μεγαλε πες στα ισα για την πουλας,και ασε τις παπαριες καλυτερα.οχι κυριε !!!!!
δεν τρωμε κατσαριδες εμεις εδω.
και μονο που ψαχνεσε απο εδω να την πουλησεις,η δουλεια ειναι μουφα.
μεγαλε πες στα ισα για την πουλας,και ασε τις παπαριες καλυτερα.οχι κυριε !!!!!
Tο σαιτ, αν και με αντικείμενο τα μπουρδελα κλπ...είναι κάτι που μαζεύει κόσμο.Φιλε, με ολο τον σεβασμο, ειναι δυνατον για τετοιου ειδους θεμα να βαζεις αγγελια σε μπουρδελοσαιτ παραθετωντας μαλιστα στοιχεια τα οποια σε "φωτογραφιζουν" τοσο ευκολα?
Το 1ο πραγμα που μου περναει απο το μυαλο ειναι οτι κανεις πλακα και θες να δυσφημισεις αυτον που εχει την επιχειρηση που περιγραφεις (χωρις να ξερω καν αν υπαρχει τετοιου ειδους επιχειρηση εκει που λες)...
αρχοντα τι εγινε ρε τελικα με την κουβανεζα που σε πουλησε?fax στη χρυση ευκαιρια δοκιμασες?
μηπως ζητας και αερα?
αερα για κατσαριδες και μυγες πρωτη φορα ακουω
θα σου αλαξη κατι στο κουτο σου μυαλο φιλε ,αν ντε και καλα θελεις να διαβασεις κατι που θα σου αρεσε(π.χ τη πουλαω για να παω ταυλανδη για μωρακια ???εεεε???)μεγαλε πες στα ισα για την πουλας,και ασε τις παπαριες καλυτερα.
δεν τρωμε κατσαριδες εμεις εδω.
και μονο που ψαχνεσε απο εδω να την πουλησεις,η δουλεια ειναι μουφα.
φιλαρακο δεν με ενδιαφερει διοτι δεν γαμαω μαιμουδες εγω.θα σου αλαξη κατι στο κουτο σου μυαλο φιλε ,αν ντε και καλα θελεις να διαβασεις κατι που θα σου αρεσε(π.χ τη πουλαω για να παω ταυλανδη για μωρακια ???εεεε???)
μακαρι να γινοταν και αυτο,αλλα στο νησι ειναι σαν τη πουτανα που θελει να κρυφτη αλλα η χαρα δεν την αφηνη.Φιλε, να σε ρωτησω κατι...(γιατι μου εχεις κινησει την περιεργια)
Δεν σε πειραζει που η τοπικη κοινωνια θα μαθει οτι πουλας την επιχειρηση σου στο bourdela.tv ? (υποθετοντας οτι καποιος ντοπιος θα το διαβασει και θα το διαδωσει)
ευτυχώς κύριε που βαρεθήκατε τη πλάκα και θα ησυχάσουμε λίγο από τα διάφορα ανεγκέφαλα που πρεσβεύατεφιλαρακο δεν με ενδιαφερει διοτι δεν γαμαω μαιμουδες εγω.
κατσε και κυνηγα κατσαριδες και μην μας πριζεις τα παπαρια.
τελος με εσενα.
μην ασχολεισαι..οσο τους συνδεεις τοσο θα αφηνιαζουν..ευτυχώς κύριε που βαρεθήκατε τη πλάκα και θα ησυχάσουμε λίγο από τα διάφορα ανεγκέφαλα που πρεσβεύατε
ναι, μαλλον δικιο εχεις ...συνδεση λοιπον....οκ οκ οκ επαφη ενταξη καλα ειναι.μην ασχολεισαι..οσο τους συνδεεις τοσο θα αφηνιαζουν..
την πεταξα εξω απο το σπιτι και την ζωη μουαρχοντα τι εγινε ρε τελικα με την κουβανεζα που σε πουλησε?
βρηκες ακρη? η την κοπανησε η κουφαλα η μια?
ασχολησου μονο με οτι σε κανει χαρουμενο..οσο καταλαβαινουν οτι το διασκεδαζεις τοσο θα αφηνιαζουν..μην δινεις πατηματα στα χαζομαλακισμενα..μην ασχολεισαι με καμμενους..οποτε σου καυλωνει απλα δουλευετους ψιλο γαζι..ναι, μαλλον δικιο εχεις ...συνδεση λοιπον....οκ οκ οκ επαφη ενταξη καλα ειναι.
μια φορα ειχα πηδηξει και ενα fax !μπηκες ,εγραψες τη μ@λ@κι@ σου και εφυγες...δεν εκατσες να το κουβεντιασουμε μηπως και τα βρουμε προβατοσπροχτη
κατουρα και λιγο ρε παλουκαρι με τη γκλιτσαμια φορα ειχα πηδηξει και ενα fax !
και μετα ξυπνησες!!!!!fax ισχυει η προταση να ανοιξουμε το μαγαζι στην αβανα διπλα στην παστελερια/οι αραπαδες θα κυνηγανε τισ κατσαριδες και μεις θα καθομαστε παστελερια με τα κοριτσια και τις παγωμενες κρισταλ μας