DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Επικροτώ , επαυξάνω καί ακούω προτάσεις !Κατι πρεπει να κανουμε!....δεν παει αλλο παιδια!
Επικροτώ , επαυξάνω καί ακούω προτάσεις !Κατι πρεπει να κανουμε!....δεν παει αλλο παιδια!
να βγαλουμε εισητηριο για αυστραλια χωρις επιστροφηΕπικροτώ , επαυξάνω καί ακούω προτάσεις !
Ναι λενε πως στην Αυστραλια υπαρχουν δουλειες.Πιστευεις πως ο καθενας απο εμας μπορει να παει?...ο καθενας απο εμας μπορει να επιβιωσει εκει?να βγαλουμε εισητηριο για αυστραλια χωρις επιστροφη
Tι να πει κανείς?Σκηνές χάους μετά τη λήξη της κατάληψης
«Πλιάτσικο» και στη Νομική
ληξε τα ξημερώματα η κατάληψη της Νομικής Σχολής Αθηνών, που είχε ξεκινήσει το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης από ομάδες φοιτητών και πολιτών.
Σύμφωνα με τον απολογισμό των πρυτανικών αρχών, έχουν καταστραφεί όλες οι μικροφωνικές εγκαταστάσεις, έχουν κλαπεί όλα τα μικρόφωνα και δέκα από τους 16 προτζέκτορες. Επιπλέον, έχουν αφαιρεθεί όλοι οι πυροσβεστήρες.
Σπασμένα μάρμαρα, υπολείμματα από φωτιές και τοίχοι με γραμμένα υβριστικά συνθήματα συνθέτουν το σκηνικό σε χώρους εντός του κτηρίου.
Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θ. Πελεγρίνης, εξέφρασε τη λύπη του διότι, όπως εξήγησε, «για μια ακόμη φορά η πολιτεία άφησε το δημόσιο πανεπιστήμιο στην τύχη του».
Μάλιστα, ο ίδιος υπενθυμίζει ότι, σε επιστολές του προς όλους τους αρμοδίους, είχε ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατούσε στη Νομική.
Για να ΒΓΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ.Tι να πει κανείς?
Γιατί πρέπιεει κάποιοι να καταστρέφουν την περιουσία μας?
Γιατί πρέπει κάποιοι να απαξιώνουν και να δυσφιμίζουν τους αγώνες και τις αγωνίες των νέων, που τους ζητούν να ζουν για πολλά πολλά χρόνια από εδώ και πέρα με 400 Euro?
Φυσικά και ο πρύτανης μεγάλη κουφάλα ! ! !
Πάντα φταίνε οι άλλοι, το "κακό" κράτος, η "κακή" αστυνομία, γενικά όλοι οι άλλοι οι "κακοί".
Αν ήταν πρύτανης, σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο, θα έπαιρναι τον μισθό που παίρνει?
Αν ήταν πρύτανης, σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο, θα υπήρχε περίπτωση να συμβεί αυτό που συνέβει και να είναι ακόμα στην θέση του?
Φυσικά και ο πρύτανης μεγάλη κουφάλα ! ! !
Πάντα φταίνε οι άλλοι, το "κακό" κράτος, η "κακή" αστυνομία, γενικά όλοι οι άλλοι οι "κακοί".
Αν ήταν πρύτανης, σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο, θα έπαιρναι τον μισθό που παίρνει?
Αν ήταν πρύτανης, σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο, θα υπήρχε περίπτωση να συμβεί αυτό που συνέβει και να είναι ακόμα στην θέση του?
Μήπως το κράτος δεν θέλει να προστατεύσει?Το κρατος αδυναμο δεν μπορει να προστατευσει?
Να οπλιστουν οι εμπορουπαλληλοι του κεντρου και να φυλανε τη ζωη και τη δουλεια τους. >
Για να ΒΓΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ.
ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ.
"Ποιος φταιει για το χαος στην αθηνα? "
Εμεις ολοι με το πολυτικο συστημα που βγαζαμε τοσα και τοσα χρονια.
Εγω ειμαι 30 και ξερω οτι τα τελευταια 10 χρονια και κατι δεν εκανα οτι περνουσε απο το χερι μου για να αλλαξω τα πραγματα.
Καμια Ευρωπη και κανενας ξενος παραγοντας δεν φταιει τοσο , οσο εμεις για την καταντια μας.
Αλλα εχουμε μελλον ακομα , ακομα δεν ειδαμε τον πατο κατα την αποψη μου, γιατι και τα καφεδακια μας τα εχουμε ( πρωτος και καλητερος εγω ) και μεθαυριο
θα το τσικνισουμε και θα αγορασουμε και το κατι παραπανω που κ που ακομα.
Αρα οσο εχουμε την καλωδιακη μας τηλεοραση , τα εξω και τα γλεντια μας, ας μην κανουμε πως πεθαινουμε στην ψαθα...
καταντησαμε ανεκδοτο και οταν πραγματικα θα πειναμε δεν θα μας πιστευει κανεις.
Μπράβο ρε Rygg ! ! !
Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να λέει ότι φταίμε ΚαΙ ΕμΕΙς ! ! !
Πάντα, παντού και για όλους φταίναι οι άλλοι. Πες τα στον κο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, τον κο Θ. Πελεγρίνης.
Υ.Γ. Φυσικά ο καθένας φταίει αναλογικά με την θέση που κατέχει και τον τρόπο που βγάζει τα προς τα ζειν.