streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
όποιοι έλληνες πολίτες θεωρούν ότι είναι άλλης εθνικότητας έχουν άτομικό δικαίωμα να το δηλώνουν.
το κράτος ή τα εθνίκια δεν έχουν/έχετε κανένα δικαίωμα να τους το αμφισβητούν/-είτε.
αυτά είναι γελοία!
αν θεωρείτε ότι αυτή είναι πολιτική ΣΟΒΑΡΟΥ και ΙΣΧΥΡΟΥ κράτους να τη χαίρεστε!
.-
Ποιος το είπε αυτό; Φυσικά και έχει.
Ο "αυτοπροσδιορισμός" που λες μπορεί να θεωρηθεί ατομικό δικαίωμα (ελευθερίας του λόγου, ανάπτυξης της προσωπικότητας και πολλά άλλα). Επειδή όμως ο συγκεκριμένος "αυτοπροσδιορισμός" γεννάει και συγκεκριμένες υποχρεώσεις για το κράτος (μειονοτικά δικαιώματα) και μπορεί στην πράξη να αντιστρατευτεί ζωτικά του συμφέροντα ή να χρησιμοποιηθεί και εναντίον του (μέσω της εξωτερικής πολιτικής άλλων κρατών) τότε έχει κάθε δικαίωμα, μην σου πω και υποχρέωση να υποβάλλει τον "αυτοπροσδιορισμό" στον μεγαλύτερο δυνατό έλεγχο και φυσικά αν έχει εύλογες αμφιβολίες να το αμφισβητίσει.
Στην τελική, τα κυρίαρχα κράτη εγγυόνται τα ατομικά δικαιώματα, και αυτά βάζουν όρια και τα εξειδικεύουν.
Όποιος καταπιέζεται, τα κουβαδάκια του και σ' άλλη παραλία.
Ωραία, υποθέτω αυτή είναι η ατάκα εξόδου και η λήξη των εχθροπραξιών.
Σε κανένα εξάμηνο που θ' ανοίξεις ξανά το θέμα, μην ξεχάσεις ν' αγοράσεις σώβρακα γιατί στα πήραν όλα πλέον.
Ρε παιδιά, 102 σελίδες έχουν γραφτεί...δεν νομίζετε πως το θέμα έχει εξαντληθει?
1.το έχεις πει και σε άλλα θέματα αυτό;
2.τα θέματα στα φόρουμ
είτε κλειδώνονται όταν γίνεται της πουτάνας,
είτε σβήνουν όταν δεν υπάρχει ενδιαφέρον...
εσύ προτείνεις κάτι άλλο;
3.στο τελευταίο μου ποστ έχεις απάντηση ας πούμε;;;;;
ενδιαφέρον θεματάκι δεν είναι;;;;
εγώ θα το γλεντήσω με το στρητάκο...
κι αφού νομίζει ότι μου πήρε σώβρακα, θα του πάρω και στριγκάκι....
υγ με το αλεκάκι δεν ασχολούμαι...
υγ με το αλεκάκι δεν ασχολούμαι...
επειδη τον περσονακο τον εχω γλεντισει και τον βαρεθηκα λεω να ασχοληθω εγω μαζι σου. αλλωστε ο νουμερο 1 μαλακας του σαιτ (συμφωνα με τους ψηφους των μελων) εχει περισοτερο ενδιαφερων απο το νουμερο 2
γαμεμάκη
που 'ν' τα ρωσίδια ορέ;;;
μολις πεις το συνθημα...... ρωτα τον Παπαζολη αν αξιζει να απαρνηθεις την πολιτικη γραμμη σου για 1 δευτερολεπτο ;)
"ζητω η Χρυση Αυγη"ποιο ειν' το σύνθημα ορέ;;;;
Να σου θυμίσω απλά ότι με το ράφυ έχω διαφωνήσει οριζοντίως και καθέτως για τον πατριωτισμό της χούντας με αφορμή την απόσυρση της μεραρχίας της κύπρου που έστειλε ο "πολιτικάντης" γεροπαπ...Η παραπάνω συμφωνία απλά επιβεβαιώνει το πόσο ξεπουλημένοι και κότες λειράτες ήταν οι χουνταίοι...
Κατανοώ ότι για εσένα όποιος δεν μυρίζει σανελ νο 5 στις πορδές του πάγκαλου είναι αναγκαστικά βασιλοχουντικοταγματασφαλίτης αλλά άλλος έχει τη στάμπα του μανιχαΊστή και άλλος τη χάρη...
χαχαχαχαχα
εχεις πμ ;)
Παροτι και εγω και ο streetwalker(που ορθως με διορθωσε)επισημαναμε οτι το ζητημα αναγνωρισης μιας μειονοτητας σε ενα Κρατος ΔΕΝ ειναι(εν πασει περιπτωσει δεν θα επρεπε να ειναι)διμερες ζητημα ο ισιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ να μιλαει για ΔΙΜΕΡΕΙΣ συμφωνιες εχοντας κατα νου την ΕλληνοΤουρκικη περιπτωση.Η αναγνώριση ΕΘΝΙΚΩΝ μειονοτήτων μέσα σε ένα κυριαρχο κράτος είναι κατά κανόνα θέμα συμφωνιών μεταξύ του κράτους στο οποίο ζει η μειονότητα και του κράτους από το οποίο προέρχεται...
Ελληνικη αστικη ταξη ΥΠΗΡΧΕ αλλα δεν ηταν εγχωρια.Ε γενικά το να σαι τούρκος στην Ελλάδα είναι κακό. Το ζήτημα έχει να κάνει από καταβολών ελληνικού εθνικού κράτους. Το οποίο δεν ξεκίνησε ως μια ολοκληρωμένη εθνική επανάσταση, καθοδηγούμενη από μια εγχώρια αναπτυγμένη αστική τάξη, γιατί πολύ απλά τέτοια δεν υπήρχε. Αλλά ήταν μια ανταρσία -σύγκρουση θρησκευτικού τύπου η οποία ολοκληρώθηκε με ολοκληρωτική σφαγή και εξόντωση κάθε τούρκου τότε. Σημειωτέον ότι για την Ελλάδα ισχύει η μοναδική περίπτωση δημιουργίας τελικά κράτους, παρά το γεγονός ότι η τότε επανάσταση στρατιωτικά ΗΤΤΗΘΗΚΕ κατά κράτος! Αυτό το παράδοξο αποτελεί και το κλειδί για πολλά άλλα παράδοξα του μετέπειτα νεοελληνικού κράτους.
Παροτι και εγω και ο streetwalker(που ορθως με διορθωσε)επισημαναμε οτι το ζητημα αναγνωρισης μιας μειονοτητας σε ενα Κρατος ΔΕΝ ειναι(εν πασει περιπτωσει δεν θα επρεπε να ειναι)διμερες ζητημα ο ισιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ να μιλαει για ΔΙΜΕΡΕΙΣ συμφωνιες εχοντας κατα νου την ΕλληνοΤουρκικη περιπτωση.
Αληθεια,οι σλαβομακεδονες-και οι μουσουλμανοι-απο ποιο ΚΡΑΤΟΣ προερχονται?
Μετοικησαν απο πουθενα?
Ελληνες πολιτες δεν ηταν(και οσοι απομενουν:Eιναι)?