Νέα

Πωλείται επιχείρηση στις Σπέτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fax
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

fax

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
1
Επανέρχομαι με αλλαγή τις περσινής μου αγγελίας για συνέταιρο με νέα αγγελία πώλησης σε πολύ συμφέρουσα τιμή.                                                                            Διατηρώ μια επιχείρηση, εδώ και 5 χρόνια  στο νησί, με αντικείμενο τις απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονιες.Το μαγαζί είναι κεντρικό (στην Ντάπια για όσους ξέρουν το νησί) με πολύ μικρό ενοίκιο.
Ανταγωνισμός δεν υπάρχει (μονοπώλιο)
Ο εξοπλισμός είναι πλήρης, εργαλεία ,φάρμακα, μεταφορικό μέσον, προγράμματα  pc κ.λ.π
Το πελατολόγιο είναι αρκετά μεγάλο και όχι μόνο στο νησί  αλλά και απέναντι, Πόρτο χέλι, Κρανίδι, Κοιλάδα κλπ.
Είμαι με άδεια, βέβαια, από Υπουργείο Γεωργίας.
Θα υπάρχει αρχική βοήθεια στον νέο ιδιοκτήτη από εμένα μια και μένω Σπέτσες όλο το χρόνο και γίνονται συνέχεια επαφές με τους πελάτες.
Και φυσικά σύσταση του νέου αφεντικού στους πελάτες.
Κέρδη και άλλες οικονομικές λεπτομεριες μόνο από κοντά (για προφανής λόγους)
Ευχαριστώ για την υπομονή.

ΥΓ. Το mail μου είναι force4@in.gr αφήστε τηλ και θα σας καλέσω.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Επανέρχομαι με αλλαγή τις περσινής μου αγγελίας για συνέταιρο με νέα αγγελία πώλησης σε πολύ συμφέρουσα τιμή.                                                                            Διατηρώ μια επιχείρηση, εδώ και 5 χρόνια  στο νησί, με αντικείμενο τις απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονιες.Το μαγαζί είναι κεντρικό (στην Ντάπια για όσους ξέρουν το νησί) με πολύ μικρό ενοίκιο.
Ο εξοπλισμός είναι πλήρης, εργαλεία ,φάρμακα, μεταφορικό μέσον, προγράμματα  pc κ.λ.π
Το πελατολόγιο είναι αρκετά μεγάλο και όχι μόνο στο νησί  αλλά και απέναντι, Πόρτο χέλι, Κρανίδι, Κοιλάδα κλπ.
Θα υπάρχει αρχική βοήθεια στον νέο ιδιοκτήτη από εμένα μια και μένω Σπέτσες όλο το χρόνο και γίνονται συνέχεια επαφές με τους πελάτες.

φιλε ο ανεμος κατι μου ειχε πει οτι ψαχνει να παρει επιχείρηση!!!

OP
OP
fax

fax

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
1
ΟΚ ας μου στειλη PM

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
η κρεπερι στο παλιο λιμανι θα γινει μπαρακι παντως λενε....το μπρατσερα απαραδεκτο.

OP
OP
fax

fax

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
1
φημες ειναι....μην ακους!!!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

ωραια αφου ειναι μονοπωλειο γιατι την πουλας ρε φιλε?

γιατι δεν βαζεις ενα υπαλληλο αμα δεν εχεις διαθεση να ασχολειθεις εσυ και να περνεις απλα τα κερδη?

μηπως τελικα οι δουλειες δεν πανε και τοσο καλα... ;)

OP
OP
fax

fax

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
1
Με υπαλλήλους ,2 κιόλας, δούλεψα το καλοκαίρι του 2009 αλλά δυστυχώς άλλο ο υπάλληλος και άλλο το αφεντικό.
Όσο για το αν πάνε καλά οι δουλειές ,μια επίσκεψη στα ενδότερα θα σου αλαξη τη γνώμη.
Και όχι δεν βαρέθηκα να δουλεύω …απλά είναι θέμα υγείας(με αποδείξεις)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
αν πουλαγες παντως τον ρουσο τον αγοραζα με κλειστα ματια.απλα την τιμουλα να συμφωνησουμε...

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Με υπαλλήλους ,2 κιόλας, δούλεψα το καλοκαίρι του 2009 αλλά δυστυχώς άλλο ο υπάλληλος και άλλο το αφεντικό.
Όσο για το αν πάνε καλά οι δουλειές ,μια επίσκεψη στα ενδότερα θα σου αλαξη τη γνώμη.
Και όχι δεν βαρέθηκα να δουλεύω …απλά είναι θέμα υγείας(με αποδείξεις)
αρχηγε αν η επιχειρηση ητανε καλη και τα κονομουσες,ο πρωτος που θα την αγοραζε θα ητανε κανενας ντοπιος απο το νησι,που θα το ηξερε οτι εχει κονομα.αλλα για να ψαχνεις να πουλησης σε μπουρδελοσαιτ την επιχειρηση σου καμια πατωμενη δουλεια θα ειναι.

κλειστο και κανε τυροπιταδικο αν ειναι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
fax

fax

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
1
Ευτυχώς που μου άνοιξες τα μάτια μεγάλε με την ιδέα σου….αλλά οι ντόπιοι πιτσιρικάδες ,όλο το καλοκαίρι πάνε παραλία για μάτι και μπύρα και κανένας από αυτούς δεν ενδιαφέρετε για δουλειά.
Εγώ για βοηθούς έχω αλβανούς(100 ευρώ έκαστος με 11 ώρες δουλειά)
Έξαλλου χρειάζεται άδεια και πάρα πολλές ώρες δουλειάς και οι σπετσιώτες είναι μονό για την άρματα το Σεπτέμβρη.
Όσο για την (πατωμένη )δουλειά αν θέλεις σου κάνω τα ναύλα να έρθεις να δεις με τα ματακιασιου. ακόμα και τώρα που είναι εκτός σεζον,εμεις δουλεύουμε (όχι πολύ αλλά συντήρηση στα συμβόλαια με βίλες που έχω).
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι αν δεν δεις δεν ψηνεσε,όχι μόνο εσύ αλλά και όποιος ενδιαφέρετε σοβαρά γιαυτο επαναλαμβάνω…δωρεάν ναύλα για επίσκεψη ..

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μαλιστα κυριε Κατσορη οτι πειτε...

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ευτυχώς που μου άνοιξες τα μάτια μεγάλε με την ιδέα σου….αλλά οι ντόπιοι πιτσιρικάδες ,όλο το καλοκαίρι πάνε παραλία για μάτι και μπύρα και κανένας από αυτούς δεν ενδιαφέρετε για δουλειά.
Εγώ για βοηθούς έχω αλβανούς(100 ευρώ έκαστος με 11 ώρες δουλειά)
Έξαλλου χρειάζεται άδεια και πάρα πολλές ώρες δουλειάς και οι σπετσιώτες είναι μονό για την άρματα το Σεπτέμβρη.
Όσο για την (πατωμένη )δουλειά αν θέλεις σου κάνω τα ναύλα να έρθεις να δεις με τα ματακιασιου. ακόμα και τώρα που είναι εκτός σεζον,εμεις δουλεύουμε (όχι πολύ αλλά συντήρηση στα συμβόλαια με βίλες που έχω).
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι αν δεν δεις δεν ψηνεσε,όχι μόνο εσύ αλλά και όποιος ενδιαφέρετε σοβαρά γιαυτο επαναλαμβάνω…δωρεάν ναύλα για επίσκεψη ..
κανε τα ναυλα και ερχομαι. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
μου χρειαζετε ενα ταξιδι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γινετε να κανεις τα ναυλα για ακομα ενα φιλαρακι?.τον τζειμς70.
πολυ καλο παλληκαρι ψαχνετε για ταξιδια και αυτος.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
εγω δεν ειπα για κανενα ντοπιο εσυ το λες μονος σου κ ουτε τον ξερω.

OP
OP
fax

fax

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
1
κανε τα ναυλα και ερχομαι. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
μου χρειαζετε ενα ταξιδι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γινετε να κανεις τα ναυλα για ακομα ενα φιλαρακι?.τον τζειμς70.
πολυ καλο παλληκαρι ψαχνετε για ταξιδια και αυτος.
ειπαμε οποιος ενδιαφερετε σοβαρα ,οχι καποιος που κανη πλακα.

OP
OP
fax

fax

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
1
εγω δεν ειπα για κανενα ντοπιο εσυ το λες μονος σου κ ουτε τον ξερω.
και πως σου ηρθε ξαφνικα να το πεις ???και τις αλλες λεπτομεριες για το νησι ,που τις ξερεις???μπαρακι-παλιο λιμανη-μπρατσερα-ρουσος κλπ ε?ε?ε????
ασε λοιπον το δουλεμα και αν εισαι καποιος απο το νησι στειλε μου PM

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom