Νέα

Ποιός φταίει για το χάος στην Αθήνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 302
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ψαξε και πατα ασφαλιτεσ μπατσοι  θα ψαξω και εγω τωρα για να το βρω  υπαρχει σιγουρα και τραβηγμενο πριν 2 με 3 χρονια

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
:2funny:αργησαν αλλα το καταλαβαν

Συνημμένα

• 422411_346264195394938_180587225295970_1106220_1609356152_n.jpg
    422411_346264195394938_180587225295970_1106220_1609356152_n.jpg
    67,2 KB · Εμφανίσεις: 18

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ψαξε και πατα ασφαλιτεσ μπατσοι  θα ψαξω και εγω τωρα για να το βρω  υπαρχει σιγουρα και τραβηγμενο πριν 2 με 3 χρονια
τυπε το ς ειναι και σενα χαλασμενο οπως το υ του γιασου; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
:thumbsup:

Συνημμένα

• hard_drive_failure.jpg
    hard_drive_failure.jpg
    206,9 KB · Εμφανίσεις: 43

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Όπως θα θυμούνται πολλοί και σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χ. Παπουτσή, οι κουκουλοφόροι ασφαλίτες δεν υπάρχουν. Ολα  είναι προιόν της φαντασίας σας….

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16

Οι ασφαλίτες αλλάζουν όνομα, λέγονται αλλιώς,  Είναι 100 μπάτσοι με ειδική εκπαίδευση να μην γίνονται αντιληπτοί. (Παράκληση, παρακαλούνται οι εν δράσει ασφαλίτες να σταματήσουν να παριστάνουν διάφορους, μας έχουν τσακίσει στην τράκα για καφέ και τσιγάρα) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Η Αθηνα πρεπει να μαθει απο Λονδινο και Νεα Υορκη. Εχουν καμερες παντου και ουτε ενα τσιγαρο δεν μπορεις να πεταξεις στο δρομο χωρις να σε καταγραψουν.

Αυτα τα χαλια μονο στην Αθηνα, και απο τους 70 που συνελλαβαν............26 αλλοδαποι!!

Ξερεις που θα βρεις τα κινητα αυριο...................προς ομονοια και μοναστηρακι!!

μου θύμισες μια διαφωνία προ ετών με ένα φίλο μου από την Αγγλία. εγώ δεν θέλω να υπάρχουν παντού κάμερες, θεωρώ πως τέτοιες καταστάσεις μας ωθούν να δεχτούμε την συνεχή καταγραφή των κινήσεών μας... αυτός πάλι έλεγε πως βοηθάει στην μείωση της εγκληματικότητας...
δεν βρήκαμε άκρη!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
μου θύμισες μια διαφωνία προ ετών με ένα φίλο μου από την Αγγλία. εγώ δεν θέλω να υπάρχουν παντού κάμερες, θεωρώ πως τέτοιες καταστάσεις μας ωθούν να δεχτούμε την συνεχή καταγραφή των κινήσεών μας... αυτός πάλι έλεγε πως βοηθάει στην μείωση της εγκληματικότητας...
δεν βρήκαμε άκρη!!!
1) Καποτε πηγε αξιωματικος της Ελληνικης Αστυνομιας στην Βιεννη, σε συνεδριο ευρωπαιων αστυνομικων. Τον ρωτησε λοιπον ενας συναδελφος του, τι κανουν με το προβλημα των καμερων. Αρχισε να του απανταει ο δικος μας, οτι υπαρχουν αντιδρασεις απο τον κοσμο, για παραβιαση της ιδιωτικοτητας τους κλπ. Ο αλλος τον κοιταγε με το στομα ανοικτο. "Μα δεν εννοουσα αυτο" απαντησε. "Εννοουσα πώς προλαβαινετε να τοποθετειτε καμερες, γιατι εμεις εδω εχουμε τοσες πολλες αιτησεις για τοποθετηση καμερων ωστε εχουμε αντιδρασεις επειδη δεν προλαβαινουμε να τις βαζουμε ολες γρηγορα".
2) Μια φιλη πηγε στο Τελ Αβιβ και εβλεπε παντου αστυνομικους. Λεει λοιπον σε μια εβραια φιλη της "Απαραδεκτο αυτο με τους αστυνομικους εδω". Και απανταει η εβραια "εχεις δικιο, σημερα ειναι πολυ λιγοι".

Επισκέπτης
2) Μια φιλη πηγε στο Τελ Αβιβ και εβλεπε παντου αστυνομικους. Λεει λοιπον σε μια εβραια φιλη της "Απαραδεκτο αυτο με τους αστυνομικους εδω". Και απανταει η εβραια "εχεις δικιο, σημερα ειναι πολυ λιγοι".

Εμένα γνωστός στο Τελ Αβίβ,
πήγαιναν βόλτα με suv
και σε κάθε πόρτα , στη θήκη έπαιζε ένα 45άρι τζέριχο
και σε μία φάση που σταματάνε για καφέδες σε καντίνα
κάνει να κατέβει να πάρει καφέ
και του λέει ο οδηγός:
βάλε στη μέση το 45άρι που είναι στην πόρτα
και μετά κατέβα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.057
Πόντοι
3.715

Μια αγενής τσατσά.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Στην Αλβανία πωλούνται τα λεηλατημένα εμπορεύματα της Αθήνας!

Τρεις μόλις ημέρες μετά τη λεηλασία καταστημάτων από κουκουλοφόρους, άρχισαν να προωθούνται σε φθηνές τιμές στην αλβανική αγορά!
Τίποτα τελικά δεν γίνεται τυχαία...
Τρεις μόλις ημέρες μετά τη λεηλασία από κουκουλοφόρους καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας, τα κλεμμένα εμπορεύματα άρχισαν να προωθούνται ήδη στην αγορά της Αλβανίας. Σε μαγαζιά, αλλά κυρίως στα παζάρια (στην Αλβανία γίνονται καθημερινά) πωλούνται εμπορεύματα (ρούχα, παπούτσια, κινητά) από τα κατεστραμμένα μαγαζιά της Αθήνας. Σύμφωνα με τηλεφωνήματα από την Αλβανία, τόσο στο Αργυρόκαστρο όσο και στους Αγίους Σαράντα, ακόμη και στα Τίρανα,

επιτήδειοι βγάζουν χρήματα από τα λεηλατημένα της ελληνικής πρωτεύουσας , τα οποία διαθέτουν σε φθηνές τιμές. Μάλιστα δε διστάζουν να λένε ότι τα πράγματα αυτά είναι από την Αθήνα. Ένα σημείο προς έρευνα είναι πώς και από ποιους διοχετεύτηκαν στην Αλβανία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Προφανώς πέρασαν από τα σύνορα είτε παράνομα είτε με φαινομενικά νομότυπο τρόπο. Να σημειωθεί ότι στην Αλβανία είχαν καταλήξει και παλαιότερα διάφορα είδη από πλιάτσικο κουκουλοφόρων στα μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας.
"ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ Η ΑΛΒΑΝΙΑ
Όπως λένε κάποιοι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις η Αλβανία λειτουργεί ως "πλυντήριο" της παρανομίας! Εκεί γίνεται πολλές φορές ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ενώ η μαύρη αγορά είναι σε άνθηση. Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι η Αλβανία στηρίζεται κυρίως στην παραοικονομία και στο παρεμπόριο. Επιπλέον δεν υπάρχουν υγιείς μηχανισμοί ελέγχου. Έτσι κυκλώματα από την Ελλάδα, αλλά και από την Ιταλία χρησιμοποιούν το αλβανικό έδαφος και σύστημα για κάλυψη.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Στο μεταξύ στην Ελλάδα διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις καταστροφές που υπέστησαν οι επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή, την οποία διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου.
Η έρευνα αφορά μεταξύ άλλων στις καταγγελίες καταστηματαρχών ότι πριν προκληθούν εμπρησμοί στις επιχειρήσεις τους κάποιοι τους ζήτησαν χρήματα για να μη βάλουν φωτιά. Σχετική καταγγελία έκανε ο ιδιοκτήτης κινηματογράφου, ο οποίος υποστηρίζει ότι κάποια άτομα πριν πυρποληθεί το κτίριο του ζήτησαν χρήματα για να μην το κάψουν. Στους βανδαλισμούς στο κέντρο της Αθήνας, είτε αφορούν λεηλασίες καταστημάτων είτε πυρπολήσεις κτιρίων και καταστροφές δημόσιας περιουσίας.
katoci.com

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom