δεν καταλαβα!!!!
τι δεν καταλαβες? αν σε απασχλει κατι με την επιχηρειση σου εδω ειμαστε. σου ευχομαι να βρεις καποιον συναιτερο συντομα
δεν καταλαβα!!!!
καλο ακουγεται!!!!για στειλε πμΑν θέλεις οικονομικό διαχειριστή διευθυντή στέλεχος δλδ χασομέρη έρχομαι εγώ.
Θα ξηνω τα αρχ@@δια μου όλη μέρα και θα στο παίζω καμπόσος γιατί εχω μάστερ οικονομικών από τα Λονδίνα.
απογραφη 2008
κατσαριδες=56225875523254879666632580000540000000000005.488.788.887.554.887(μετρημενες ΜΙΑ-ΜΙΑ)
ποντικια = 3215258700022145585200000366987510000(ειναι λιγοτερα λογο κρυου)
μαλακες =1(ο γραφων)
καλο ακουγεται!!!!για στειλε πμ
μεγαλεεεεεε!!!εισαι λαθος...
σου τα αλλαζω ολα αυτα ,με 3 μουνια τρικαπατα (να γαμας μεχρι να λιωση το πουλη σου )...
εισαι??????
οι μουσες μετακομισαν στην κοστα ανανεωμενες!!!!Αχ ρε fax φωτιές που μας ανάβεις.. Έχω ένα κόλλημα με το γειτονικό Πόρτο Χέλι και με το club "Μούσσες". που είμαι σίγουρος πως το ξέρεις..
Εχω και δουλειά ας πούμε παρενφερή με τη δικιά σου..
Λες να το σκεφτώ;
αντε βρε με βρηκες μποσικο...
και 3 γευματα τη μερα+βιαγκρα
πρωινο κομπλε(βουτηρα,μαρμελεδες ,αυγα,μπεικον,κρουασαν χυμο,γαλα,καφε+βιαγκρα)
μεσημεριανο(φιλετα,σαλατες,εμφιαλομενο κρασι,γλυκο η παγωτο+βιαγκρα)
βραδυνο(κατι ελαφρη γιατι ειναι βραδυ+βιαγκρα)
και μετα απο ολλα αυτα ατελειωτοοο γαμηση με τα μουνια.
υς
μπορεις να τις γαμας μια μια η ολες μαζι...
αποσενα εξαρταται...
εγω δεν θα σταθω εμποδιοοο...εεμαπια τη αλλο να κανω?????
τυπε στον γαμο του πριγκιπα πηγες?πωλειται η επιχειρηση(απολυμανσεις-απεντομωωσεις-μυοκτονιες)στις σπετσες.τιμη ευκαιριας.γινονται και ευκολιες.
σωστος ο τυποςφυσικα και τον ειδα και οχι μονο τον ειδα αλλα εφαγα και στι δεξιωση...ουαου ηταν
2 χρονια περασαν και ακομα δεν την πουλησες?πωλειται η επιχειρηση(απολυμανσεις-απεντομωωσεις-μυοκτονιες)στις σπετσες.τιμη ευκαιριας.γινονται και ευκολιες.
Arkana τυπε εισαι ψυχρος εκτελεστης...2 χρονια περασαν και ακομα δεν την πουλησες?
φανταζομε τι μαλακια θα πουλας για να μην την περνει κανεις.
φυδεμπορας κανονικος πρεπει να εισαι και εσυ.