KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ευτυχώς δεν λες.. που έτρωγα τις μπαλιές στο κεφάλι και δεν έπαθα τίποτα?ετρωγες πολλα;
γκολ ε......
Ευτυχώς δεν λες.. που έτρωγα τις μπαλιές στο κεφάλι και δεν έπαθα τίποτα?ετρωγες πολλα;
γκολ ε......
σημερα αραζω.....αλλα θα βγω για καφε σε λιγο....το βραδυ σε θελω παουερ στα φορουμ για να σε ψηφισω....Oχι σχολη ειμουν....
Oσο ποιο πολυ μπορω καυλα....σημερα αραζω.....αλλα θα βγω για καφε σε λιγο....το βραδυ σε θελω παουερ στα φορουμ για να σε ψηφισω....
συφιλλη? σκουλαμεντο? χαχαχαχαχα
ελα πες μου γιατι θα σκασω
διψαω για γνωση....
Σωληνοκόρες (Στρίπερς) κατέχουσες διαφόρων ειδών παράσημα, πού τα έχουν λάβει βέβαια κατόπιν "μάχης". Ως ηθική αναγνώριση πάντα. Μισθοφόρες γαρ.
Ευτυχώς δεν λες.. που έτρωγα τις μπαλιές στο κεφάλι και δεν έπαθα τίποτα?
πφφφφφφ και σπαω το κεφαλι μου τοση ωρα....
Σου είπα ότι είμαι και ξανθιά?Άν νομίζετε αγαπητή μου ότι τους περισσότερους από εμάς, μας ενδιαφέρει το περιεχόμενο του θηλυκού κρανίου, απατάσθαι. Περιοριζόμεθα σε πολύ πιο πεζά πράγματα όπως η εμφάνισή του. Άλλωστε δείχνουμε πάντα ζωηρότερο ενδιαφέρον για άλλα μέρη του γυναικείου σώματος όπως θα έχετε καταλάβει.
Άρχισα τον έλεγχο σας με απλά πράγματα. Πάντως οι επιστημονικές σας γνώσεις είναι εμφανείς. Πράγμα διόλου ευκαταφρόνητο δεσποσύνη μου Νίτσα. Τώρα όσον αφορά την αναγνώρισή του είδους........
Εκτός αν δυσκολευτήκατε ηθελημένα στην αναγνώριση του είδους προκειμένου να μου δημιουργήσετε την εντύπωση "φρόνιμης" δεσποσύνης ;)
Σου είπα ότι είμαι και ξανθιά?
Χααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...
οσο κι αν με συμφερει το αντιθετο ομολογω οτι δυσκολευτηκα να αντιληφθω το ειδος....
Όοοοοοχι..άλλο χρώμα έχει το κάτω άλλο το πάνω κι άλλο το μεσαίο..Όχι, αλλά χαίρομαι που το μαθαίνω. (Ελπίζω "φυσική" και όχι "ενισχυμένη".)
Σου είπα ότι είμαι και ξανθιά?
Χααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...
Όοοοοοχι..άλλο χρώμα έχει το κάτω άλλο το πάνω κι άλλο το μεσαίο..
Μας δυσκολευεις....
πολυ κιολας :-
Τεςπα
κροσσ ντρεσερ παντως στον δρομο δεν προκειτε να δω , ετσι ? τωρα αν στο κρεβατι του φοραει σουτιεν ο αλλος δικαιωμα του
αντρας ειναι , στην χειροτερη πουστης σωστα ?
Τραβεστι με βυζια δεν υπαρχουν γιατι ειναι τοτε ειναι τρανσεξουαλ ( προ .. πρε .. πριν τελως παντων) σωστα ?
μπορω να τους δω και στο δρομο ( βλεπε gl)
Ε ναι..το κεφάλι πάει ξεχωριστά..Είσθε σίγουρη ότι αναφέρεσθε είς την κόμη σας
Όοοοοοχι..άλλο χρώμα έχει το κάτω άλλο το πάνω κι άλλο το μεσαίο..
Με την ειλικρίνειά σας κερδίσατε τις εντυπώσεις .
Α ρε Νίτσα θηρίοοοοοοοο...το'πιασες με την 1η..εχεις και στην κοιλιτσα κατερινα? χαχαχαχαχαχα
με τιματε