arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
τυπε ενας σωστος κατσαριδοκυνηγος πρεπει να ξερει τι ωρα βγαινουν οι κατσαριδες για καφε.τι ειπε ο ανθρωπας ρε
τυπε τον ελαφοκυνηγο δεν το εχεις δει?
τυπε ενας σωστος κατσαριδοκυνηγος πρεπει να ξερει τι ωρα βγαινουν οι κατσαριδες για καφε.τι ειπε ο ανθρωπας ρε
γιατι γελας χρυσο μου?????επειδη εχω δικιο για τη λιγουρια σου ?????
ναι εντελος δικιο.γιατι γελας χρυσο μου?????επειδη εχω δικιο για τη λιγουρια σου ?????
γιατι γελας χρυσο μου?????επειδη εχω δικιο για τη λιγουρια σου ?????
Τυπε ετσι οπως το πατε σας βλεπω συνεταιρακια με τον αρκανη...γιατι γελας χρυσο μου?????επειδη εχω δικιο για τη λιγουρια σου ?????
τυπε λες να κυκλοφορουν τετοιες κατσαριδες στις σπετσες?τυπε ενας σωστος κατσαριδοκυνηγος πρεπει να ξερει τι ωρα βγαινουν οι κατσαριδες για καφε.
τυπε τον ελαφοκυνηγο δεν το εχεις δει?
τυπε δεν ξερω.τυπε λες να κυκλοφορουν τετοιες κατσαριδες στις σπετσες?
θα πηγε να τον φαει καμια γιαυτο τυπετυπε δεν ξερω.
ρωτα το κατσαριδοκυνηγο,αυτος ξερει.
τυπε λες να εχει τετοιες και να τις φοβατε,και γιαυτο το δινει το μαγαζι?
Ετσι αρχιζουν οι μεγάλοι έρωτεςγιατι γελας χρυσο μου?????επειδη εχω δικιο για τη λιγουρια σου ?????
το κακο με σενα ειναι οτι μπερδευης το εργαλεια δουλειας με τους δονητες κολου που χρησιμοποιης......ναι εντελος δικιο.
φαε τωρα στο κωλο τα ψεκαστηρια σου που δεν μπορεις να τα πουλησεις,και ασε εμενα.
έλα ρε τύπε να το σώσεις το παλικάριελα μαγκες τι γινεται??τι επιχειρηση ειναι αυτη καταρχας?που ειναι νταπια παλιο λιμανι η κρανιδι?
Ελα τυπε σε περιμενει δουλεια στρωμενη,κυνηγος κατσαριδασ...ελα μαγκες τι γινεται??τι επιχειρηση ειναι αυτη καταρχας?που ειναι νταπια παλιο λιμανι η κρανιδι?
ποσα ζηταει ο τυπος??
[/quoteΚΑΥΛΙΑΡΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙς ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ καψοχρονια..
το κακο με σενα ειναι οτι μπερδευης το εργαλεια δουλειας με τους δονητες κολου που χρησιμοποιης......
Την αγάπη σουποσα ζηταει ο τυπος??