hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τα πραγματα ειναι παρα πολυ δυσκολα ? οσο για τα 10-15 αεροσκαφοι δεν νομιζω οτι θα εχετε τοση πολυτελεια . και αυτοι θα ειναι εκει και θα σας περιμενουνε .
duracell του Π.Ν ημουν και εχω εικονα ? περισοτερο απο οτι πιστευεις ?
δεν θα διαφονισω μαζι σου , αλλα πρεπει να σε αφισουν να χτηπιθεις στα ισα μαζι τους , οταν ο αμερικανος θα δινει την θεση σου σε αυτους , τοτε εχεις χασει απο χερι , αυτο παθανε και οι Αργεντινοι στα φοκλαντ , οι αμερικανοι τους καρφονανε στους εγγλεζους , και χωρις καθολου αεροπορια , φαντασου να ειχαν καμια 40αρια σουπερ ετεντερ , θα τους ειχαν ξεκολιασει τους εγγλεζους .την εγγλεζικη αρμαδα .
ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα ?
Να παρει, ειναι πανω απο 300 κιλομπαιτ ολες οι φωτο μου, > > >
Αν κάποια στιγμή γνωριστούμε κ πιούμε καμιά μπύρα... θα σου πω κ είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα τρελλαθείς με το τι και γιατί συνέβει !!!
{και θυμίζω ότι το βράδυ των Ιμίων, τους είχαμε στοχοποιήσει ΟΛΟ τον στόλο}
πως το γνωριζεις αυτο ησουν εκει ????
τα 15 νεας κατασκευης μιραζ τα πενταρια εχουν παραδοθει..οπως και τα 5 απο 10 προς εκσυγχρονισμο..και καλο θαταν να εκσυγχρονιστουν και τα υπολοιπα 20 της πρωτης αγορας..
Ευχαριστω πολυ να εισαι παντα καλα....Οι πρωτοι δυο γυρισαν απο Γαλλια και θα μας μεταδωσουν αυτα που εμαθαν εκει....Οσο για τα "παυλα πεντε",η καυλα πεντε οπως τα λεμε....ειναι καυλα...Οι πρωτες παραδωσεις ξεκινησαν..
Αυτοι οι mica ειναι επισης καυλα....Στην γειτονια μας,κατι κουμπαροι μας εχουν αρχισει να ιδρωνουν στο κωλαρακι....
Θα τα πουμε με αυτους πανω απ'το μπλε..οπως παντα...