Επισκέπτης
το οτι αρεσκεται να παιρνετε απο αντρες ομως?
Πούστης
το οτι αρεσκεται να παιρνετε απο αντρες ομως?
οχι γιατι ο πουστης ειναι αγορακι εξωτερικα...το τραβελι εξωτερικα ειναι γυναικα...Πούστης
οχι γιατι ο πουστης ειναι αγορακι εξωτερικα...το τραβελι εξωτερικα ειναι γυναικα...
κωλομπαρας,διοτι ο πουστης δε γινεται γυναικα εξωτερικα αρα δε θελει να ναι κατι αλλο (εκτος απο οπισθογεμιστος)Ξεκωλιάρης ίσως?
οχι γιατι ο πουστης ειναι αγορακι εξωτερικα...το τραβελι εξωτερικα ειναι γυναικα...
κωλομπαρας,διοτι ο πουστης δε γινεται γυναικα εξωτερικα αρα δε θελει να ναι κατι αλλο (εκτος απο οπισθογεμιστος)
το τραβελι ομως ειναι αγορακι εξωτερικα και θελει να γινει κοριτσακι...νιωθει κοριτσακι και θελει και να γινει κιολας...αρα εχει διαφορα απ τον κοινο σε ολους μας πουστη
αν μια μερα σου πιασουν τα κωλομαγουλα τι θα πεις ???
Δεν πρεπει να ξερεις?? εγω ας πουμε τωρα πια λεω ελευθερα πιαστε μην ντρεπεστε ... εσυ σε ποιο σταδιο εισαι???
Αμα τα πισει γκομενα ας τα φαει κιολας , αν τα παισει κανας Μητσος , θα φαει κλωστια ,
so siple
Οσο για το σταδιο .. ειμαι σε σταδιο προσευχης , ξαναξυρισα το εργαλειο
Ειμαι σε αναζητηση αρχιδογλυφτρας , μιας και απ οτι βλεπω η δικα μου λειπει το ΣΚ
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/55034545754111449503_thumb.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
μου αρεση που μου ανοιγης την καρδια σου .... Και εγω θα βγω εξω το Σαββατο βραδυ να ξεσαλωσω ... Θα καψω καρδιες παλι ...
αυτα ειναι τα απροοπτα της ζωης ... μου αρεση να βλεπω τετοιες εκφρασεις .... χαχαχαχαχααυτο ειναι ωραιο...
μου αρεση που μου ανοιγης την καρδια σου .... Και εγω θα βγω εξω το Σαββατο βραδυ να ξεσαλωσω ... Θα καψω καρδιες παλι ...
ebenfals ....ποια καρδια μου καλε ανοιξα ? κουφη εισαι ? εγω τα αρχιδια μου ξυρισα
μαλλον με μπερδεψες με καποιον αλλον
Καλα να περασεις το Σαββατο , χεβ φαν
κωλομπαρας,διοτι ο πουστης δε γινεται γυναικα εξωτερικα αρα δε θελει να ναι κατι αλλο (εκτος απο οπισθογεμιστος)
το τραβελι ομως ειναι αγορακι εξωτερικα και θελει να γινει κοριτσακι...νιωθει κοριτσακι και θελει και να γινει κιολας...αρα εχει διαφορα απ τον κοινο σε ολους μας πουστη
ειχαμε μια στιχομυθια με το παιδι πιο πριν,τι θες τωρα ??προφανως και εχει....αλλιως δε θα εμπαινε σε ολη τη διαδικασια αλλαγης....αλλο ομοφυλοφιλος και αλλο τρανσεξουαλ ή τρανστζεντερ ή ....(προσθεστε τη δικη σας λεξη)