KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Το ξέρω..πλακα κανω ρε...
Αλλά μια που το ανέφερα.. είμαι πολύ περίεργη να μάθω..πως αισθάνεται μια γυναίκα εξ αλλαγής..στο σημείο επαφής όταν κάνει σεξ..
Το ξέρω..πλακα κανω ρε...
καπου το εχουμε ξαναπει , το δερμα απο τα @@ διπλωνει προς τα μεσαΤο ξέρω..
Αλλά μια που το ανέφερα.. είμαι πολύ περίεργη να μάθω..πως αισθάνεται μια γυναίκα εξ αλλαγής..στο σημείο επαφής όταν κάνει σεξ..
αου τι θα κανεις ....παρτο στη πλακα....ο,τι και να σου πουν...συκωσε τη φουστιτσα και κουνα τα....χαχαχαχαγαμησε τα , δε βγαλαμε ακρη ,
οχι τιποτα αλλο αλλα αμα με δει κανεις με το ταγιερ και με πει τραβεστι , να θυμωσω η οχι ?
να γυρισω να του πω οτι κανονικα επρεπε να με πει τρανς ή απλα οτι ο γιατρος μου ειπε οτι τ @@ μ ου πρεπει να κουνιουνται ?
κατσε γιατι τωρα το γυρισες σε πολυ κουλτουρα να πουμε...Το ξέρω..
αου τι θα κανεις ....παρτο στη πλακα....ο,τι και να σου πουν...συκωσε τη φουστιτσα και κουνα τα....χαχαχαχα
μονο φωναξε με να δινω το ρυθμο..να κουνιουνται ρυθμικα ...
Το ξέρω..
καπως ετσι ξεκινησαμε ολες ...κουραγιο βρε...ο,τι χρειαστεις εδω ειμαι φιλεναδαοχι καλε ντρεπομαι
δεν ειμαι < δικια σας > εγω ο γιατρος μου ειπε να τα κουναω γιαυτο μεω να βαλω φουστα να μη με σφιγγει το τζιν
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑκαπως ετσι ξεκινησαμε ολες ...κουραγιο βρε...ο,τι χρειαστεις εδω ειμαι φιλεναδα
Κάπως έτσι θα είναι γιατί είναι μεγάλη απόφαση το χειρουργείο και μπράβο τους από μένα για τη δύναμη της θέλησης που έχουν..!!Σιγουρα καποιου ειδουs ευχαριστηση νοιωθει, που εμειs δεν το καταλαβαινουμε
ευχαριστω που μου δινεις κουραγιο να συνεχισωΚάπως έτσι θα είναι γιατί είναι μεγάλη απόφαση το χειρουργείο και μπράβο τους από μένα για τη δύναμη της θέλησης που έχουν..!!
οι περισσοτερες που ξερω δε το κοβουν γιατι μετα λενε δε νιωθουν τιποτα...Κάπως έτσι θα είναι γιατί είναι μεγάλη απόφαση το χειρουργείο και μπράβο τους από μένα για τη δύναμη της θέλησης που έχουν..!!
Λες και η Αλεξανδράτου να είναι εξ'αλλαγής;οι περισσοτερες που ξερω δε το κοβουν γιατι μετα λενε δε νιωθουν τιποτα...
μωρε βαλε τη φουστιτσα ..να μη σε στενευει το τζην...και δε πηραζει...και δηλωνε ο,τι γουσταρεις ..εδω δηλωνουν οι αλλοι πολιτικοι...θα κολωσεις εσυ να πεις τι εισαι η τζοε ...εχεις και ωραιο ονοματακι ...πιασαρικο...ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
και συ απο θυλακιτιδα το επαθες ?
καλα μου ελεγε ο αλλος ο μαλακας οτι μονο τα πουστρακια ξυριζουν τα @@ τους
τωρα καταλαβαινω ... η αληθεια ειναι στη μεση τελικα οι αντρες τα ξυριζουν αλλα με μετα γινονται στρακια
της αρπαγης ειναι αυτη βρε...Λες και η Αλεξανδράτου να είναι εξ'αλλαγής;
Τράβα μπροστά..κι εγώ θα είμαι πάντα πίσω σου αγαπημένε...ευχαριστω που μου δινεις κουραγιο να συνεχισω
Τράβα μπροστά..κι εγώ θα είμαι πάντα πίσω σου αγαπημένε...
Μη φοβάσαι τίποτα...
εισαι η τζοε ...εχεις και ωραιο ονοματακι ...πιασαρικο...
χαχαχαχαχα ιντερνσιοναλε
Τράβα μπροστά..κι εγώ θα είμαι πάντα πίσω σου αγαπημένε...
Μη φοβάσαι τίποτα...
στο λεω ..κρατα το τζοε να κρατησω το τζοαννα ...
με κανα στραπον ?
γιατι τοτε τα στυλο θια τα εχω για μεζε
στο λεω ..κρατα το τζοε να κρατησω το τζοαννα ...
χαχαχαχα ..αντε θα σε παρω και συγγρου ....θα πω και στη κατερινα ...
να κανουμε κουαρτετα με τα αγορια (προς το παρον)
χαχαχαχαχαχαχαχ
αντε παω να κανω καμια δουλεια..σκεψου το και μου λες
Το πήρες το πι μι ή ψόφησε το περιστέρι στο δρόμο?Περιμενε πολυ φορα πηρες , πρεπει να γινω πρωτα γκεης , μετα κροςς μετα τραβελης ... ουυυυ εχω πολυ δουλεια