Επισκέπτης
Ποια είναι τα αποτελέσματα αυτά που φαίνονται ήδη;
Ο Καντάφι ήταν δικτάτορας,τέλος.Ηταν εκλεγμένος ηγέτης;
Παρε
γεματο το net απο ειδησεις για τη μετα Κανταφι εποχη και τη δημοκρατικη πλεον Λιβυη.
Ποια είναι τα αποτελέσματα αυτά που φαίνονται ήδη;
Επί Καντάφι υπήρχε τάξη,κράτος,παιδεία κ υγεία,τώρα με την επέμβαση της Αμερικής θα γίνουν μπουρδέλο....Ποια είναι τα αποτελέσματα αυτά που φαίνονται ήδη;
επί το ορθώτερον... εάν επιτρέπεις...
Καταλήγει το κείμενο ως εξής:Παρε
γεματο το net απο ειδησεις για τη μετα Κανταφι εποχη και τη δημοκρατικη πλεον Λιβυη.
Είχε σαπίσει εδώ και χρόνιαΔικτάτορας ναι,αλλά αυτά τα καθεστώτα πρέπει να σαπίζουν κ πέφτουν,όχι να γίνεται επέμβαση στο όνομα της τάχα μου δημοκρατίας.....
Γιατί ο Καντάφι δεν είναι χειρότερος από τον Μπους σε καμιά περίπτωση.
Μόνο που δεν έπεσε μόνο του...Είχε σαπίσει εδώ και χρόνια
Κι η δική μας δημοκρατία τρίζει.Να βρούμε έναν Κανταφόπουλο να μας βάλει σε δρόμο;Μόνο που δεν έπεσε μόνο του...
Τώρα δηλαδή στην Λιβύη τί θα γίνει,μια ψευτοδημοκρατία της πλάκας ελεγχόμενη από Η.Π.Α.
Κάπου διάβασα ότι κυνηγάνε πλέον τους οπαδούς του Καντάφι....
Καταλήγει το κείμενο ως εξής:
"Η μεθοριακή περιοχή μεταξύ των δύο χωρών είναι συχνά θέατρο τέτοιων συμβάντων και αποτελεί νευραλγικό σημείο για το λαθρεμπόριο κάθε είδους."
Τοποθετήθηκα στο σχόλιό σου περί καπιταλιστικής προπαγάνδας αναφορικά με το αν ο Καντάφι ήταν δικτάτορας.Δεν μπορώ να γνωρίζω αν τώρα οι Λίβυοι ζουν καλύτερα από πριν και πως θα εξελιχθούν τα πράγματα για τη χώρα τους.
Είπες ότι κι όσοι αναφέρονται στη Βόρεια Κορέα,το κάνουν ως σαν να έχουν ζήσει εκεί.
Εσύ τότε μιλώντας για τη Λιβύη με τόση σιγουριά έχεις ζήσει εκεί;
Εγώ δεν έχω,αλλά έχω ακούσει πολλές διηγήσεις από στόματα Λιβυων για το πόσες όμορφες στιγμές έχουν ζήσει με τον μακαρίτη.
Ο Καντάφι σκότωνε,τρομοκρατούσε συμπατριώτες του και οικειοποιήθηκε για χρόνια το πλούτο τους.Το αν η διάδοχη κατάσταση είναι 100 μικροί Καντάφι, δεν είμαι σε θέση να το ξέρω.
Είχε σαπίσει εδώ και χρόνια
Κι η δική μας δημοκρατία τρίζει.Να βρούμε έναν Κανταφόπουλο να μας βάλει σε δρόμο;
Ασφαλώς και κυνηγάνε οπαδούς του Καντάφι.Τι σου προκαλεί εντύπωση,τι διαφορετικό περίμενες μετά από μια επανάσταση;
Υποτίθεται έγινε επανάσταση με στόχο την δημοκρατία κ όχι αλλαγή φρουράς...Κι η δική μας δημοκρατία τρίζει.Να βρούμε έναν Κανταφόπουλο να μας βάλει σε δρόμο;
Ασφαλώς και κυνηγάνε οπαδούς του Καντάφι.Τι σου προκαλεί εντύπωση,τι διαφορετικό περίμενες μετά από μια επανάσταση;
Υποτίθεται έγινε επανάσταση με στόχο την δημοκρατία κ όχι αλλαγή φρουράς...
Δημοκρατία σημαίνει:λέω κ λες ελεύθερα....
Βρε μαλάκα ούτε την Ε.Σ.Σ.Δ. έζησες ούτε την Κούβα...και οι ''δημοκράτες'' υποτίθεται είναι κάτι ανώτερο..ένα πράγμα για το οποιό κατηγορούν τα απολυταρχικά καθεστώτα είναι η απουσία ελευθερίας λόγου....κάνοντας τα ίδια δεν μηδενίζει το κοντέρ,τί λες;;;κάπως έτσι όπως γινόταν στην ΕΣΣΔ δηλαδής
ή όπως γίνεται στην Κούβα να πούμε
Βρε μαλάκα ούτε την Ε.Σ.Σ.Δ. έζησες ούτε την Κούβα...και οι ''δημοκράτες'' υποτίθεται είναι κάτι ανώτερο..ένα πράγμα για το οποιό κατηγορούν τα απολυταρχικά καθεστώτα είναι η απουσία ελευθερίας λόγου....κάνοντας τα ίδια δεν μηδενίζει το κοντέρ,τί λες;;;
Βρε μαλάκα ούτε την Ε.Σ.Σ.Δ. έζησες ούτε την Κούβα...και οι ''δημοκράτες'' υποτίθεται είναι κάτι ανώτερο..ένα πράγμα για το οποιό κατηγορούν τα απολυταρχικά καθεστώτα είναι η απουσία ελευθερίας λόγου....κάνοντας τα ίδια δεν μηδενίζει το κοντέρ,τί λες;;;
Ωραία ας το πιστέψουμε,εσύ ο ''δημοκράτης'' λοιπόν όταν κάνεις τα ίδια με τους ''κακούς'' κόκκινους δράκους όπως Λιβύη τί έχουμε;;;εγώ ξέρω τι λέω... εσύ μάλλον δεν κατέχεις πράμα...
εγώ υποστηρίζω το δικαίωμα του άλλου να λέει ελεύθερα την γνώμη του όσο και αν διαφωνώ μαζί του..
κάτι σαν και του λόγου σου, το κόμμα που υποστηρίζεις και κάτι παλληκάρια εδώ μέσα θέλουν φίμωση των διαφωνούντων... ξέρεις εσύ ποιοί.. αυτοί με τα κονσερβοκούτια, μελιγαλάδες, ροχάλες, σφαλιάρες κλπ κλπ κλπ δημακρατικές μεθόδους συζήτησης...
10,15,20 μέρες κάθισες;;;και στην πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ πήγα δύο φορές επί συντρόφων... κάτι παραπάνω ξέρω.. όπως έκανα τις επισκέψεις μου αρεκτές φορές στα λοιπά συντρόφια (Βουλγαρίες, Ρουμανίες, Ουγγαρίες) ...
Σωστή επισήμανση,Δεν διαφωνω με αυτα που εγραψε ο rigormortis, αλλα αν θελει να ειναι σωστος και δικαιος θα πρεπει να γραψει για τον Φρανγκο στην Ισπανια, τον Χιτλερ, τον Βιντελα στην Αργεντινη, τον Πινοσετ στη Χιλη, για τον αυτοκρατορα Χιροχιτο στην Ιαπωνια και τοσα αλλα μπουμπουκια για τα οποια οι δεξιοι κανουν τουμπεκι.
Κάτι τύπους από τη Μουσράτα τους πιστεύω περισσότερο από τα ΜΜΕ που,συμφωνούμε στο ότι, κάνουν τη δουλειά τους.Στα γρηγορα γιατι σχολαω.
Εκατσα στη Λιβυη 130 μερες. Δεν ειδα ποτε ζητιανους, αστεγους. Μηδεν εγκληματικοτητα, δωρεαν παιδεια, ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη. Περισοτερα στο thread για τον Κανταφι.
Καληνυχτα, και μην πιστευεις το δυτικα ΜΜΕ, τη δουλεια τους κανουν.
ας πούμε egalite, fraternite, liberte (ακόμη και για τους αντιπάλους)
Εννοούσα ότι δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση το ότι στρέφονται ενάντια των υποστηρικτών του Καντάφι.That's all.Υποτίθεται έγινε επανάσταση με στόχο την δημοκρατία κ όχι αλλαγή φρουράς...
Δημοκρατία σημαίνει:λέω κ λες ελεύθερα....
Ο εθνικοσοσιαλισμός δηλαδή είναι ειλικρινέστατος ε κ γι'αυτό μετράει παραπάνω ε;Σωστή επισήμανση,
εξάλλου ο φασισμός δεν είναι ειδεχθής μόνο για τις γενοκτονίες που διέπραξε
αλλά και για την ίδια του την ιδεολογία
όμως ο κομμουνισμός είναι ειδεχθέστερος λόγω της υποκρισίας και της υπούλης συγκάλυψης
εγκλημάτων πίσω απο ευπεπτες ιδεολογίες και ευχολόγια τα οποία λατρεύονται απο ανοϊκούς...
Εννοούσα ότι δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση το ότι στρέφονται ενάντια των υποστηρικτών του Καντάφι.That's all.