εκει που είναι το σπιτι μπαινουν οι βουλγαρογυφτοι και τα πακια...από μονα τους ...οσο για τις ελιες 4 στρ θες για να βαλεις τοσα.....
...φιλαρακι εγω σου κανω προσφορα 10 χιλ αυριο το πρωι ...και θα σου κατσω κιολας....αλλα θα μου κανεις δωρο κι έναν καυκασιο ενηλικο σκυλο να με φυλαει από τα υπολοιπα ΖΩΑ...γιατι το χειμωνα γινεται απιστευτο πλιατσικο
Καλησπερα πωλειτε.. Αγροτεμαχιο 300 μετρα στην Επανομη θεσσαλονικης διπλα στον υδατοπυργο 500 Μετρα απο την θαλασσα. Μεσα στο αγροτεμαχιο-οικοπεδο υπαρχουν και 20 ριζες ελιες και 1 μικρο σπιτακι 40 τετραγωνικων μετρων
φιλε εχει σαητ με τέτοιες αγγελειες αν δεν βρεις από εκει θα βρεις εδώ αγοραστη?
δευτερον ετσι πως εχει υποτιμηθεί η γη δεν αξιζει να την πουλήσεις, καλυτερα κρατα την για μετα από 20 χρονια ή για τους κληρονόμους.
όταν είναι χαμηλα οι τιμες δεν πουλαμε , αγοράζουμε.
ποια οικονομικη δυσχερια σε εβαλε να το σκοτωσεις?
Καλησπερα πωλειτε.. Αγροτεμαχιο 300 μετρα στην Επανομη θεσσαλονικης διπλα στον υδατοπυργο 500 Μετρα απο την θαλασσα. Μεσα στο αγροτεμαχιο-οικοπεδο υπαρχουν και 20 ριζες ελιες και 1 μικρο σπιτακι 40 τετραγωνικων μετρων
Παιδια τελικα το εδωσε 15.000 ευρω ο φιλος. δεν ξερω αν οι ελιες ηταν βρωσιμες η οχι απλα αν το πουλουσε μεσο απο εμενα θα επαιρνα μια προμηθεια Δεν το πουλησα εγω αλλα αυτος οποτε υγεια και καλη καρδια