Νέα

Πωλείται επιχείρηση στις Σπέτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fax
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και πως σου ηρθε ξαφνικα να το πεις ???και τις αλλες λεπτομεριες για το νησι ,που τις ξερεις???μπαρακι-παλιο λιμανη-μπρατσερα-ρουσος κλπ ε?ε?ε????
ασε λοιπον το δουλεμα και αν εισαι καποιος απο το νησι στειλε μου PM

Ρε φίλε...2 φορές να έχεις πάει στο νησί...αυτά τα ξέρεις ή τα μαθαίνεις...

Πχ..αν γράψω για "ΣΤΑΒΕΝΤΟ","EMPATI","ΓΚΛΑΜ" και πολλά άλλα...σημαίνει οτι είμαι απ'το νησί ?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
δεν κανω πλακα αρχηγε,και εγω και ο τζειμς ειμαστε μεσα να ξερεις.
ρε φιλαράκι! ωραία δουλίτσα είναι ρε!

αλλά με τι φράγκα θα την αγοράσουμε ρε?

και πόσο πάει ρε φίλε?

εγώ πάντως αρκ μέσα είμαι!

να μας πει όμως το παλικάρι και τι παίζει εκεί το χειμώνα με γκόμενες κτλ.

άντε το καλοκαίρι οκ. Αλλά το χειμώνα κατσαρίδες θα πηδάμε?

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε φιλαράκι! ωραία δουλίτσα είναι ρε!

αλλά με τι φράγκα θα την αγοράσουμε ρε?

και πόσο πάει ρε φίλε?

εγώ πάντως αρκ μέσα είμαι!

να μας πει όμως το παλικάρι και τι παίζει εκεί το χειμώνα με γκόμενες κτλ.

άντε το καλοκαίρι οκ. Αλλά το χειμώνα κατσαρίδες θα πηδάμε?
ρε μαλακα νομιζω οτι ειναι μουφα η δουλεια που λεει οτι τυπος. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

αν ειχε κονομα μεγαλη οπως λεει,θα εβαζε 2 αλβανους και θα κυνηγουσαν ολοι μερα κατσαριδες και ποντικια. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

εγω του τα ειπα αυτα του τυπου, και μου ειπε να μου κανει τα εισητηρια να παω να δω τι παιζετε. :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

εγω του ειπα να μας τα κανει να παμε μαζι. :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

να δουμε μηπως παιζει και τιποτα αλλο εκει,εκτος απο κατσαριδες. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

τζειμς λες να αραξεις σε νησι ρε μαλακα? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ρε μαλακα νομιζω οτι ειναι μουφα η δουλεια που λεει οτι τυπος. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

αν ειχε κονομα μεγαλη οπως λεει,θα εβαζε 2 αλβανους και θα κυνηγουσαν ολοι μερα κατσαριδες και ποντικια. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

εγω του τα ειπα αυτα του τυπου, και μου ειπε να μου κανει τα εισητηρια να παω να δω τι παιζετε. :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

εγω του ειπα να μας τα κανει να παμε μαζι. :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

να δουμε μηπως παιζει και τιποτα αλλο εκει,εκτος απο κατσαριδες. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

τζειμς λες να αραξεις σε νησι ρε μαλακα? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ρε μαλάκα καλή φάση είναι το νησί!

είχα μείνει κάποια χρονιά και πέρασα γαμάτα! :rockon:

φιλαράκι στείλε λεπτομέρειες

άντε αρκ, αν δεν έρθεις και συ μαζί θάρχεσαι για κάνα μπανάκι το καλοκαίρι!θα σου κανονίσω και τίποτα! :knockinb:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε μαλάκα καλή φάση είναι το νησί!

είχα μείνει κάποια χρονιά και πέρασα γαμάτα! :rockon:

φιλαράκι στείλε λεπτομέρειες

άντε αρκ, αν δεν έρθεις και συ μαζί θάρχεσαι για κάνα μπανάκι το καλοκαίρι!θα σου κανονίσω και τίποτα! :knockinb:
τζειμς πανε κανε μια τετοια δουλεια στην ται.και η ται νησι ειναι. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
τζειμς πανε κανε μια τετοια δουλεια στην ται.και η ται νησι ειναι. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
αγεωγράφητε!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εξάλου στην Ται απαγορεύεται να σκοτώνεις κατσαρίδες ρε μαλάκα! :s&m_2:

είναι το εθνικό τους ορεκτικό!!!! :S :S :S :S

OP
OP
fax

fax

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
1
Ο χαβαλες εχει και τα ορια του!!!!
Ζητω καποιον σοβαρο ανθρωπο να του μιλησω, για το θεμα με στοιχεια αν ενδιαφερετε, ΣΟΒΑΡΑ.
Η πλακα Τελος, γιατι η αντοχη μου εξαντληθηκε με ολα αυτα που διαβαζω εδω μεσα.

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
εχεις φωτο του μαγαζιου? :rolleyes:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Αν έχει δουλειά, έχει σχετικά καλό μεροκάματο, αλλά είναι "σκατοδουλειά"... όλο μες τα φάρμακα και τα δηλητήρια.
Μετά από μερικά χρόνια δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει αυτό το πράμα στην υγεία.
Μου τα έλεγε ένα φιλαράκι που είχε ασχοληθεί.
Επίσης για να έχεις άδεια να τα κάνεις αυτά, δεν πρέπει να είσαι γεωπόνος, ή κάτι τέτοιο? ή μεταβιβαζεται η υπάρχουσα άδεια και όλα καλά?

OP
OP
fax

fax

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
1
εχεις φωτο του μαγαζιου? :rolleyes:
οχι φωτο δεν εχω.εξαλου ολο ολο ειναι 14 τμ μαζι με τουαλετα.
αλλα ειναι μεσα στο κεντρο(νταπια)αν ξερεις.
εξαλου απο φωτο δεν αγοραζεις μαγαζι παροχης υπηρεσιων,αλλα αγοραζης!!!!!

OP
OP
fax

fax

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
1
Αν έχει δουλειά, έχει σχετικά καλό μεροκάματο, αλλά είναι "σκατοδουλειά"... όλο μες τα φάρμακα και τα δηλητήρια.
Μετά από μερικά χρόνια δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει αυτό το πράμα στην υγεία.
Μου τα έλεγε ένα φιλαράκι που είχε ασχοληθεί.
Επίσης για να έχεις άδεια να τα κάνεις αυτά, δεν πρέπει να είσαι γεωπόνος, ή κάτι τέτοιο? ή μεταβιβαζεται η υπάρχουσα άδεια και όλα καλά?
ναι φιλε μου οντος ειναι ....σκατοδουλεια....οπως λες,αλλα οταν τη κανω απο το 1985 και ακομα δεν εχω παθη τιποτα ,σοβαρο τουλαχιστον,αυτο κατι λεει.
οταν  περνης προφυλαξης(μασκα-φορμα-γαντια κλπ-)δεν εχεις κανενα προβλημα υγειας...
το τσιγαρο κανει περισοτερο κακο(με αποδειξης).
οσω για την αδεια ,υπαρχει νομικο παραθυρο(απο κοντα αυτα,μαζι με τα εσοδα του μαγαζιου)

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
fax παμε να ανοιξουμε την ιδια επιχειρηση στην κουβα?νησι το ενα νησι και το αλλο

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Με υπαλλήλους ,2 κιόλας, δούλεψα το καλοκαίρι του 2009 αλλά δυστυχώς άλλο ο υπάλληλος και άλλο το αφεντικό.
Όσο για το αν πάνε καλά οι δουλειές ,μια επίσκεψη στα ενδότερα θα σου αλαξη τη γνώμη.
Και όχι δεν βαρέθηκα να δουλεύω …απλά είναι θέμα υγείας(με αποδείξεις)
απο τι μια λες δεν παθαινεις τιποτα,και απο την αλλη την πουλας για λογους υγειας.

μας δούλευεις ρε?

πες ξεκαθαρα οτι ειναι σκατοδουλεια και σου δημιουργουν προβλημα υγειας τα κολοφαρμακα που ριχνεις στις κατσαριδες και τα ποντικια.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
arcans72 αμα δεχτει να ανοιξουμε το μαγαζι στην αβανα θα σκοτωνομαστε στη δουλεια
θα βαζουμε τους αραπαδες να κυνηγανε τις κατσαριδες και μεις θα ειμαστε αραχτοι εξω απο το μαγαζι με καρεκλες και ομπρελα και θα κανουμε καμακι στις διερχομενες κουβανες

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
arcans72 αμα δεχτει να ανοιξουμε το μαγαζι στην αβανα θα σκοτωνομαστε στη δουλεια
θα βαζουμε τους αραπαδες να κυνηγανε τις κατσαριδες και μεις θα ειμαστε αραχτοι εξω απο το μαγαζι με καρεκλες και ομπρελα και θα κανουμε καμακι στις διερχομενες κουβανες
και θα ψοφησουμε απο τις αναθυμιασεις. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
fax

fax

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
1
απο τι μια λες δεν παθαινεις τιποτα,και απο την αλλη την πουλας για λογους υγειας.

μας δούλευεις ρε?

πες ξεκαθαρα οτι ειναι σκατοδουλεια και σου δημιουργουν προβλημα υγειας τα κολοφαρμακα που ριχνεις στις κατσαριδες και τα ποντικια.
το προβλημα υγειας αγαπητε ειναι αλλου ,οχι δικο μου!!!!

Koukouloforos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Like
31
Πόντοι
1
Φιλε, με ολο τον σεβασμο, ειναι δυνατον για τετοιου ειδους θεμα να βαζεις αγγελια σε μπουρδελοσαιτ παραθετωντας μαλιστα στοιχεια τα οποια σε "φωτογραφιζουν" τοσο ευκολα?

Το 1ο πραγμα που μου περναει απο το μυαλο ειναι οτι κανεις πλακα και θες να δυσφημισεις αυτον που εχει την επιχειρηση που περιγραφεις (χωρις να ξερω καν αν υπαρχει τετοιου ειδους επιχειρηση εκει που λες)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom