jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
πηρα .. γραφω .. θα εχεις να διαβαζεις ενα τεταρτοΤο πήρες το πι μι ή ψόφησε το περιστέρι στο δρόμο?
πηρα .. γραφω .. θα εχεις να διαβαζεις ενα τεταρτοΤο πήρες το πι μι ή ψόφησε το περιστέρι στο δρόμο?
Λες γιαυτό τον λόγο τα μουσουλμάνια ξηγιούνται την ασπρη ρόμπα?οχι καλε ντρεπομαι
δεν ειμαι < δικια σας > εγω ο γιατρος μου ειπε να τα κουναω γιαυτο μεω να βαλω φουστα να μη με σφιγγει το τζιν
Λες γιαυτό τον λόγο τα μουσουλμάνια ξηγιούνται την ασπρη ρόμπα?
Τις Ορμονες εγω θα στις κανω να δεις τη γλυκα ... θα σου κανω μια στον υπνο σου ... και θα ξυπνησης ετοιμη το πρωι ... λιγο λιπκλοςς ...Περιμενε πολυ φορα πηρες , πρεπει να γινω πρωτα γκεης , μετα κροςς μετα τραβελης ... ουυυυ εχω πολυ δουλεια
Ξανακανε μου αλλη ερωτηση εσυ και θα σου πω εγω.... :-*
Εμπρος καλα μου ποδιαααααααααααα
Παιδια δε με νοιαζει αλλο τι ειναι κρος τρανς κλτ καληνυχτα , χαρηκα
ε οταν θα πας εκει θα τις βγαλης τις γοβες και εσυ.... τι να καρφωθης ??? δεν λεει ... ειπαμε να κανουμε το γουστο μας αλλα μη μας βαλουν και κουδουνια ...Μια ερωτηση καναμε , εσεις μας πουστρεψατε πριν την ωρα μας
ΣΚ εχω να παω στην μαρια την σλοβακα ο καραμαν και ο γλ περιμενουν αναφορα
πως θα παω κουνιστος ??, δε γινετε
( το πηρες το πμ χθες ? )
ΥΓ
επ πουστια , την δευτερη γραμμη δεν την ειδα , μετα την εβαλεςς
πάλι εδώ σε βρίσκω μωρή ρόμπα ξεκούμπωτη με ροζ πασουμάκια?
Πότε θα με πηγήθχι?Ξανακανε μου αλλη ερωτηση εσυ και θα σου πω εγω.... :-*
Δεν θα μου ξαναμιλησης δηλαδη???? Να δω ποσο θα αντεξης ... να δω
Τιιιιιι ??? Μετα την ειδες τη δευτερη γραμμη ???? Σε εμενα μιλας εεε???
Τοσο αντεξες μονο???? ΚΡΙΜΑ και περιμενα διαρκεια...
ηδη με παιζης .... αλλα δεν το ξερεις ... οχι ενταξη ασε τις ορμονιτσες... μια χαρα εισαι και ετσι ... μη μου κανης ναζια ...Αληθεια λεω , τι με περασεςι για κανα πουστη ?
Τι θες διαρκεια ? ΟΚ ολη δικη σου φευγω
ακους εκει θα μου βαλει ορμονες ,, ΞΟΥΥΥΥΤ
Δε σε παιζω
τι να την κανης την ορθογραφια μωρο μου... καλο κρεβατι μπορεις να κανης αυτο παιζη ρολο ... εκει πανω την μαθαινα την ορθογραφια καταλαβες???δαναη τι ορθογραφια ειναι αυτη?μικρη που το ειχες το μυαλο σου καιδεν διαβαζες??ε?
Καλό κρεβάτι βρίσκεις στα ΙΚΕΑ, στα 120 στα ΕΝΑ και σε πολλά άλλα.τι να την κανης την ορθογραφια μωρο μου... καλο κρεβατι μπορεις να κανης αυτο παιζη ρολο ... εκει πανω την μαθαινα την ορθογραφια καταλαβες???
Για κομοδίνα ξέρεις κάτι?
Δεν θελει εκεινα τα κομοδινα ... τα εχει φαει στη μαπα .... το δικο μου θελει... αλλα για το θελει τοσο ... κατι θα του βρισκη ... εχει ωραια πομολα μαλων ....Πανε σε κανα μπουρδελο , του πουστη κατι θα βρεις ;)
Δεν θελει εκεινα τα κομοδινα ... τα εχει φαει στη μαπα .... το δικο μου θελει... αλλα για το θελει τοσο ... κατι θα του βρισκη ... εχει ωραια πομολα μαλων ....
Τι κανης Jo ??
Αυτον δεν τον πιανουνε οχι Ορμονες ουτε ο διαολος ο ιδιος ... αυτην που τον εχει ....... αν τον αντεχη καμμια την σκεφτεσε... την κακομοιρα...Το δικο σου θελει ? μαλλον για το περιεχομενο ,. θελει να κλειψει τα βρακια σου
μπορει να αρχισει να τα φοραρει κιολας
Ενας κροςς ντρεσερ γενιεται
Σε αυτον να βαλεις ορμονες
Καλα ειμαι ΄γω να εδω ζωγραφιζω με την Μαρια και παιζουμε
Εσυ τι κανεις ?