg

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Το πρωτο βιντεο πρεπει να συγκρινει με τα αεμρικανικα μαχητικα, φ-15 και σια.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Να παρει, ειναι πανω απο 300 κιλομπαιτ ολες οι φωτο μου,  >:( >:( >:(

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν κάποια στιγμή γνωριστούμε κ πιούμε καμιά μπύρα... θα σου πω κ είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα τρελλαθείς με το τι και γιατί συνέβει !!!

{και θυμίζω ότι το βράδυ των Ιμίων, τους είχαμε στοχοποιήσει ΟΛΟ τον στόλο}
πως το γνωριζεις αυτο ησουν εκει ????

Για βάλτε ακόμη μια μπύρα στο τραπέζι...

Φώκλαντς: Καταγράφηκε στην αεροπορική τακτική (μια και πρώτη φορά παίρνανε μέρος σε αληθινές επιχειρήσεις)η δυνατότητα των Harriers, να "στέκονται", που σε κλειστή αερομαχία ήταν θανατηφόρο πλεονέκτημα.

Ίμια: Η ζωή (και η ιστορία) κάνει περίεργους κύκλους. Είχε το όνομα που θύμιζε ένδοξη ναυμαχία και κείνο το βράδυ, προτίμησε μια καλή λίμνη να ηρεμήσει το φόβο του. Αν ήταν αλλιώς τώρα θα μιλούσαμε διαφορετικά. Και δεν είδα καμμιά κρεμάλα στο Σύνταγμα.

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775

Ευχαριστω πολυ να εισαι παντα καλα....Οι πρωτοι δυο γυρισαν απο Γαλλια και θα μας μεταδωσουν αυτα που εμαθαν εκει....Οσο για τα "παυλα πεντε",η καυλα πεντε οπως τα λεμε....ειναι καυλα...Οι πρωτες παραδωσεις ξεκινησαν..
 Αυτοι οι mica ειναι επισης καυλα....Στην γειτονια μας,κατι κουμπαροι μας εχουν αρχισει να ιδρωνουν στο κωλαρακι....

Θα τα πουμε με αυτους πανω απ'το μπλε..οπως παντα...
τα 15 νεας κατασκευης μιραζ τα πενταρια εχουν παραδοθει..οπως και τα 5 απο 10 προς εκσυγχρονισμο..και καλο θαταν να εκσυγχρονιστουν και τα υπολοιπα 20 της πρωτης αγορας..

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
υπαρχει καποια φωτο απο  ATLAS ?

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Έχω από παλιά πάθος με την αεροπορία, και για ένα διάστημα, με προτροπήένός φίλου παρακολούθησα μαθήματα που δυστυχώς δεν μπορεσα να ολοκληρώσω και το ξέχασα μέχρι να ανθίσουν πολύ περισσότερο τα οικονομικά μου.  Δεν παρακολουθώ πάρα πολυ λεπτομερώς τα σύγχρονα αεροσκάφη, αντίθετα είμαι "τρελλαμένος" με τα μαχητικά και βομβαρδιστικά του ΒΠΠ. Αν κανείς παίζει WWII air combat sims (κυρίως συνδρομητικά Fighter Ace και Aces High αλλά και  IL-2), ας επικοινωνήσουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom