Νέα

Ποιός είναι τι ? τραβ/κρος/τρανς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 296
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
 αυτο το παιδι αμα δεν γινη μια μερα Κροςς θα σκαση ....

Δεν ξερω ποτε θα γινει αυτος εγω παντως μολις εγινα  :rockon: :rockon: :rockon:

Πηγα να κανω πιπι και δεν βρηκα αλλες παντοφλες παρα μονο κατι γυναικειες .. ε τις φορεσα και πηγα στις μυτες ...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δεν ξερω ποτε θα γινει αυτος εγω παντως μολις εγινα  :rockon: :rockon: :rockon:

Πηγα να κανω πιπι και δεν βρηκα αλλες παντοφλες παρα μονο κατι γυναικειες .. ε τις φορεσα και πηγα στις μυτες ...
ειχανε και τακουνακη οι παντοφλες  ???  αν οχι δεν πιανη .. και ο Χοτ που ειναι Στρεητ ενα  Lacost  ροζακη το φοραη  ....  οποτε ... προσεξε ομως να εχεις τις δικες σου προχειρες  ... α ...  και μην τις σερνης της παντοφλες σαν κατι πουτανες που βαριουντε να γαμηθουν ...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Να σε ρωτησω εμενα πως θα με ζωγραφιζες εχω περιεργια .....   ΠΡΟΣΕΞΕ   ΚΑΛΑ  ....... 

Δε ξερω , πραγματικα , την Μαρια την ζωγραφισα κατα προσεγκηση , ειδα και κανα δυο φωτο
εχω δει και ενα σωρο πουτανες ..  :2funny: :2funny: :2funny: εεεε μου βγηκε
εσενα δεν σε ξερω . βασικα κανεναν δεν ξερω , εγω απλα εγραφα στην μπουρδελοκατασταση θεσν/ικης , τελευταια ειδα και το υπολοιπο φορουμ και χαζογελαμε
Και καμια επαφη με κροςς μοςς τραβ τρανς δεν ειχα , ουτε εχω , ετσι για να ξερεις με ποιον μιλας  ;)

ααρκετα σοβαρευτικαμε ομως... lets play

Οριστε και στιγμιοτυπο απ την πρωτη φορα σαν κροςς ντρεσερ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
www.imagerous.com/viewer.php?file=83585570806207955664.png] [/URL]

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Βλεπω ενα χαμογελο ευχαριστησης η ιδεα μου ειναι ???  Το απολαμβανης βλεπω ...  δεν πιστευω εκει στις πουτανες που πας να σου πασαρουν τις παντοφλες τους για να πας τουαλετα ...  Να τις προσεχης αυτες  .... αυτες αμα δουνε κωλαρακη λυσανε πιο πολυ απο τους αντρες ...  προσεχε  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν ειμαι πολυ ομορφος ?

το χααμολγελο ειναι επιδι πιανω το πουλακι μου και τα φρεσκοξυρισμενα μου @@ κια
οποια τα πιανει το ιδιο χαμογελο εχει  :cheesy:

Παιδια τελικα ειναι πολυ ευκολο , γινε και συ κροςς , μπορεις  :dancing:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δεν ειμαι πολυ ομορφος ?

το χααμολγελο ειναι επιδι πιανω το πουλακι μου και τα φρεσκοξυρισμενα μου @@ κια
οποια τα πιανει το ιδιο χαμογελο εχει  :cheesy:

Παιδια τελικα ειναι πολυ ευκολο , γινε και συ κροςς , μπορεις  :dancing:
 Α  .....  εισαι και τσαχπινης ...    δεν με ξερεις εεεε????  ε θα με μαθης στη πορεια ...  μια χαρα παιδι ειμαι παντως...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ολοι οι κροςς ντεσερ ετσι ειμαστε  :2funny:

Εχουμε ξεφυγει απ το θεμα ομως και δεν ξερω αω δοθηκαν τελικα ολες οι απαντησεις

αααα τωρα το ειδα !!! τι ονομα ειναι αυτο καλε ? τι δαναητρανς ? pro op ? (πως τα ειπαμε ρε πουστη μου , τα ξεχασα ... )
γιατι δε τα γραφεις σωστα ? μηπως δε τα ξερεις ?
Λοιπων εχει ενα θεμα εδω στο φορουμ , το ανοιξε ενας τσααχπινης , διαβασε το να μαθεις   ;)

εγω παντως θα το αλλαξω τωρα απο jo145  σε jokross :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δωθηκαν οι απαντησεις απο εμενα...  οποιος θελει τωρα  ας παει  στο  WIKIPEDIA  ....  μην βαριεσε ... μονο τουαλετα ξερεις να πηγαινης???  Να μαθης να κανης και αλλα πραγματα ....  Μια Κροςς δροσερ ...  πρεπει να ενημερωνετε ... αν μια μερα σου πιασουν τα κωλομαγουλα τι θα πεις ???
Δεν πρεπει να ξερεις??  εγω ας πουμε τωρα πια λεω ελευθερα πιαστε μην ντρεπεστε ... εσυ σε ποιο σταδιο εισαι???

vlasis23

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ola einai thema mialou!ti tha pei cross, trans, ktl??? pernas kala???ean nai ola ta alla einai mparmpoutsala!!!

vlasis23

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
το θεμα ειναι να περνας καλα κ φυσικα να μην ντρεπεσαι για οτι εισαι ή με οποιον ή οποια εισαι!η ζωη μας ειναι μικρη για να περνα ανεκμεταλευτη

vlasis23

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
νυσταξατε προφανως!δεν βλεπω διαθεση συζητησης!!!

Επισκέπτης
δεν εχει σημασία το πως ορίζεις τον εαυτό σου, ούτε υπαρχουν όρια σε αυτό και δεν σημαίνουν και πολλά στην τελική, γιατι υπαρχουν και περιπτώσεις που βρίσκονται μεταξύ αυτών των χαρακτηρισμών και δεν μπορούμε να τις εντάξουμε πουθενά. Στην τελική αυτό που έχει σημασία είναι να αισθάνεται ο καθένας άνετα με το σώμα του και να γίνεται αποδεκτό αυτό απο τους άλλους που συνεβρίσκεται.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν εχει σημασία το πως ορίζεις τον εαυτό σου, ούτε υπαρχουν όρια σε αυτό και δεν σημαίνουν και πολλά στην τελική, γιατι υπαρχουν και περιπτώσεις που βρίσκονται μεταξύ αυτών των χαρακτηρισμών και δεν μπορούμε να τις εντάξουμε πουθενά. Στην τελική αυτό που έχει σημασία είναι να αισθάνεται ο καθένας άνετα με το σώμα του και να γίνεται αποδεκτό αυτό απο τους άλλους που συνεβρίσκεται.
παντως τα τραβελακια μονο ανετα δεν αισθανονται με το κορμι τους...στην αρχη τουλαχιστον...

orexatos32

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
καμια καλη τραβεστι υπαρχει απο θεσσαλονικη?
αν ναι ας στειλει pm

Επισκέπτης
Γεια σας κοριτσια , αγορια , Bi  κλτ

Εχω μια απορια και ηρθα να την λυσω εδω γιατι ο χαζος ο gl δεν μπορει να μου την λυσει
η κουβεντα ξεκινησε απο εδω  
και το ερωτημα μου ειναι , τι διαφορα εχει μια τραβεστι με μια κρος ντρεσερ , υποψιαζομαι οτι ειναι το ιδιο πραγμα με αλλη λεξη αλλα ας ενημερωθουμε

Τραβεστι = Αγορακι που ντυνετε με φουστανακια (και εχει μεγαλωσει τα βυζια ?  :think: )
Κρος ντρεσερ ? =  Αγορακι που ντυνετε με φουστανακια (απλα  :think: )
τρανσεξουαλ = Αγορακι που εκοψε το πουλακι του και εχει μουνακι , εβαλε και βυζακια παιρνει και ορμονες και τωρα ειναι κοριτσακι , αλλαξε και ταυτοτητα και ολα καλα

σωστα ?  :think:

Oχι σωστά.Τό πουτσοκόψιμο δέν μετατρέπει ένα αρσενικό όν σέ γυναίκα.Μήν τρελλαθούμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom