prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 4.125
Όλοι αυτοί που λές αποκλείεται να ρίχνουν γκόμενες εφόσον είναι όλη μέρα στο σάιτ και στέλνουν μηνύματα.
σωστοςΌλοι αυτοί που λές αποκλείεται να ρίχνουν γκόμενες εφόσον είναι όλη μέρα στο σάιτ και στέλνουν μηνύματα.
Όλοι αυτοί που λές αποκλείεται να ρίχνουν γκόμενες εφόσον είναι όλη μέρα στο σάιτ και στέλνουν μηνύματα.
εγώ αλλα μαθαίνω
εδω βγαινουν πρωτοι οι αγαμητοι οχι αυτοι που γαμανε οποτε καλυτερα μην σε βαλει δεν σε τιμακαποτε σε τετοια ψηφοφορια θα εβγαινα πρωτος με 3800 ψηφους απο την πρωτη ωρα τωρα ουτε καν με αναφερουν ισως η ερι ανακοινωση το ονομα μου σαν επιτιμου ανευ συναγωνισμου!!!!!!!!
να ψηφισεις και τους κλωνους τουΨήφισα Σφέρδεκλο επειδή έχει σωματάρα!
καποτε σε τετοια ψηφοφορια θα εβγαινα πρωτος με 3800 ψηφους απο την πρωτη ωρα τωρα ουτε καν με αναφερουν ισως η ερι ανακοινωση το ονομα μου σαν επιτιμου ανευ συναγωνισμου!!!!!!!!
εδω βγαινουν πρωτοι οι αγαμητοι οχι αυτοι που γαμανε οποτε καλυτερα μην σε βαλει δεν σε τιμα
αυτη η λολα ηταν η καταστροφη μου μου το ειχες πει αλλα εγω εκει !!!!!!!!!λαρυ μου εσυ απο εκείνο το ειδύλλιο με την λολα την καριολα χαθηκες.εξαλλου δεν εχεις ανάγκη διαγωνισμους
εδω βγαινουν πρωτοι οι αγαμητοι οχι αυτοι που γαμανε οποτε καλυτερα μην σε βαλει δεν σε τιμα
καλττο ποτάμι ξέρεις τι... ;)
Ρε διαχειριστή, βγάλε τον Απόλυτο από την ψηφοφορία. Αφού και το ερώτημα: "ποιός πάτησε πρώτος στον 'Αρη?" να έβαζες, ο Απόλυτος θα κέρδιζε με διαφορά. Ο τύπος είναι μύθος, εξωγήινος!!!